.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

проблем с мастийка :D

значии проблема е такъв:в даскало има едно момиче с една година по голямо от менн.. и нз кфоо и праа на таяя,обаче се като ма види,и почфаа са ебаа някваа.. ма убиждаа,а/y.. пак аз нищу не съм и напраила..и като познаа цялата махала си мисли че е нещо поече от другите,прай са на красиваа,ама е.. :X и аз се не и обръщам внимание,щот ако аз почна няма да мога да са спра :d и нали знайте такя надуфки като си викнат хората кфо стаа..затфа не искам да се набърквам в проблеми..фр ми викат да кажа на класнатаа..щот тя е мн пекана,и се ги разрешава такиa неща..обаче пак после таа ша са подиграа че съм каала на класната...плс някфи съветии кфо да прая?

Еми 1-во ти на колко си ? Според мен трябва да я питаш спокойнo какво иска от тебе

Супер фен Аватара на bEbsI
    пробва ли се да говориш първо с нея? примерно?
    Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    мааа и на мьен ми станъ яснууу каква сии ааа уууу ...

да ви имам проблемите
    (#) ...thats a cookie...

аве така е в даскало, ти щом не моеш да понесеш някой да се ебава с теб... иначе я напсувай пулично и й кажи че е грозна и тя сиг ше се сдуха и шта остави

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    Цитирай Първоначално написано от sunshineee
    Еми 1-во ти на колко си ? Според мен трябва да я питаш спокойнo какво иска от тебе
    OFF SPRETE SE S TOQ VAPROS NA KOLKO SI WEEE BAHTI MALUMNITE SA6TESTVA
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

на 15 съм :P

абе за каква мастика става дума в заглавието., че мисе допи.
    Войни на Тангра

Мастийка, бе, от мастия . Ама кой за каквото си мисли!
    Memento moriendum esse!

Да не би да се заяжда с теб, защото си неграмотна?
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

пф,ае тфа че ти немоиш да го прочетеш,не важи за всички..всеки ш си пише както си иска е,да го е**
    ай стua са заяждайте за простотии,че мн нервитe,честно..

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    ами явнуу щом сми българи трябвъ да можим да пишим поне малко по разбираему
    (#) ...thats a cookie...

Град
    София
    ами като съвет мога да ти дам или да не и обръщаш внимание или да я питаш директно пред повече хора какво иска от теб. ако имаш късмет ще те остави на мира, ако не ... или тряя събереш смелост и да и натириш носа и да се надяваш тя да е просто надувка или ....

офф топик :
    Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Цитирай Първоначално написано от sunshineee
    OFF SPRETE SE S TOQ VAPROS NA KOLKO SI WEEE BAHTI MALUMNITE SA6TESTVA
    добре че ти не си малоумна да ни поучаваш
    въпроса на колко си е важен, защото при различните възрасти подходите са различни.

кажи ми че на 13-15 години можеш да водиш сериозен разговор ....
    проблема на момичетата и момчетата на тая възраст е чисто избиване на комплекси или докарване пред другите. колкото и да му говориш то си знае същото и ще продължи да го прави.

koito kakto iska 6e si pi6e kuv vi e problema pa na vas ..... ina4e q pitai taq kakvo iska ot teb puk i edva li 6te ti sko4i na boi ili 6te vikne nekvi s koito da te biqt tva e malko ........ razberi kuv e problema

Значи като прочетох как пишеш, веднага ми стана ясно защо това момиче те ебава. И аз да съм на нейно място, и аз щях да те спукам от бъзици.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    In the middle of Nowhere
    И аз имах такъв проблем преди няколко месеца Не се притеснявай тя е такава само в даскало ако знаеш къде живее отиди й на гости някои ден (ама няква такава данъхана на бой изгреждай офф абе как да ти обясня... )Отиваш и говориш с нея като с бял човек,но да е сама ако не разбере и почне да те ебава пак наври я в кучи гъз На мен поне това ми помогна Айде успех и да не ти пука кво приказва тая тя само ти завижда
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си