.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Тема: Проблем

Голям фен Аватара на Chery

Проблем

Може да ви се стори ,смешно не знам Но просто няколко дни като легна ии появява ми се голяямаа слюнка,преглътвам я ,и така все слюнки гълтам и немога да заспя Ама не е смешно,може така да ви се струва,но просто лягам и само преглъщам и ми става такова гадно Просто исках да питам да ли и на някой друг му се е случвало На мен само понякога ,но от 2 дни ...

Мерси

Не знам от какво се получава.И на мен така ми се случва понякога.Като съм супер уморена и като задремя в леглото..и всичко ми се е отпуснало и като почнат едни лигиии..

И на мен така,викам си сега отпускам се ,ще заспя няма да преглъщам ,ама след малко си викам абее да не взема се задавя вечерта от лигите ми кат не ги преглъщам

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Не си мисли за храна, докато заспиваш
    Направи добро- яж л***о !

ако си мислиш за нещо вкусно, може да е от това
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Супер фен Аватара на gabi_94
    и на мен понякога ми се е случвало, особено когато съм с хрема и не мога да заспя, гадно е, ама какво дасе прави. Опитай се да заспиваш бързо!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на KadifWerewolf
    Град
    Я сом ут село!
    Нормално.
    Преди да заспим си мислим за нещо, предполагам често ти се е случвало да почнеш дори и да дишаш сама, макар, че го правиш механично през останалото време.
    Мисли си за нещо друго и се опитай да забравиш за лигите, трябва да помогне
    Аре си одиме! НА СЕЛО!

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Проблем

Цитирай Първоначално написано от Chery
    Може да ви се стори ,смешно не знам Но просто няколко дни като легна ии появява ми се голяямаа слюнка,преглътвам я ,и така все слюнки гълтам и немога да заспя Ама не е смешно,може така да ви се струва,но просто лягам и само преглъщам и ми става такова гадно Просто исках да питам да ли и на някой друг му се е случвало На мен само понякога ,но от 2 дни ...

Мерси
    ВЪЗРАСТ&ПОЛ?!

нищо смешно няма тук!

хиперсаливацията е първи и много ранен симптом при множество заболявания. което е резутантна от специфичнта инервация на съответните жлези.

консулт с грамотен невролог! следват ендокринолог и чак на финала - стоматолог, но обикновено причината е центална, а не локална.

Град
    у вас
    Яж дюли.

Re: Проблем

Цитирай Първоначално написано от batkodoki
    Цитирай Първоначално написано от Chery

Мерси
    ВЪЗРАСТ&ПОЛ?!

нищо смешно няма тук!

хиперсаливацията е първи и много ранен симптом при множество заболявания. което е резутантна от специфичнта инервация на съответните жлези.

консулт с грамотен невролог! следват ендокринолог и чак на финала - стоматолог, но обикновено причината е центална, а не локална.
    Малка съм На 11 Ходих на невролог и ми казаха,че нищо ми няма

ами изхрачи се веднъж и ще ти мине

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си