- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да го направя ли?Има ли смисъл?
Тия два екзистенциални въпроса ме мъчат в момента.
Историята е много дълга и ще я разкажа във възможно най-съкратения вариант.И моля ви без тъпи отговори,защото когато и вие имате нужда от съвет ще видите какво е![]()
... тогава бях на 12,а той на 10.Лятната ваканция се запознахме за пръв път тъй като имахме общо село.От първия поглед тогава усетих нещо което няма да забравя никога.Той ми грабна окото,както и аз неговото както се оказа по-късно,но бяхме много малки,а и той две години по-малък от мен.След няма и месец станахме нещо като гаджета,но какви гаджета можехме да бъдем като и двамата бяхме адски срамежливи.Пък и аз така и не можех да преживея разликата в годините ни.Казах му че не искам да сме гаджета повече на 2рия ден и от там се започна този вече 6годишен ужасТ.Няма да ви разказвам за този период с подробности - в началото се виждахме често,а аз толкова влюбена,той също,но нищо не можех да направя.Започна да си идва все по-рядко на село и му виждах очите точно 1 на година,но като ги виждах как ми се усмихват просто полудявах,виждах в очите му,че не ме е забравил.И така от 2 години има няма почти нищо не съм чавала за него,но продължавам да го обичам,имам му скайпа,но никой никога не е писал на другия.Вече не ме притеснява това че той е на 17,аз на 19,но пък времето ни мисля че мина.Сега си имам серизен приятел,който мн обичам,но не мога и да забравя него.А понякога го чувствам като предателство към този с когото съм сега.Може би ако веднъж завинаги ми каже,че всичко е минало ще се успокоя и за това сега... той има рожден ден скоро.И се чудя дали да не му напиша нещо от сорта на "Честит Рожден Ден и не забравяй че много те обичам" за да видя реакцията му.Не знам,не мога да преценя дали е добър вариант да се връщам в миналото,но така ще разбера какво чувства наистина,възможно ли е толкова стара любов да се възроди от пепелта.
Тези,които знаят какво е да обичат,ама в истинския смисъл на думата,не просто привличане за мах няколко месеца,ще ме разберат най-добре.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
Напиши му за рожденния ден
"ЧРД и не забравяй, че те обичам и винаги съм те обичала!"
Fighting for nothing is what you're born for.
Хахаха, детска любов! И аз помня моята. Трябва да продължиш напред според мен.
Memento moriendum esse!
Давай! Щом го искаш, действай!
"Ако видиш шанс за щастие - сграбчвай го!"
Според мен си струва да пробваш, ако не друго поне няма постоянно да си казваш "ами ако". Пък дори да те отреже, поне ще знаеш, че всичко е приключило завинаги.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Потърси го, но не с цел да се събирате (според мен това е невъзможно). Просто за да си изясните нещата и да не си под напрежение. Явно това, че не си наясно не ти позволява да го забравиш. Нали твърдиш, че обичаш сегашния си пич, бъди с него. Просто преживей онази невероятна детска любов.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
napi6i go 6e my haresa
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1Първоначално написано от Крейзиту
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Не бива да виниш себе си, че имаш чувства и към двамата. Най-добре си изясни какво имаш точно към него - дали наистина е любов, или е просто умиление към детската искрена любов
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Сърцераздирателно!!!
Умопомрачително!!!
Тъпо...![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
\Първоначално написано от hild_
/
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
мхмСпоред мен си струва да пробваш, ако не друго поне няма постоянно да си казваш "ами ако". Пък дори да те отреже, поне ще знаеш, че всичко е приключило завинаги.
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
ЗАБРАВИ ГО МА, НЕ Е ТРУДНО. НЕ МИСЛИ ЗА НЕГО.
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!