.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Срамни въшки

Здр. нещо бая взе да ме сарби отдоло. Да кажи човек че не се капя а се капя. Скоро правих секс и се чудя възможно ли е да съм лепнал срамни въшки?

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Възможно е.... иди на лекар
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    ne se znae ako si se obezkosmil moje i da ne si no pak ima veroqtnost....moje da si hvanal gybi4ki idi na lekar
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

май на лекар ще е най добре ма леко ме е срам

Град
    в СъРцЕтО нА СлЪнЧо
    Цитирай Първоначално написано от Sladur_
    май на лекар ще е най добре ма леко ме е срам
    spox nqma da si pyrvia ili poslednia oti6yl
    Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!

BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!

Мега фен
    Град
    SF
    Ако са срамни въшки и си махнеш изцяло космите отдолу, дали няма да ги разкараш?

Сериозно, току що се замислих и изглежда донякъде логи4но

Робинята на Quench

Въшките можеш да ги видиш под лупа - земи енда лампа и се огледай хубаво.

Как се лекуват въшки и краста?
    # Въшки: Перметин 1% (Nix) шампоан се оставя в продължение на 10 минути и след това грижливо се изплаква под душа. Внимавайте да не попадне в очите!
    # Краста: Гамабензенхексахлорид 1% (Lindane) лосион се рапръсква на тънък слой върху подсушената кожа и се оставя да престои 8-12 часа преди да се изплакне под душа.
    # Отстранете въшките/гнидите от очите с пинсета; около очите не трябва да се използва никакъв медикамент.
    # За двете: Личното и спалното бельо, използвано през последните две седмици, трябва да се пере в гореща вода, да се изсушава в гореща сушилня или да се дава на химическо чистене.
    # Хидрокортизонов крем или друг успокояващ лосион може да бъдат използвани срещу сърбежа, който трае до няколко дни след лечението.
    # Лекувай сексуалните си партньори, както и съквартирантите си, които също имат симптоми.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Много сте ми странни като кажете 'срам ме е на лекар'. Обаче пък не те е срам да правиш секс, нали?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Ходих на лекар и се оказа някаква алергия от презерватива май до тука с безопасния секс

Цитирай Първоначално написано от Sladur_
    Ходих на лекар и се оказа някаква алергия от презерватива май до тука с безопасния секс
    Ами,спри с безопасния секс и ще ти се наложи мн по често да посещаваш лекаря, от който те е срам.
    ЖиВеХ СеГа,Ще ПлАщАш ПоСлЕ!!!

Голям фен
    Смени презервативите. Попитай за хипоалергични в аптеката.

абе младеж не се излагай земи си акарол от аптеката и се намажи 2 пъти и ше знаеш че нищо ти няма(освен ако пак не легнеш с въпросната мадама) .....ти си ходил на уролог нали ако имаш краста това е за дерматолог

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си