- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Има ли поне едно момиче???
Първоначално написано от Bubbly
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ima-az, mnogo nad 18 sym i ne sym devstwena otdavna, no nqma da go prawq nikoga, za6toto e egasi gnusotiqta i e s ogromen risk za prenasqne na zarazi ot naj-gaden wid!
Az vlizam v grafata. Bqh na 18 i polovina kogato go napravih na gadjeto za 1 put. Sega sum na 21.
"Es gibt Risiken, die man nicht eingehen darf: Der Untergang der Menschheit ist ein solches."
Свят голям - хора всякакви
6-7 месеца след като навърших 18 още не бях се решила да спя с гаджето ми и да му правя френска любов,сега не мога да се похваля със същото хахахахах![]()
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
ами ако направиш и ти някоя друга свирка после сама ще търсиш тоягата за още...може и да имаш неразкрит потенциал, има времеПървоначално написано от baby_bitch
![]()
Аз, аз, аз! Даже се гордея с това до някаква степен. Над 18 съм...не съм девствена и не съм правила орална любов на нито едно момче!!![]()
![]()
![]()
ааа има разбира се и такива момичета
![]()
![]()
![]()
няма нищо лошо в това
![]()
![]()
Има
"A stunning journey to hell and back."
How long could you last?
Има има....познавам една след няколко месеца прави 18 а дори приятел си е нямала![]()
Toda mi vida habia sonado alguien como tu....
Аз само не разбрах Вие сте недоволни ,че Ви духаме ли!?![]()
има естествено - например гаджето ми, каза че не е правила свирки никога (напълно и вярвам, защото си я познавам и сме от много време заедно)
пък и аз не искам да я карам да прави нищо което не иска - обича стандартния секс какво да правиш... едва я навих да я лижа (мен много ме възбужда и ме кефи ама беше голяма борба докато ми позволи и се отпусне!)
и е на 20 и малко
Търсиш игла в купа сено...
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
На мен пък ми доставя удоволствие, да го духаш.Първоначално написано от shokoto91
Вкъщи има една такава иглаПървоначално написано от s_E_x_Y_y_Y
Сестра ми, която е на 19
е тя пък много ще ти каже дали е правила или не...само тя си знаеПървоначално написано от renchence
![]()
![]()
е ти пък от къде знаеш тя може да му/й казва такиа неща.... в което малко се съмнявамПървоначално написано от sobieski'boy'stz
Само слабите се стремят към порядък , силните владеят хаоса ....
ХАХАХАХАХ , копеле как ги нахраниПървоначално написано от ~*RoNi*~
![]()
.Ма то си е така добре че им показа реалноста.
Дори и да има сигурно ти се броят на пръстите на едната ръка.Съмнявам се...