Значи аз имам следния проблем: в 6ти клас се влюбих в 1 момче. Мисля, че беше истинско влюбване, защото всички неща, които сте чували за любовта ги преживях и не си въобразявам. Той беше типа плейбой, а аз много режех момчетата тогава..по-късно разбрах, че и той е имал чувства към мен, но беше малко късно..Както и да е, след 7ми клас пътищата ни се разделиха и аз го преживях наистина много тежко и доста време страдах. Тогава си пожелах да не се влюбвам и реших, че няма да имам връзки, защото тогава мислех, че без чувства не струват. И така затворих се в черупката си и докато се усетя станах 10ти клас..всички момичета около мен имаха опит с момчетата, а аз никаъв..и започнах да страдам от това. Тогава се промених и момчетата започнаха да ме харесват. Сега около 3 момчета ми предлагат, но не мога да си избера. Във всеки от тях намирам някаква причина да не става за мен, а и ме е страх, защото дори не съм се целувала..а ако го кажа на някое момче имам чувството, че ще се помисли за загубенячка..само от мисълта за това и се сковавам, а съм мн отворен човек.. Моля ви, дайте ми съвет и споделете опита си с мен.