- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли поне едно момиче???
Има ли поне едно момиче ( над 18 ) което не е правила свирка (духала,смукала,лапала) през живота си???![]()
Да (макар че съм на 17, а и вече съм задоволявала орално приятеля си, и няма къде да се слагам).
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Има има..Макар и да са малко има ..![]()
Trance/House Only in my heart..
Много се съмнявам, че има такава...![]()
Успехът е най-доброто опиянение !!! : )
ами ти като си действала...от каде знаеш че има ? Мн се радвам за тебе, че още от малка се развиваш в тая сфера ама искам да видя момиче което не го е правила !!!Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
Има.
Естествено, че има, а и да няма какво от това?! Това е още един начин да покажеш на любимия си, че го обичаш! Духанео не доставя абсолютно никакво удоволствие на жената! Момичетата го правят, защото знаят, че на гаджетата им това им харесва! И аз мразя да г правя, но го правя за приятеля си!
Познавам една моя приятелка....ма тя е девствена![]()
ХАХА не...просто ми е интересно дали има защото всеки казва че има апак още никой не се е похвалил че не е минал по тоя път. то вече няма едно ебане в което да не присъства свирката :P лошо няма, даже и е мн добре т'ва ама все пак давидим може пак и да има такиваПървоначално написано от ~*RoNi*~
![]()
и тия не се броятПървоначално написано от sexita
![]()
![]()
![]()
Огледай хубаво другите теми.Да,повечето са пускани от момичета.Като видиш заглавията и съдържанията на темите в тоя раздел..мислиш ли,че има някоя на 18,която да не е просветена вече в тая област?![]()
Незнам но поне на мен ми харесва да духам на гаджето мии не само,защото на него му харесва,а и на мен
пък съм на 14
![]()
![]()
Който изневерява заслужава 5 кубика пръст и един кръст
Ти си на 14,гаджето ти на 18(най-вероятно)..Ти си дете,бе!Не знаеш пикае ли ти се или ти се ебе(без извинение) !Като омръзнеш на приятеля си,с който "мНоГуУу СъЪъ ЛоФкЪътИ" ,ще те захвърли като парцал!Айде спирам с нравоученията!То нали имаше една приказка:акъл и цикъл(цензура) не ти ли дойдат навреме,не ги чакай.
П.С-Съжалявам за спама ,не се сдържах
за форума ли говорим или по принцип?Първоначално написано от Monina
защото аз лично познавам поне 2 - едната е на 19, другата на 20![]()
... so much to live for, so much to die for ...
Чета и си мисля...
В миналото, вероятно оралните удоволствия са се считали за нещо извратено, което само най-развратните правят.Ако ония наши предци видят, че 14 годишните деца могат да си правят класьори на пенисите които са лапали... сигурно предците ще си прережат вените.
Да не говорим за други видове-нестандартна любов.
Ужас.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
и секс не съм праила ти за свирки ми говориш (след 4 месеца правя 18 )
Сериозно? На мен пък ми доставя удоволствие, макар и психическо. И дори ме възбужда. И ми харесва да го правя. Не се изказвай от името на всички жени!Първоначално написано от shokoto91
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Хаха, това трябваше да е възможно най-компетентното изказване, нали така... Направих го за пръв път малко преди да навърша 17, с приятеля ми бяхме заедно повече от половин година и постепенно вече се стигаше до по-интимни ласки.Първоначално написано от sobieski'boy'stz
А знам, че има, защото познавам такива момичета. Това, че някои се движат в среди, в които не откриват такива представители от женски пол, не е мой проблем.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Тук мога доста да поспоря с тебПървоначално написано от shokoto91
На мен лично също ми доставя доста голяма наслада, да го гледам как се гърчи от удоволствие под малките ми ръчички
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
Възможно еняма невъзможни неща!
Естествено, че има, що за тъп и безсмислен въпрос? Нужно ли е винаги да се ограничавате до вашите приятели и познати? Много е модерно да не виждаш по далеч от носа си напоследък.![]()
Don't worry, be happy!
Аз имам такава позната-тя е на 18,все още е девствена,а мисълта да прави орална любов на когото и да е било я отвращава.