.
Отговор в тема
Страница 1 от 5 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 104
    Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA

Бижутата ни :)

Видях темата за грим и много ми допадна... И от там ми дойде идеята да направим тема, в която всеки да показва с какви бижута обича да ходи - обеци, гривни, пръстени, колиета, гердани...

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    Винаги съм с гривни, а обици и колиета си слагам само по някой повод. Пръстени не нося.

Обожавам гривни, маниячка съм Понякога нося нещо на врата, ама рядко се случва. Обеците са ми постоянно на ушите, не си свалям изобщо, а пръстени не нося.
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Az pak sashtata snimka koqto slojih i v drugata tema shte pusna i tuk... za da vidite s kakvi obeci i kolie bqh na bala si
    http://img168.imageshack.us/my.php?i...ture066gv3.jpg

Principno inache nosq vinagi obeci... a grivni i prysteni pochti nikoga :P

Град
    ПрИ Теб
    Ami laneca,grivnata i prasteni postoqnno nosq apak obici,kogato izlizam samo!!!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Злато не обичам и нямам.
    Сребро не обичам,ама имам...в процес на разподаряване е...

Дърво,кожа,гума,пластмаса... квото се сетите...
    Имам една огромна кутия с гривни и герданчета...пръстени не обичам,имам гадни пръсти...

Имам си една сребърна верижка със слънчице,която ми е подарък и никога не я свалям.Много обичам гривнички и обеци,но мразя пръстени...немога да ги нося нз защо

Супер фен Аватара на Exothermic
    Никога не излизам от нас без пръстените ми,
    някакви обици ,както и някаква верижчица.
    Миналата година постоянно ходех с гривни и то в огромни количества,
    но тази нещо ме мързи да се "кичя"...
    Нося сребро,тъй като злато мразя....
    “The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
    ... I`m fighting a holy war in the mental! ...

Голям фен
    Град
    Somewhere In The Middle Of Nowhere
    Аз винаги съм с пръстен и гривничка.Друго не слагам.

Нося злато и сребро. Обичам по-семплите бижута. Без обеци не излизам, по-рядко гривна и някаква верижка за врата. Пръстени не обичам да нося. Май е това

на мен мания са ми гривничките и колиетата,имам много и никога не ме е яд да си дам парите за някоя др гривна на пример.Нося ги предимно според дрехите си..

Иначе имам едно сребърно кръстче (осветено),което рядко свалям.
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Еми аз имам 2 пръстена, които нося - сребърни са, след нова година ще станат 3 Иначе имам и още 2, ама те не влизат в употреба.Имам и 2 златни синджирчета, едното го нося всеки ден.Другото е много дълго и готино, ама наще не ми дават да го нося Имам и 1 сребърно, обаче него рядко го слагам.Също така имам и 2 сребърни и 1 златна гривничка, ама рядко се сещам за тях А обици не нося.Имам някви златни ама нямам дупки Сега се сетих, нося и едно герданче, което ми го подари една фр, по него има разни висулки и на 2 от тях пише Friend

Цитирай Първоначално написано от Nadelina
    Az pak sashtata snimka koqto slojih i v drugata tema shte pusna i tuk... za da vidite s kakvi obeci i kolie bqh na bala si
    http://img168.imageshack.us/my.php?i...ture066gv3.jpg

Principno inache nosq vinagi obeci... a grivni i prysteni pochti nikoga :P
    уАу ...страхотни са....най-много се изкефих на коронката...толкова е маничка и сладичка...аа супер...влюбена съм в нея...
    Just haters make me famous! εĭз

винаги имам обеци по ушите-златни, менкам ги със сребърни и от време на време карам на тенекийки. Имам само 2 гривнички - една сребърна и една с каижка, пръстени почти винаги нося и всичките ми са сребърни. А относно верижките - слагам си ама рядко.
    Абе главно нося сребро и злато, па от догодина ще карам на сребро, щото е високосна

Аз нося само гривни и обеци... друго нее пипвам
    'All's Fair in Love&Basketball,right?'

Пръстени...адски много...гривни също в големи количества...Нося и един медальон със зодиите...и обици нямам...само тая на езика...
    [Имам право да живея както си зная, сметката ми Господ ще тегли накрая..]

постоянно съм с едни и същи обеци.. защото ушите ми са много чувствителни и ако не нося сребро или злато на тях ми стават някфи супер гадни рани .. а иначе обичам сребро да нося.. постоянно съм със сребарни прастени 6 прастена .. на лявата ръка на палеца, показалеца и средния.. а на дясната на показалеца средния и безимения ... много си ги харесвам пръстените супер зарибяващи са на марихуани тфа онова напраоооо .... а гривни и колиета нося винаги.. само че различни.. нали зависи с какво ще се облека.. и така
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Голям фен
    Град
    {СоФеТо}
    Аз обичам да нося гердани Имам само 2-3 ама ще си накупувам още
    if you see us in the club we'll be acting real nice
    if you see us on the floor you'll be watchin all night
    we ain't here to hurt nobody
    so give it to me give it to me give it to me
    wanna see you work your body

Обеци...нося едни метални кръгли топченца,едни карирани топчета и едни сребърни имам,ама тях по-рядко..
    Гривни много обичам да нося...лепещите се ме кефат ..имам една лепеща се..една от мъниста такива шаренки много си я обичам ..главно тия си нося,но имам и нек'ви други смотани
    Иначе герданчета дървени си бях правила,ама нещо се скъсаха и трявва да си купя нови връзки(= иначе сега имам едно с мъниста-черно и бяло и него си нося..
    сребро имам бая,ама само обиците чат-пат си ги нося..злато нямам

Имам си верижка (преди беше на гаджето ми) с моята буквичка на нея и пръстен от гаджето, който не ми става....
    Обеци нося, но не задължително, а пък ако съм без двете ми пръстенчета се чувствам някакси гола
    [img=http://img207.imageshack.us/img207/6565/couple1wh0.jpg]

оБичАаАаАаам тЕеЕее {!}{!}{!}

Голям фен Аватара на rali4ka91
    Град
    София
    Нося само 2 пръстена на двата средни пръста - единия с черен и бял камък другия е плетеница Гривни не обичам да нося, защото ги закачам някъде. Иначе имам няколко, които са ми подарък. Верижки имам пак двечки, но сега съм си наумила такова да си купя . А обециииии....5 чифта само халки, около 10 чифта висящи и 2-3 чифта по мънички. Имах още доста, ама или ми се чупи едната или я губя.
    Нося само сребро, златото не ми харесва

Обиците не си ги свалям никога и не ги сменям...Досега бях със няк'ви златни,ама от Коледа съм със сребърни.На мекото на ушите имам халки на BVGARI,а по-нагоре на дясното ухо също имам дупки-там съм със едни черни топченца,имам и няк'ви карирани,ама черните повече ми харесват.
    На сребърната верижка си слагам различни 'висулки'.
    Постоянно нося и един сребърен пръстен...
    Гривни не обичам,но понякога си слагам...Постоянно съм с една лента за ръка,то не се води бижу,ама нищо...
    М/у другото,аз съм по среброто...Златото ми се вижда...ъъ...за по-възрастни ...

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    В последно време запомнах да нося предимно злато.... на сега съм само със златни обици-подарък от татко. Иначе си нося сребърна верижка със сърчице и сребърна гривничка, която ми е от приятеля ми, още една сребърна гривна със дранкулки ииии пръстин-халка Много много не обичам някакви измишльотини... Само лятото нося... ама то е само гривничка
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Град
    Na sedmoto nebe
    Хмм...предимно си ходя с гривни 2 или 3, и някой пръстен и една верижка със сърчице. Винаги трябва да са много нестандартни и да не ги носи всеки 2 срещнат

Повече от фен
    Град
    south_park
    ako ne mojete da slojite ne6to hubavo po dobre ne se ki4ete s bokluci
    srebroto koeto imame e super razredeno s drugi metali i mnogo evtino 6ibani tenekii
    you should kill yourself >=D

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си