- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Можеби съм глупак !!!
Искам да ти кажа,че за едно си много прав.
Тя е малка и още й се живее.
Аз бях на 17 когато се събрах с моя приятел и му казах,че съм се находила и съм се наживяла,но изведнъж ме приеха студентка и усещам как нещата между нас почват коренно да се променят.
Страшно е това чуство на промяна и се страхувам,че чуствата ми към него не са същите като преди,но се страхувам да му кажа всичко това.
Пожелавам ти късмет,но много внимавай с всяка една своя стъпка.
Ако досега не си я разтърсил (вероятно това разбира тя под "влюбване"), вероятността това да се случи в бъдеще е минимална. Подобни чувства или съществуват, или не. Няма средни положения, няма буфери, няма "дай й повече време" или други подобни компромиси.
Сигурен съм, че ужасно я желаеш, ужасно я обичаш и би направил всякаква глупост за нея, но за да промениш отношението й към теб.. е, да кажем, че трябва да извървиш безкрайно дълъг път. "Промяната", която повечето тийнове шумно прокламират, за съжаление не е ъпгрейд на гардероба с няколко нови дрешки, заучаване на два-три вървежни лафа или някоя от останалите повърхностни идеи, които се въртят в съзнанието на всеки влюбен до уши младеж. Става въпрос за много труд, много мъки, много битки със самия себе си. А да се превърнеш в друг човек е трудно, особено когато си обременен от 20 години обществено опитомяване.
Не бих желал да давам съвети никому, но на теб ще кажа: Изтърпи го. Преживей болката, преживей разочарованието, преживей несигурността и всяко гадно чувство, което се е вмъкнало в сърцето ти. Това са нещата, които наистина те учат, които те превръщат в човек и мъж, а не в лигаво розово прасенце. Повечето човеци са го преживявали. Аз съм го преживявал. Години наред обичах лудо, а накрая нещата приключиха нелепо. Кой е виновен? Аз? Тя? Съдбата? Извънземна сила?
Не, няма виновни. Има неща, които трябва да ти се случат, за да разбереш що е това Живот и какви са механизмите му. В крайна сметка имаш две възможности: или поемаш титлата Мъж и я носиш гордо или си сваляш гащите пред света и го оставяш да те изчука и захвърли.
Както казва Тони Монтана в "Белязания":
Всичко, което имам на този свят са топките и думата ми, и не ги нарушавам за нищо.
Another version of the truth
Нима за нея,теб или за ..вас да си влюбен означава повече о т това да обичаш? Нещо не сте си подредили приоритетие
Влюбването е онова краткотрайно нещо,когато хвърчим в облаците,когато още всичко е розово и не виждаме негативните неща в партньора си. А да обичаш е нещо много по-силно и важно. Тук вече има уважение,грижа за другия,стабилност в чувствата.
Може да се влюбваме в много хора,но да обичаме истински-тук вече се изисква повече
Smile!?
Аз ти благодаря, че ми вдъхна малко надежда, че все още са останали стойностни мъже. Евала ти правя, съветвам те само не е притискай, за да не е изгубиш, остави на времето, колелото се върти, кой знае може някой ден да те обикне наистина или да намериш човек, който да споделя чувствата тиУспех мипичък и горе главата...ако искаш пиши на личен да си поговорим, може да се почувстваш по-добре
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Ne iskam da te oburkvam pove4e no az su6to ve4e ne sum vliubena v priqtelq si makar da go obi4am bezumno, neveroqtno mnogo!Tezi dve ne6ta liubov i vliubvane sa mn razli4ni za men i smqtam 4e ne mogat da su6testvuvat zaedno!Az smqtam 4e vliubvaneto e lude6kata euforiq v samoto na4alo, kogato ne moje6 da spi6 za6toto misli6 za 4oveka, kogato v pogleda ti svetkat iskri4ki kogato go vidi6 i vsqkakvi takiva zabavno glupavi ne6ta, no tova otminava i sled tova idva liubovta, koqto e zdrava ulegnala, silna!Tq ne te kara da ne spi6, a da iska6 da se naspi6 za da si pulnocenen v grijite za liubimiq!Za tova ne vijdam ni6to lo6o v tova 4e ne sum vliubena, tova e 4oveka s koito iskam da imam deca, ako bqh vliubena tova 6te6e da e golqma gre6ka, no az go obi4am i znam 4e ne gre6a!
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Просто първоначалната еуфория е преминала. Сам каза, че те обича, така че, единственото, коетоп можеш да направиш е да се опиташ "да съживиш връзката". Обаче не ме питай как точно да стане![]()
Aliena vitia in oculis habemus a tergo nostra sunt