- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Кокоша слепота !!
Напоследък се усещам, че стане ли 5-6ч. започвам да не виждам, става ми тъмно, светкам лампи, вдигам щори... а на всички около мен им е добре.Не ми се ходи на лекар, ама е много гадно... и то не се появи сега, когато започна да се смрачава по-рано, ами още от лятото ... пу ... знаех си, че съм кокошка
![]()
![]()
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
Ми няма да седна да реваКвото е такова. Ама е гадно, да знаете, пазете си очите ! Аз преди 2 години имах супер силен поглед, виждах адски добре и благодарение на това в спорта ми вървеше, ама спрях да тренирам и спрях да си пазя очите и ... сега в 6ч. светкам лампите
![]()
You're running
From the love I have inside The fire in my eyes Are never be enough For your cold heart
Ми очен лекар, друго решение няма![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
тва е от много зяпане на тв и висене пред компа... или четене на книги на тъмно![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
ПОЛ&ВЪЗРАСТ?!Първоначално написано от face.the.future
незабавно започвайте прием на относително високи дози витамин А, най-добре комбиниран с витамин Е !!!!
консулт с офталмолог!
На 18, девойка![]()
Мерси за съвета !![]()
You're running
кут кут кут кудяяяяк![]()
брррррръкни му в гъзЪ
По-добре як и тъп, от колкото само тъп !!!
Първоначално написано от p0liner0
Ач катър бееее, баси путката майна !![]()
You're running
ем като искаш щи бръкна в гъза![]()
qko mi e
Миличка,липса на витамин А, витамини от групата В, липса на белтъци...направи нещо по тоя въпрос защото въобще не е за майтап
Вярвай в трудните минути,усмихвай се когато тъжиш...лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
сестра ми имаше проблем такъв витаминчетаПървоначално написано от Eeyore1
![]()