- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- на 17 без момиче
от личен опит го казвам , това че си мусколест не значи че можеш за се биеш познавам едно хлапе на 13 което тринера карате е муай тай от 6 годишно и ако го барне тоя ..... както и да е мисля , че ме разбахте какво имим в предвид аре HF![]()
уаауйау ти ме убиПървоначално написано от Erica
Ами честно казано незнам , но ако наистина това е той ..... N/CПървоначално написано от Erica
Незнам за какво хората го правят това , за да станат яки и момичетата да им се кефят или просто за спорта???Пък и незнам дали изобщо момичетата се кефят на такива imbи ..
Trance/House Only in my heart..
какъв е смисълът от всички тия мускули??? ти си използвал най-хубавите си години да се тъпчеш с химия, след 10 години нали се сещаш на кво приличаш...не се обиждай, ама си е така...Както казах вече, усъвършенствай малко личността си...забавлявай се...както вие момчетата не обичате перфектни, но пък тъпи момичета, при нас е същото...общувай повече с хора, излизай с приятели, чети книги, човек спре ли да се развива, то все едно е спрял да живее. Айде, и късмет и в любовта, и във всяко начинаниеПървоначално написано от Anavar
![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
секи сам си решева кво ше прави с своето тяло по добре да зобя от колкото да пия и да пуша поне несъм някой 50кг пилеПървоначално написано от housy
![]()
![]()
![]()
![]()
Що пък да си 50 кг бе ? Аз съм 70 , нито пия нито пуша и се чувствам супер. + Това не ти казах нещо , за да се заяждам , просто питахПравилно , всеки може да прави каквото си иска с тялото си , нали все пак си е негово
А и не мисля , че да се зобиш е особено полезно.Ако тренираше без да взимаш химий щеше да е по-добре.
Trance/House Only in my heart..
ама виж сега, вредата е едана и съща като това да пушиш 10 години прим, никой не ти оспорва правото да се "зобиш", както ти се изразяваш, при това колкото искаш, беше просто съвет с добре намерения...за теб това е било цел - да постигнеш такава форма, похвално е, че си направил всичко да го постигнеш, това показва отговорност, но още по-добре се показва тази отговорност, когато умееш да мислиш за последиците
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
стероидите неса направеви за мускули дасе за болни хора най-често при болни пациенти от анемия или недостик на естествен тестостерон значи да не произвеждаш сперма тестостерона основния хормон който има директо влияние върху мускулите и синтеза на протеин и увиличаване на червените кръвни телца и още куп други работи за секи ст ефект на стероидите има протектор който те предпазва от от негативното им действиеПървоначално написано от tarataikЪ
1.протектор за черния дроб карсил лив52 трасметил фет бчрнер
2.ароматизация всички андрогени стероиди ароматизират и задържат вода в организма се наблюдава високо връвно нялгане и трупане на мазнини за тази рабато земаме анти естрогени нолвадекс тамоксифен и Мастерон и провирон с увиличаването на тестостерона се увиличава естрогена женски хормон следствие на таво се образуват женски гърди
3.Проскар дхт блокер блокира превръщането на тестостерон на дихидротестостерон заде се избегне акнето и оплешивяването
4.прегнил той стимулира собствения тест по време на земане на стероиди тестите спират да произвеждат тест сперма испадаш в стерилитет демек няма да имаш деца но за тва е прегнила за да върне ташаците в игра и да излети самолета и трибестан и кломит пак стимулират производството на собст тест
5.без тренирофки и диета няма успех
6.естествено че за вас страничните ефекти биха били много от ползване на стероиди ама на мен никакви защото знам как се използват и как действат тей протектори които съм ги писал за един цикал ти излизат около 1000-1500лв дано сте разбрали сичко и пак дане чувам че са вредни който знае как даги ползва знае
Запознай се с мацка от фитнеса.Първоначално написано от Anavar
Лесно е.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
МхмПървоначално написано от Bai Toq
![]()
аз съм съпричастен към мъката ти, и аз съм на 17 без момичеи аз ще се отдам на щангите
![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
ми то пълно там с пияни к*рви как няма да си намериПървоначално написано от sasha_90
![]()
всяко нещо с времето си..ако пришпорваш нещата,нищо хубаво няма да излезе![]()
someone else...
am4i ei sq 6ti re6a problema tuka ima nqkvo mace deto e pisalo ei taq tema: На 15 без момче zemi i pi6i i zemete se vzemeteade uspeh
na pravilniq p1t si a bez steroidi ne gleday ko s1m pisal az imam opit s tqh i znam kak dagi polzvam zemi potreniray 2-3g polse na himiqta az imam 5g staj v zalataПървоначално написано от MaMkaMy
Мисля,че е достатъчно това,което е казано по темата!..
just a kid۵
а ве к'во ревете ве има хора на по 30-35 години без приятел/ка
toq dolu na podpisati po me kefiПървоначално написано от KillSwitchEngage
Не е болка за умиране, живота е пред теб пък и плюс това вземи излез, запознай се с някоя. Няма как да ти падне от небето, освен в някой филмНе трябва това да ти пречупва психиката
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!