.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Град
    Shumen

Можеби съм глупак !!!

Ситуацията е следната!
    аз съм на 20 години (не мисля че съм малак) и мисля че се влюбих за първи път в живота си , макар и след многобройните връзки които съм имал. Тя е на 17 години и след десет месечна връзка аз и признавам че съм ужасно влюбен в нея (и преди съм и го казвал , но този път мисля , че бях много по сериозен от всякога) ... Тя се разплака и ми каза ,че не е влюбена в мен !!! Това ме потресе !!! След това ми призна ,че ме обича страшно много и даржи също така много на мен , НО не е влюбена !!! Защо съм глупав ли ? Ами просто мисля ,че можеби тя е още малка и живота е пред нея и се плаши от една евентуална , дълга връзка. Аз нямам никакво право да и отнемам това , но я обичам адски много , бих направил всичко за нея (можеби ще съм банален , но и жиота си бих дал за нея). От няколко дена стомаха ми е на топка , нямам апетит , не мога и да се смея. Просто се чувствам като парцал. Не сме скъсали , най-вероятно това няма и да стане скоро !!!... Но ме боли УЖАСНО МНОГО , БОЛИ МЕ това че тя не изпитва това което аз и най-вероятно никога няма да го изпита. Характера ми е такъв че се влюбвам доста трудно , и като по малак преди около 2 години започнах да изпитвам силни чувства към момиче с което просто нямаше начин да сме заедно. Приех го много тежко !!! Сега чувствата са ми 10-тки пъти можеби 100-ци по силни. Ако се разделя с нея и я загубя съм сигорен , че ще рухна ако не завинаги то поне за много дълъг период от време !!!
    Не искам от вас да ми сачувствате или нещо такова , просто искам едно малко съветче или някакви думи за отеха...!
    извинявам се ако има правописни грешки , просто треперя целия само при всички тия мисли и цялата каша в главата ми
    Благодаря предварително на всички !!!

Първо бъди честен със себе си и помисли...можеш ли да си с нея и да знаеш, че тя не те обича?
    Ако можеш, продължи напред, ако ти стига само ти да си влюбен...
    а тяя те обича...това също не е малко...с теб е 10 месеца...значи те харесва и щом те и обича...щом още е с теб, значи това я устройва...зависи дали теб те устройват така нещата?

Мега фен Аватара на Blab
    Животът е и пред теб!
    Иначе, знам за какво говориш. И аз не се влюбвам лесно. За последно преди месец. Трябваха ми 2 години, за да си позволя да обичам отново, сега не вярвам това да се случи скоро.
    Нали знаеш, че никой не може да чувства нещата като другиго. Радвай се, че те обича, което (поне за мен) е в пъти по-силно от влюбен/а!

Град
    Shumen
    Be_true благодаря ти за разбирането ... Но го има и това ,че на пряител или близак винаги можеш да кажеш ,че го обичаш но никога че си влюбен в него... Мисля че по този показател люботва би трябвало да притежава своите по силни качества и по силни чувства кум даден партниор ... Вярно е ... радвам се ,че тя е до мен , но как да жиея с мисълта че тя не е влюбена в мен и как да се отдръпна от нея като знам ,че аз съм толкова влюбен в нея (можеби се повтарям)!!!
    Може да съм момче и да съм на 20 ... но не ме е срам че пиша това през сълзи, ако искате се смейте ... можеби вече нищо не ми пука !!!

ами ти страдаш от сега...ще можеш ли да живееш с мисълта, че не е влюбена?
    Или това, или я оставяш, а като не можеш да я оставиш...тр да се научиш да живееш с това...

Град
    people`s wet dreams
    Тежко е , бъди мъж , дори и да е комерсиално - "щом обичаш нещо пусни го на свобода. Ако не се върне никога не е било твое , ако се върне е твое за винаги..."

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    I tozi vypros si ima dve strani:moje ako q pusnesh da nameri neshto drugo,koeto da e za neq.No pyk moje da iska da se vyrne pri teb i ti veche da si go preodolql.
    Az taka pusnah na svoboda edno momche,to se vyrna,no moeto jelanie da sme zaedno beshe izcheznalo,makar i da go obichah oshte...prosto ne beshe syshtiq.
    Ideqta e,che tq naistina oshte e malka i q strah ot takava seriozna vryska i dumite,che ne mojesh da jiveesh bez neq.Moje i da te obicha i da e vliubena v teb,no da ne iska da priznae,che cql jivot shte e s teb.Zashtoto tezi dumi naistina obvyrzvat mnogo.Dai i malko svoboda.Ostani s neq,no ne ne pribyrzvai tolkova.shtom oshte e s teb i kazva,che te obicha ima vreme i da se vliubi v teb.Ne se otkazvai!
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

не се тревожи толкова-може би с времето ше те оцени и ще се влюби в теб

Честно казано те разбирам идеялно и аз бях в такъв период с едно момиче в което все още сам влюбен и немога да я забравя каквото и да направа опитах с супер мн момичета дори веднуж когато правих сех с едно момиче виждах нея пред очите си и бях изрекъл нейното име и следователно след това спря всично аз бях лудо влюбен в нея а тя само ме обичаше мислех си че ме обича като нещо повече но ала с времето се оказа само приятелска обич а двама души единия лудо влюбен в другия а другия само изпитва обич ала само приятелска нещп странно обича ме като приятел ала имаше интимност винаги като се видиме просто в последцвие оставих всичко на призвола на съдбата и си казах ако някога се върне отново в живота ми това да е знак за нещо сериозно ако ли не ще продулжа напред рано или късно след това дълго се бях заторил в себеси , в нас обаче след 1 месец осъзнах че това е просто най-голямата грешка която сам направил да се затрора далеч от света далеч от живота та моя съвет е ако искаш връзка която и двамата да се влюбени седни поговори с момичето ти и разбери дали тя би могла да се влюби в теб ако ли не остави всичко в ръцете на съдбадата тя никога не греши и не би ни предала успех в живота пич а за това за сълзите несе стягай ние мъжете несме направени от стомана и ние имаме сърце и душа

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Запиши се в Биг Брадър
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на mynichka
    не се притеснявай толкова ..щом още сте заедно изпитва нещо към теб ..и то доста силно чувсто - ОБИЧА ТЕ
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Трудно е да се влюбиш наистина . Може би още не е готова да се влюби истински . Просто й дай още малко време

нали те обича? е какво повече..мисля,че любовта е много по-силна от влюбването...а щом е с теб и не сте се разделили какъв е проблема?значи няма никакъв проблем от нейна страна и я устройва да е с теб усмихни с еи не го мисли толкова....Заедно сте това е най-важното! и недей да се отчайваш....
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Град
    Cofia
    а може би не си

Може би при нея нещата стават по-бавно,не може да е с теб толкова време и да няма по-сериозни чувства.Аз мисля,че е въпрос на време и тя да разбере че е влюбена в теб.И изобщо не е малка на 17 за да се влюби,някои хора в доста по-крехка възраст откриват любовта на живота си,уви не всеки може да я задържи.
    Поисках дъжд и заваля.
    Не ме гледай с укор в очите!
    Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Виж, възможно е наистина да не те обича,но това не трябва да те натъжава..има и други момичета... Разбирам те,че си влюбен,но след като тя не е влюбена в теб става малко сложно...Не ти остава нищо друго освен да си й приятел... Бих искала да ти кажа,че ще имате шанс,но от това,което прочетох...не мога да го кажа....Дръж се мъжки и не се предавай,каквото и да става!

Ами мери си думите тогава Бил влюбен ай моля ти се...тя малка-живота пред нея..И да продължите, ще срещне нещо дето по и харесва..остави я да бъде щастлива и да си живее живота!Не те обичала-Ми много ясно..Да не е тъпа да ти го каже!

Град
    Shumen
    Благодаря много на всички за (мисля че) откровените мнения. В много от тях намирам един вид утеха ... Все още ми е трудно и се мъча да не мисля за всичко това , но уви не става

vi6 pi4 gore-dolu zn kakvo ti e i az sam go izpitval tova 4uvstvo no nemi se e slu4valo da mi kajat tova. no smqtam 4e tova momi4e ne e sugurno v 4uvstvata si.No ako tq naistina te obi4a kakto kazva zn ne vs e zagubeno.
    EclipseGST <<<I LOVE SPEED>>>

Супер фен
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Трудно е да се влюбиш наистина . Може би още не е готова да се влюби истински . Просто й дай още малко време
    Ани до кога да й дава време? Тя е няква супер объркана и не знае какъв човек има до себе си ,а да не говорим какво иска!Просто ми е някакво странно не знам защо!Щом се отнася до любовта ,сърцето не пита дали може да обича въпросния човек ,то го прави ,много преди ти да разбереш!
    Моето мнение е да я зарежеш ,как може ти да обичаш едва ли не до безумие ,а тя да каже ,че не изпитвала същото към теб?За мен това е някаква супер голяма манипулация от нейна страна.Защо ти е човек до себе си след като не те обича? Супер ми е чудно!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Ей здравей , ами моят съвет е да не се разстройваш .. да, сигурно ти е гадно, каза че я обичаш,но защо трябва да плачеш? Се пак тя не е безразлична към теб .. ето ти сам го написа,че тя се е разплакала .. това не е малко ако не й пукаше за теб нямаше да си хаби сълзите нали така ?? А и те обича .. какво повече можеш да искаш от това ? Обичта е по-силна от влюбването !! Може би се е изплашила, като си и признал искрено това , явно не си е мислила че ще й го кажеш и се е стреснала .. изчакай да мине време да го осъзнае хубаво !
    Успех! Не знам дали съм помогнала, но дано поне съм те успокоила. :P

Град
    Видин
    Познато чуство....и аз бях така преди като теб.Влюбих се безумно нещата не потръгнаха и аз бях много съкрошен.Не ядох не спах само мислех за нея абе всичко което правя се базираше на нея нямах сила за нищо.Като ми отказа се отвори една малко черна точка в сърцето ми и до днес не мога да се влюбя така силно....може би ме е страх да не се повтори същото...незнам,но ще мине това и при теб е същото.Просто се успокой
    Студентски живот,ах сладък живот..с изпити тежки и нощи горещи живее се всеки семестър...

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    заблудил си се чувствата ти не са толкова силни колкото си мислиш направете година и полвина и ще си говорим пак.ама явно си я наплашил малкаа
    Мисля,че 10 месеца са достатъчно време,за да осъзнаеш нали обичаш някого!!!И незнам от къде го измъкна точно тоя период-година и половина?!?
    А по темата-съветвам те да не я притискаш,тя наистина може би все още "лети"...Дай и време,ако толкова държиш на нея.Остави я да се осъзнае!

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Ани до кога да й дава време? Тя е няква супер объркана и не знае какъв човек има до себе си ,а да не говорим какво иска!Просто ми е някакво странно не знам защо!Щом се отнася до любовта ,сърцето не пита дали може да обича въпросния човек ,то го прави ,много преди ти да разбереш!
    Моето мнение е да я зарежеш ,как може ти да обичаш едва ли не до безумие ,а тя да каже ,че не изпитвала същото към теб?За мен това е някаква супер голяма манипулация от нейна страна.Защо ти е човек до себе си след като не те обича? Супер ми е чудно!

Мии тя казва, че го обича , НО не е влюбена... Което ми е някво супер странно ....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си