- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разкажи за.....
И то понеже има разлика...Първоначално написано от BeBsItO
Как да е, иZкрено съжалявам, че пиша извън темата.
![]()
А как се запознахме с него... По най-тъпия начин - в irc. Беше гадже на най-добрата ми приятелка за 2 седмици, а аз нямах време да се запозная с него. (Те се разделиха като приятели.) Отначало, в интерес на истината, ми беше противен, понеже приятелката ми не беше особено очарована от връзката, а аз не го познавах и нямах собствено мнение за него. 2 месеца след това реших, че с него ще ми е най-лесно да се запозная от компанията му, защото си бях харесала един негов симпатичен приятел.Но стана тя, каквато стана, не стига, че и той беше готин, ами и се оказа с много свеж характер, затова си го харесах... А после си го свалих (мина се без тухли 4-ки
) и... Мина близо година и 3 месеца оттогава, сега обаче май сме в период на раздяла. Ще ми липсва, но такъв е животът, ако ни е отредено да сме заедно, ще си останем заедно. Ако ли не - здраве да е, едва ли ще оставим лоши чувства един към друг.
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"