.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Тема: Очила..

Ако очилата толкова те притеснявай носи лещи.
    Fuck you You fucking Fuckers

Мега фен Аватара на mynichka
    оле..стига с тия комплекси ..имала очила ..трябало да ги носи ..еми слагай си ги ..ко те бърка чуждото мнение на доста им ходи даже повече с очила
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

очилата са лекарство за очите. ако беше болна от нещо нямаше да си пиеш лекарството по тази логика... вече има хубави рамки...всеки може да си намери такава, която му отива...няма от какво да се притесняваш...това е естествено нещо
    (sun)

да не ти пука

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ми няма лошо да ги носиш ....не мисля че е срамно
    Ако толкова ти е неколфортно кажи на ваще да ти вземат лещи
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Град
    Бикини-Ботъм
    И аз нося,но само за компа,че понякога чета и от нета и очите ми си го отнасят.
    както и да е,имам една приятелка,която трябва да носи очила и го прави,но само през часовете,през междучасието ги маха и всичко е ок.ако искаш и ти опитай.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Град
    Бикини-Ботъм
    И аз нося,но само за компа,че понякога чета и от нета и очите ми си го отнасят.
    както и да е,имам една приятелка,която трябва да носи очила и го прави,но само през часовете,през междучасието ги маха и всичко е ок.ако искаш и ти опитай.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Град
    Варна
    Носи си очилата ,аз от миналата година нося и не се притеснявам от нищо и никой ,купи си по-яки рамки ,които да ти стоят добре и ще се чувстваш добре ,а ако някой ти се подиграва нареди го ,винаги помага :P

Аз нося очила от миналата година ..сега съм 9 клас изобщо не ми пука дори ходя и в междучасието с тях за да ми се оправят по бързо очите..дори всички ме харесват много повече с тях..тъй че без да се притесняваш

Град
    You tell me !

Re: Очила..

Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
    Значи нося очила от 4ти клас,само когато гледам тв,пред компа и за дъската в даскало.. В нас ги нося обачя проблема е ,че в даскало не мога.. Не знам точно срам ли ме е,некомфортно ми е просто Мразя се с очила и не искам другите да ме гледат така..Недай си да земат да ми се подиграват някфи от момченцата..макарче се съмнявам.. тряя да ги нося не мога без тях(на последния чин седа таа година и засега) и нищо не виждам,но се отлагам.. Да носа ли.. Някой от вас носи ли?

Много тъп въпрос ! Много ясно ги носи. Аз сложих очила в 11 клас ( защото тогава почнах да имам нужда от тях) и какво някои да ми е казал копче точно обратното комплименти съм получвал ,не че ме дреме мнението на другите. просто не му мисли слагай ги и след време изобщо няма да ти прават впечетление или дори обратното ще се чудиш защо не си ги сложила по рано , па и ще станат част от облеклото ти :P

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не нося очила.Ти си носи,щом ти се налага.

Град
    in my world!
    ох утре ще си ги взимам никога не съм имала проблеми и сега от нищото,добре че е само за компа и за четене и ест за даскало(и аз съм на последния чин)и аз тва се чудя мн ме е срам моите имат май надежда да се оправят тъй като са -0,75 и -0,5
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    You tell me !
    -0,75 , -0.50 интересно и аз почнах така само че ми казаха късогледството няма оправяне , а само влошаване ;/

Носи си очилата!Хич да не ти пука кфо мислят околните
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Град
    София
    по-добре ги носи...за една седмица ще свикнеш и ти..и другите

Колкото по-дълго ги носиш, толкова по-скоро ще ги свалиш.А пък и, ако съучениците ти преценяват хората само по външния вид, значи са пълни идиоти.
    68% от потребителите в сайта си слагат глупости в подписа.Ако си от останалите 32% сложи това в подписа си.

Колкото по-дълго ги носиш, толкова по-скоро ще ги свалиш.А пък и, ако съучениците ти преценяват хората само по външния вид, значи са пълни идиоти.
    68% от потребителите в сайта си слагат глупости в подписа.Ако си от останалите 32% сложи това в подписа си.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си