.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Чувствата ми ...

С приятеля ми напоследък не се разбирахме и преди няколко дни се разделих с него окончателно, защото вече дори нямаше чувства.Но оттогава постоянно мисля за него. Ние още сме си в една компания и когато му говорят за някое друго момиче супер много се дразня. Почнах да се замислям какво е това дразнене? Май го ревнувам... Уж скъсах с него, защото вече чувствата ми бяха охладнели, но сега не е така. Направо... постоянно искам да му се обадя да го чуя как е. Постоянно се притеснявам за него...

Е какво е това според вас???

Бтв аз съм на почти 18, а той е на 19.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Чувствата ми ...

Цитирай Първоначално написано от vaLq_14
    С приятеля ми напоследък не се разбирахме и преди няколко дни се разделих с него окончателно, защото вече дори нямаше чувства.Но оттогава постоянно мисля за него. Ние още сме си в една компания и когато му говорят за някое друго момиче супер много се дразня. Почнах да се замислям какво е това дразнене? Май го ревнувам... Уж скъсах с него, защото вече чувствата ми бяха охладнели, но сега не е така. Направо... постоянно искам да му се обадя да го чуя как е. Постоянно се притеснявам за него...

Е какво е това според вас???

Бтв аз съм на почти 18, а той е на 19.
    Не знаеш какво искаш,
    какво да е...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Ами тъй ще е тя ... Когато изгубиш нещо , чак тогава осъзнаваш какво си имал. Амаа според мене ТИ не знаеш какво искаш [/b]

да..... наистина не знаеш какво искаш май ам или просто иксаш да го притежаваш,за да има някой до теб..... забрави нямаш чувства щом си го скъсала просто няма никой до тебе и ти е кофти ама не знаеш какво все пак искаш а той надали иска пак да е с теб и хем да нямаш чувства хем да си с него
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Ти просто си на принципа 'Не знам какво искам, но го искам веднага'. Не може хем така, хем иначе. Явно макар да си на 18 си едно голямо капризно детенце, което иска да има всичко. Съжалявам, в живота не става така. И не, ти сега не изпитваш към него, яд те е, че си продължава живота.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Мега фен Аватара на mynichka
    надявай се поне да не си го загубила завинаги ...
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Vseki se e chuvstval taka.Sviknala si,che e bil s teb i sega prosto ti e leko gadno.Kato si kazala edin pyt krai znachi e imalo za kakvo.Nameri si drug i se uspokoi.
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL
    Vseki se e chuvstval taka.Sviknala si,che e bil s teb i sega prosto ti e leko gadno.Kato si kazala edin pyt krai znachi e imalo za kakvo.Nameri si drug i se uspokoi.
    +1
    ..Why can't I be innocent..

Мда, прави сте че може би наистина не знам какво искам. Няма да споря с вас, макар че не бих определила нещата толкова просто, защото никога досега не съм се чувствала така.

Остани със себе си насаме, дай си малко време и разбери какво наистина чувстваш и имаш ли нужда от него или го ревнуваш така ... по навик, защото доскоро е бил с теб.
    Memento moriendum esse!

Мега фен Аватара на sasha_90
    Да си чувала "ценим нещо когато го загубим"?Май,в твоя случай става точно така.

Град
    Шумень
    Може би си на принципа "каквото си е мое си е само мое" само че в случая се перефразира на "каквото си е било мое, остава мое" Оттърси се от това чуство. Според мен е силно казано да се говори, че пак го обичаш... Е па знам ли, може и така да е
    -Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
    -Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от PoisoNGirL
    ++++++1
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Повече от фен
    Град
    В твоите мечти :)~
    Според мене е нормално да ревнуваш била си с него, споделяла си с него много мигове и хубави и лоши,нормално е да се дразниш като говори за друго момиче.И аз се дразня когато бившия ми говори за някакво момиче с което имаме еднакви имена или пък се дразня като каже ей тая ква е яка и т.н. Това са елементарни неща който ще отшумят с времето но ако имаш желание да го гушнеш, цункаш и т.м тогава се замисли защо п*дяволите си се разделила с него и дали не си сбъркала....

Не мисля, че го обичаш. По-скоро си привикнала с мисълта, че той е стеб, той е твой. Остави го да си живее живота и ти прави същото. Всеки по отделно.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си