Здравейте. Имам един пробл за който ми е адски гадно. Супер рядко през целия си живот съм се чувствала така. ТУк чета статии за родители, които с екарат, но при мен също е гадно защото имам чувството че майка ми търпи всичко мълчалво. А по "всичко" се разбира баща ми. Пролемът е че те изобщо не са един за друг. Той ходи с анцунг на ресторант.....и други такива неща, които и мен ме дразнят. Наистина той се държи "селски" все едно сме н село. А тя има цял гадрдероб рокли, които от мн отдавна не е обличала...Освен това имам чувството че всичко в подрдбата на апартамента ни я дразни....може би това е защото когато са се оженили баба ми и дядо ми са се изнесли и са оставили апартамента с мебелите в него и само малка част от тях са променени....Може би проблемът е че са се оженили след като тя е забременяла и може да се обичат, но определено това не е мъжа за нея. Тя е изискана, а той не. Например когато сме на ресторант ( рядкост) той си поръчва малко неща само да не харчим пари....и всичко това е нервиращо защото разваля удоволствието....Имам чувството че майка ми е компенсирала някои неща с един неин колега, но тази история май е приключила.....Същината на проблемът ми е че имам чувството че майка ми е нещастна с баща ми и просто преглъща всичко търпеливо. Другият проблем е че и мен ме дрязнят някои "селски" неща в баща ми, а като се замисля че са женени от почти 20 години.....Скандалите са рядкост, но може би е по-гадно да гледаш безразличието на майка ми към това което е баща ми......уф нз