- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- на 17 без момиче
според вас на ко се дължи факта че съм на 17г без момиче
1.не обичам дискотеките и разни шумни места не излизам с приятели които неса много
2.дали съм се одал много домашния живот и фитнеса блъскам като луд с щанги вече нз ко да прая нямам такова самучуствие които ги имат на улицата въпреки че има много здраво тяло ама нешту не на ред
Още колко теми ще се пуснат "На <X- години съм> без момиче" ?
A qui
1. Как ще си намериш приятелка като стоиш само у вас?! Излез, запознай се с нови хора ...
2. Да си на 17 и да нямаш приятелка не знам дали е болка за умиране, обаче да имаш по-лош правопис от второкласник не е нормално!
"Има само едно нещо, което е по-хубаво от гърненце мед.... и това са две гърненца мед" - каза Мечо Пух и си облиза лапичката ...
Е какво очакваш са да седнеме и да ти намерими ти самия си причината тъй като не излизаш не ходиш по дискотеки и ти се забиваш надолу образно казано почни да заговаряш момичетата и такам![]()
http://simsmodel.forumche.org/
Za sims modeli samo tuk!!!
Къде пише,че ако ходи на дискотека,непременно,ще си намери момиче?Първоначално написано от didi_ty
Здравей!Ние няма как да ти кажем как,защо и кога ще си хаванеш гадже..Защото и не те познаваме все пак...Просто се замисли от това,което си написал,че си се отдал на щанги и такива неща..Няма лошо обаче се замисли как ще си хванеш приятелка след като водиш такъв начин на живот?....Разбира и,че не си като повечето на твоята възраст..Не обичаш дискотеките..с една дума си различен...Може да промениш това като излизаш дори и с малко фр-ове..Пък защо не и сам??Все с някой може да се запознаеш!И наистина вече ми писна всяка втора тема да е такава...Хора,стягайте се!Първоначално написано от Anavar
![]()
както съм писал , че не излизам излизам ама много рядко по простата причина , че нямам много време отивал съм и на диско имах няколко случая има мноо надути копелета тай да видят някой по здрав вегнага се мятат на бой дасе праят на играчи пред приятелките си после боя е неизбежен и съм се отказал от дискотеки
аз пък съм на 16, без момче...и какво? животът не свършва, когато си без гадже...и твойто време ще дойде..използвай се времето пълноценно, например да усъвършенстваш себе си, а не да го пропиляваш в мисли защо си сам
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
+1Първоначално написано от tarataikЪ
![]()
И вземи се образовай малко, че тоя правопис .... няма да си намериш висшистка![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
офф загорели нещастници стига сте пускали подобни теми като сте злета даже не можете да изчукате кварталната курва .... някви прости зубари като си стоите у вас най-много да забършете котката си ... аре lock и без подобни теми ..
можи да съм и отъпял малко от стероиди все пак високи нива на тестостерон убиват мозачните клетки засе съм ги спрял ама беше голяма грешка даги приемам на 16г веднъж и сега на 17
абе ти пак тихо много чиниии съм чупил кат твоите дето се праят пред приятелките си на бияячии!!!!!!!Първоначално написано от b00m
не знаеш кой съм по-добре не ми се дахай
Пишете си ЛС!Какви хора сте..ттцтцПървоначално написано от Anavar
![]()
я качи една снимка да видим кви резултати дават стероидите
liverpool
не аз почнах да се правя на биачПървоначално написано от slun4ice_90
ако има проблеми да каже град и адрес и ще разбере кой съм
ВИСЯ А ТОЗИ ФОРУМ ЗАЩОТО МИ ПРАВИ КЕФ ДА ГЛЕДАМ КОЛКО СТЕ ЖАЛКИ
(99% ОТ потребителите)
Не говори така за хора,които не познаваш!Намесих се,защото е тъпо така като се правите на велики...!Ваш си е проблема оправяйте се!Първоначално написано от b00m
![]()
На велики ?!? Тва от къде го измисли ??Първоначално написано от slun4ice_90
+1Първоначално написано от GeRRaRD_IsKo
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Писах ти ЛС!Първоначално написано от b00m
неми дава да качвам виш подписа миПървоначално написано от tarataikЪ
Незнам само аз ли си мисля , че да се правиш на много бияч е тъпо?С тия химий за нищо не ставате.По-добре е да си поне малко грамотен , от колкото МУСКУЛЕСт изрод.Пич като те видях и...На 17 и се погледни на кво приличаш !!!!!! ОМФГ !
Trance/House Only in my heart..
На същото мнение съм, особено за правописа ти ;]Първоначално написано от silence93
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.