.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Поредната тъпа тема ...

Преди много се дразнех на разни теми от типа на "Кого да избера?!?!?!"... Даааа, обаче ето, че и аз съм много затруднена. И 2мата са много мили, забавни, умни и хубави. Единия обаче иска нещо сериозно... При това много. Толкова сериозно, че на моменти се плаша. Обича ме ужасно много, аз него не. Другия е доста по-вятърничев, но много по-сладък. Не знам дали иска сериозна връзка или иска "каквото стане". Аз лично бих искала нещо по-така... сериозно, но не прекалено. И сега ми е много странно. Вие ако сте в подобно положения кой бихте избрали?
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    чукаи ги и двамата , звездите ми го говорят , по секса ще познаеш ЕДИНСТВЕНИЯТ
    Мерси за съвета, но май ще изчакам някой друг да даде по-нормален такъв.

И защо да си с човек,който не обичаш?Важно е ти дали изпитваш нещо към него.

Град
    Пловдив
    купуваш си пистолет и ни избавяш от присъствието си.

Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
    И защо да си с човек,който не обичаш?Важно е ти дали изпитваш нещо към него.
    Не обичам нито един от тях... Просто всеки си има своя +

Вятърничавият...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Цитирай Първоначално написано от Andreev
    купуваш си пистолет и ни избавяш от присъствието си.
    За тази цел си имам Мотор, но времето е кофти за каране.

Добрееее..Зависи на колко си.Не,по-скоро какво търсиш.Ако не търсиш нещо чак толкова сериозно,колкото ти предлага първия...вземай вятърничевия...Аз съм убедена,че който и да ти каже форума,ти ще избереш другия.

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Като не искаш троика.Взимаш по-сладкия за повече дни,а вятърничавия за останалите
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™
    Като не искаш троика.Взимаш по-сладкия за повече дни,а вятърничавия за останалите
    Повечето пъти харесвам коментарите ти, но този е тъп (като темата ). И да ти поясня, че по-сладкия е въпросния "вятърничев"

Супер фен Аватара на Whyniser
    Град
    Благоевград
    Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Повечето пъти харесвам коментарите ти, но този е тъп (като темата ). И да ти поясня, че по-сладкия е въпросния "вятърничев"
    Днеска ми е напушен ден и не гледам хубаво.И пък съм си забравил да си сложа очилата и така.Ми които ти харесва за повече дни,а този които не ти харесва толкова колкото първия за останалите.
    Все същия ™G-Baby™

Лудият се оплаква,
    че хората не го познават,
    а мъдрецът —
    че не познава хората.

House M.D.
    -Sometimes we can't see why normal isn't normal.

Днеска ми е напушен ден и не гледам хубаво.И пък съм си забравил да си сложа очилата и така.Ми които ти харесва за повече дни,а този които не ти харесва толкова колкото първия за останалите.
    Май наистина не си в кондиция днес

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Поредната тъпа тема ...

Преди много се дразнех на разни теми от типа на "Кого да избера?!?!?!"... Даааа, обаче ето, че и аз съм много затруднена. И 2мата са много мили, забавни, умни и хубави. Единия обаче иска нещо сериозно... При това много. Толкова сериозно, че на моменти се плаша. Обича ме ужасно много, аз него не. Другия е доста по-вятърничев, но много по-сладък. Не знам дали иска сериозна връзка или иска "каквото стане". Аз лично бих искала нещо по-така... сериозно, но не прекалено. И сега ми е много странно. Вие ако сте в подобно положения кой бихте избрали?
    Ахааа,хем да е бръснат,хем да не боде.
    Няма такъв филм
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    3тия :P

macka ti sama kaza 4e iska6 ne6to po taka, kato vqturni4viq da ne se zadulbo4ava6.mislq 4e si napravila izbora si prosto suberi kuraj i kaji na drugiq

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Избери този,който сърцетото ти иска....Има и друг вариант да се отдръпнеш и от двамата....Просто не избирай..Била съм пред такава дилема и се чудех кой да избера...После след няколко дни се осъзнах,че е по-добре никой да не избирам...С едното момче и до ден днешен си чатим..Само си ЧАТИМ!Не пожелах нищо с него..С другият се видях само веднъж и това беше не се видяхме повече....От това си направих извод,че,когато човек се колебае...греши! По-добре е да не избира..Може да ти се струва странно всичко,което ти казвам,но аз така направих и не съжалявам!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Тип "вятърничав" не ми допада!Избери другия.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    onq sladkiq
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Избери този,който сърцетото ти иска....Има и друг вариант да се отдръпнеш и от двамата....Просто не избирай..Била съм пред такава дилема и се чудех кой да избера...После след няколко дни се осъзнах,че е по-добре никой да не избирам...С едното момче и до ден днешен си чатим..Само си ЧАТИМ!Не пожелах нищо с него..С другият се видях само веднъж и това беше не се видяхме повече....От това си направих извод,че,когато човек се колебае...греши! По-добре е да не избира..Може да ти се струва странно всичко,което ти казвам,но аз така направих и не съжалявам!
    Ами не ми се струва странно, дори намирам някаква изватена логика .
    Благодаря на всички. Ще помисля още малко и ще видим с кой, какво и как.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Ами не ми се струва странно, дори намирам някаква изватена логика .
    Благодаря на всички. Ще помисля още малко и ще видим с кой, какво и как.
    Дано направиш възможно най-добрия изброр мацка!Успех!

Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    3тия :P
    аничка ме изпревари
    Ся сериозно: ми щом не обичаш единия тогава за кво изобщо го мислиш като вариант ??? макар ,че щом много те обича мога да си представя момчето в ква ситуация ще попадне ако го одрежеш....
    А другия,щом е по "вятърничев" миии.... ти си избери кого да избереш,ама после да няма тема избрах погрешняи !
    квото сърцето каже

Нито единия. Щом искаш нещо по-сериозно (а не просто да не си сама) няма смисъл да си някого просто така. Изчкай известно време и ще срещнеш момче, което те привлича истинси. Успех

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    чукаи ги и двамата , звездите ми го говорят , по секса ще познаеш ЕДИНСТВЕНИЯТ
    Човека е адски прав!
    А ти трябва да си изключително проста, за да не го разбереш!

На твое място хващам сериозния и се забавлявам с другия.
    Все пак за една жена нема угодия!
    Важното е ти да си правиш кефа и да се забавляваш.
    Хващай ги и двамата докато е време, щото после ще останеш без тях !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си