.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Да го направя ли?Има ли смисъл?

Тия два екзистенциални въпроса ме мъчат в момента.
    Историята е много дълга и ще я разкажа във възможно най-съкратения вариант.И моля ви без тъпи отговори,защото когато и вие имате нужда от съвет ще видите какво е
    ... тогава бях на 12,а той на 10.Лятната ваканция се запознахме за пръв път тъй като имахме общо село.От първия поглед тогава усетих нещо което няма да забравя никога.Той ми грабна окото,както и аз неговото както се оказа по-късно,но бяхме много малки,а и той две години по-малък от мен.След няма и месец станахме нещо като гаджета,но какви гаджета можехме да бъдем като и двамата бяхме адски срамежливи.Пък и аз така и не можех да преживея разликата в годините ни.Казах му че не искам да сме гаджета повече на 2рия ден и от там се започна този вече 6годишен ужасТ.Няма да ви разказвам за този период с подробности - в началото се виждахме често,а аз толкова влюбена,той също,но нищо не можех да направя.Започна да си идва все по-рядко на село и му виждах очите точно 1 на година,но като ги виждах как ми се усмихват просто полудявах,виждах в очите му,че не ме е забравил.И така от 2 години има няма почти нищо не съм чавала за него,но продължавам да го обичам,имам му скайпа,но никой никога не е писал на другия.Вече не ме притеснява това че той е на 17,аз на 19,но пък времето ни мисля че мина.Сега си имам серизен приятел,който мн обичам,но не мога и да забравя него.А понякога го чувствам като предателство към този с когото съм сега.Може би ако веднъж завинаги ми каже,че всичко е минало ще се успокоя и за това сега... той има рожден ден скоро.И се чудя дали да не му напиша нещо от сорта на "Честит Рожден Ден и не забравяй че много те обичам" за да видя реакцията му.Не знам,не мога да преценя дали е добър вариант да се връщам в миналото,но така ще разбера какво чувства наистина,възможно ли е толкова стара любов да се възроди от пепелта.
    Тези,които знаят какво е да обичат,ама в истинския смисъл на думата,не просто привличане за мах няколко месеца,ще ме разберат най-добре.
    Поисках дъжд и заваля.
    Не ме гледай с укор в очите!
    Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...

Град
    Страната на Чудесата
    Напиши му за рожденния ден
    "ЧРД и не забравяй, че те обичам и винаги съм те обичала!"
    Fighting for nothing is what you're born for.

Хахаха, детска любов! И аз помня моята. Трябва да продължиш напред според мен.
    Memento moriendum esse!

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Давай! Щом го искаш, действай!

"Ако видиш шанс за щастие - сграбчвай го!"

Цитирай Първоначално написано от Pliok0019
    Давай! Щом го искаш, действай!

"Ако видиш шанс за щастие - сграбчвай го!"
    +
    My life is music !

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Защо детската любов никога не се забравя..

Пиши му!!! И успех .. Само че ако и той ти каже нещо от сорта "и аз все още не съм те забравил и те обичам" ..какво ще правиш? Нали си имаше сериозен приятел ... Помисли си

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Според мен си струва да пробваш, ако не друго поне няма постоянно да си казваш "ами ако". Пък дори да те отреже, поне ще знаеш, че всичко е приключило завинаги.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Потърси го, но не с цел да се събирате (според мен това е невъзможно). Просто за да си изясните нещата и да не си под напрежение. Явно това, че не си наясно не ти позволява да го забравиш. Нали твърдиш, че обичаш сегашния си пич, бъди с него. Просто преживей онази невероятна детска любов.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от hild_

колко романтично

+ 1
    napi6i go 6e my haresa
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на Crazytu
    Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Потърси го, но не с цел да се събирате (според мен това е невъзможно). Просто за да си изясните нещата и да не си под напрежение. Явно това, че не си наясно не ти позволява да го забравиш. Нали твърдиш, че обичаш сегашния си пич, бъди с него. Просто преживей онази невероятна детска любов.
    Съгластна съм

Цитирай Първоначално написано от Крейзиту
    Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Съгластна съм
    +1
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

Не бива да виниш себе си, че имаш чувства и към двамата. Най-добре си изясни какво имаш точно към него - дали наистина е любов, или е просто умиление към детската искрена любов
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Сърцераздирателно!!!
    Умопомрачително!!!
    Тъпо...
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от hild_
    \/
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

Град
    in my world!
    Според мен си струва да пробваш, ако не друго поне няма постоянно да си казваш "ами ако". Пък дори да те отреже, поне ще знаеш, че всичко е приключило завинаги.
    мхм
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Град
    МОЗЪК
    ЗАБРАВИ ГО МА, НЕ Е ТРУДНО. НЕ МИСЛИ ЗА НЕГО.
    АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си