.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 57
    Град
    Stara Zagora

Има ли поне едно момиче???

Има ли поне едно момиче ( над 18 ) което не е правила свирка (духала,смукала,лапала) през живота си???

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Да (макар че съм на 17, а и вече съм задоволявала орално приятеля си, и няма къде да се слагам).
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Има има..Макар и да са малко има ..
    Trance/House Only in my heart..

Много се съмнявам, че има такава...
    Успехът е най-доброто опиянение !!! : )

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Да (макар че съм на 17, а и вече съм задоволявала орално приятеля си, и няма къде да се слагам).
    ами ти като си действала...от каде знаеш че има ? Мн се радвам за тебе, че още от малка се развиваш в тая сфера ама искам да видя момиче което не го е правила !!!

Има.

Търсиш най-непорочната,за да се ожениш за нея ли?

Естествено, че има, а и да няма какво от това?! Това е още един начин да покажеш на любимия си, че го обичаш! Духанео не доставя абсолютно никакво удоволствие на жената! Момичетата го правят, защото знаят, че на гаджетата им това им харесва! И аз мразя да г правя, но го правя за приятеля си!

Познавам една моя приятелка....ма тя е девствена

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
    Търсиш най-непорочната,за да се ожениш за нея ли?
    ХАХА не...просто ми е интересно дали има защото всеки казва че има апак още никой не се е похвалил че не е минал по тоя път. то вече няма едно ебане в което да не присъства свирката :P лошо няма, даже и е мн добре т'ва ама все пак давидим може пак и да има такива

Град
    Stara Zagora
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Познавам една моя приятелка....ма тя е девствена
    и тия не се броят

Огледай хубаво другите теми.Да,повечето са пускани от момичета.Като видиш заглавията и съдържанията на темите в тоя раздел..мислиш ли,че има някоя на 18,която да не е просветена вече в тая област?

Град
    Stara Zagora
    всички имат опит за наше удоволствие

Незнам но поне на мен ми харесва да духам на гаджето ми и не само,защото на него му харесва,а и на мен пък съм на 14
    Който изневерява заслужава 5 кубика пръст и един кръст

Ти си на 14,гаджето ти на 18(най-вероятно)..Ти си дете,бе!Не знаеш пикае ли ти се или ти се ебе(без извинение) !Като омръзнеш на приятеля си,с който "мНоГуУу СъЪъ ЛоФкЪътИ" ,ще те захвърли като парцал!Айде спирам с нравоученията!То нали имаше една приказка:акъл и цикъл(цензура ) не ти ли дойдат навреме,не ги чакай.

П.С-Съжалявам за спама ,не се сдържах

Цитирай Първоначално написано от Monina
    Много се съмнявам, че има такава...
    за форума ли говорим или по принцип?
    защото аз лично познавам поне 2 - едната е на 19, другата на 20
    ... so much to live for, so much to die for ...

Чета и си мисля...
    В миналото, вероятно оралните удоволствия са се считали за нещо извратено, което само най-развратните правят.Ако ония наши предци видят, че 14 годишните деца могат да си правят класьори на пенисите които са лапали... сигурно предците ще си прережат вените.
    Да не говорим за други видове-нестандартна любов.
    Ужас.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Град
    София
    и секс не съм праила ти за свирки ми говориш (след 4 месеца правя 18 )

Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    Естествено, че има, а и да няма какво от това?! Това е още един начин да покажеш на любимия си, че го обичаш! Духанео не доставя абсолютно никакво удоволствие на жената! Момичетата го правят, защото знаят, че на гаджетата им това им харесва! И аз мразя да г правя, но го правя за приятеля си!
    Сериозно? На мен пък ми доставя удоволствие, макар и психическо. И дори ме възбужда. И ми харесва да го правя. Не се изказвай от името на всички жени!
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от sobieski'boy'stz
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    ами ти като си действала...от каде знаеш че има ? Мн се радвам за тебе, че още от малка се развиваш в тая сфера ама искам да видя момиче което не го е правила !!!
    Хаха, това трябваше да е възможно най-компетентното изказване, нали така... Направих го за пръв път малко преди да навърша 17, с приятеля ми бяхме заедно повече от половин година и постепенно вече се стигаше до по-интимни ласки.
    А знам, че има, защото познавам такива момичета. Това, че някои се движат в среди, в които не откриват такива представители от женски пол, не е мой проблем.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Цитирай Първоначално написано от shokoto91
    Тук мога доста да поспоря с теб На мен лично също ми доставя доста голяма наслада, да го гледам как се гърчи от удоволствие под малките ми ръчички
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Голям фен
    Възможно е няма невъзможни неща!

Голям фен
    Естествено, че има, що за тъп и безсмислен въпрос? Нужно ли е винаги да се ограничавате до вашите приятели и познати? Много е модерно да не виждаш по далеч от носа си напоследък.
    Don't worry, be happy!

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Аз имам такава позната-тя е на 18,все още е девствена,а мисълта да прави орална любов на когото и да е било я отвращава.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си