Е какво мислите ,според ВАС грешка ли е че сме към НАТо.СПоред мене ДА!!Поне от това което съм чела за оръжията на руснаците и тези на натовците.....Руснаците нямат равни....И като че ли имаме много сходство в характерите ,все пак сме славяни.Пък и руснаците не си врат носа като америкнаците насякъде,което ме дразни много.
Как до докарахте от там до тук ?

Bercut ,на всеки е ясно ,че в американската армия се разчита основно на модерна технология ,улесняваща войниците = > прави ги ,как да го кажа ... по-неприспособими .
Казвам го ,защото преди известно време ,когато тези "неща" ми бяха страст ,съм разговарял с хора от разни подразделения в армията и са споменавали ,че по разни тренировки и състезания нашите момчета се справят в пъти по-добре макар и да им липсват разни джаджи. А руската армия несъмнено е на по-високо ниво от нашата - било то и само заради конфликтите от близкото минало.

Но иначе темата зададена по този начин си е направо тъпа - дали Русия и НАТО имат икономическия потенциал да воюват и съответно да надделеят един над друг (баси ... в какъв род трябваше да го напиша ... ) просто е без значение. Оръжията ,с които би се водила една подобна война са доста по-различни от тези ,използвани преди половин век (с 2 изключения ).

PS: Bercut ,имам една лична молба ако е удобно ,разбира се. Каза ,че имаш роднина военен ,ако не греша. Преди известно време някой ми беше споменал за конфликт през 74г между СССР и Китай ,приключил доста бързо и ...странно. Ровил съм в нета и имам идея каква е "официалната" версия ,но ми е любопитно да чуя и от първа ръка. Ако не е проблем ,разбира се