Цитирай Първоначално написано от sladkъ_mackъ
Значи нося очила от 4ти клас,само когато гледам тв,пред компа и за дъската в даскало.. В нас ги нося обачя проблема е ,че в даскало не мога.. Не знам точно срам ли ме е,некомфортно ми е просто Мразя се с очила и не искам другите да ме гледат така..Недай си да земат да ми се подиграват някфи от момченцата..макарче се съмнявам.. тряя да ги нося не мога без тях(на последния чин седа таа година и засега) и нищо не виждам,но се отлагам.. Да носа ли.. Някой от вас носи ли?
Аз нося очила, откакто се помня и вече не ми пука какво мислят другите. Преди се комлексирах и търпях подгравки, но вече свикнах да ги нося и даже с тях се харесвам повече. Моя съвет е да ги носиш винаги, когато си пред компютъра/телевизора, когато четеш и най-важното, когато си на училище. Абстрахирай се от всякакъв род лоши коментари и т.н. Мисли позитивно. Това е лекарство за очите ти и ако ги носиш редовно ще се чувстваш по-добре.
Имам само един въпрос: диоптъра ти увеличава ли се или намалява? Ако намалява, значи имаш още една причина, заради която да ги носиш.