- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- nvidia 6600 gt
какво ще кажете за нея , според мен е идеалната видео карта за agp slot , + това поддържа shader 3.0. Какво ще кажете , защото мисля да си я купя , ако имате предвид някоя по-добра карта на подобна цена кажете.
моля само без коментари от рода "не знам" ,емотикони и т.н.
п.с. Ебъ майки
I'm the ripper, the angel of death
The brutalenforcer of all divine laws
With a mystic voice in my head
I'm the ripper, the bringer of death
So you better never meet me
Because then you'll take your final breath
Човека каза на цена като 6600гт, и не е правил анкета за кой каква видеокарта има. А какво значи идеална за агп слот някой ако може да разгадае. Хубаво пасва в слота ли кво.Първоначално написано от MELON
Кажи до какви пари... има и по-добри предложения. Иначе един приятел е с 6600GT обаче е на PCI-E x16 и ще върви доста по-добре от колкото твоята на AGP... иначе картата е добра... мисля, че беше с DDR2. Те не ги произвеждат вече тези видеокарти... на старо ли ще я взимаш.
Абе кажи до какви пари![]()
agp slot е доста остарял и трудно се намира карта на ниска цена с shader 3.0Първоначално написано от dshiznit
За това попитах до какви пари.Първоначално написано от sLaY...
Update:
http://mostbg.com/most/Item.aspx?itemid=35524
Около 105 лева излиза тази. Чисто нова.
Ако тази я взимаш за по-малко, а и би трябвало... взимай, защото и аз съм на твоето мнение, че няма да се намери АGP карта на ниска цена.
мерсиПървоначално написано от MajeStic
![]()
6800 ГТ е много по-бърза!
6600ГТ повечето модели загряват сериозно опасно, и ако не се охлажда добре...
Тя не се произвеждаСамо 2-ра ръка има
И аз мисля да си вземам да стегна мааалко щайгата. За около 80-100 лв ще си намериш 6800 ГТ
И по-добре си вземи Енвидиа пред Радеон, щото по онова време Енвидиа разби всички като производителност с тогавашните Радеонки, а и повечето игри са оптимизирани за тях
Потърси в google:
Tests Benchmark GeForce 6800 GT и ще ти излезнат сравнения на картата с други конкуренции
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮