- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Срамни въшки
Здр. нещо бая взе да ме сарби отдоло. Да кажи човек че не се капя а се капя. Скоро правих секс и се чудя възможно ли е да съм лепнал срамни въшки?
Възможно е.... иди на лекар![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
ne se znae ako si se obezkosmil moje i da ne si no pak ima veroqtnost....moje da si hvanal gybi4ki idi na lekar
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
май на лекар ще е най добре ма леко ме е срам![]()
![]()
spox nqma da si pyrvia ili poslednia oti6ylПървоначално написано от Sladur_
![]()
Жена с вид на хамелеон и характер на питбул!!!
BE SURE YOUR SIN WILL FIND YOU OUT!!!
Ако са срамни въшки и си махнеш изцяло космите отдолу, дали няма да ги разкараш?
Сериозно, току що се замислих и изглежда донякъде логи4но![]()
![]()
Робинята на Quench
Въшките можеш да ги видиш под лупа - земи енда лампа и се огледай хубаво.
Как се лекуват въшки и краста?
# Въшки: Перметин 1% (Nix) шампоан се оставя в продължение на 10 минути и след това грижливо се изплаква под душа. Внимавайте да не попадне в очите!
# Краста: Гамабензенхексахлорид 1% (Lindane) лосион се рапръсква на тънък слой върху подсушената кожа и се оставя да престои 8-12 часа преди да се изплакне под душа.
# Отстранете въшките/гнидите от очите с пинсета; около очите не трябва да се използва никакъв медикамент.
# За двете: Личното и спалното бельо, използвано през последните две седмици, трябва да се пере в гореща вода, да се изсушава в гореща сушилня или да се дава на химическо чистене.
# Хидрокортизонов крем или друг успокояващ лосион може да бъдат използвани срещу сърбежа, който трае до няколко дни след лечението.
# Лекувай сексуалните си партньори, както и съквартирантите си, които също имат симптоми.
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Много сте ми странни като кажете 'срам ме е на лекар'. Обаче пък не те е срам да правиш секс, нали?
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Ходих на лекар и се оказа някаква алергия от презервативамай до тука с безопасния секс
![]()
![]()
![]()
Ами,спри с безопасния секс и ще ти се наложи мн по често да посещаваш лекаря, от който те е срам.Първоначално написано от Sladur_
ЖиВеХ СеГа,Ще ПлАщАш ПоСлЕ!!!
Смени презервативите. Попитай за хипоалергични в аптеката.
абе младеж не се излагай земи си акарол от аптеката и се намажи 2 пъти и ше знаеш че нищо ти няма(освен ако пак не легнеш с въпросната мадама) .....ти си ходил на уролог налиако имаш краста това е за дерматолог