.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45

Град
    в спалнята ти ;]
    от личен опит го казвам , това че си мусколест не значи че можеш за се биеш познавам едно хлапе на 13 което тринера карате е муай тай от 6 годишно и ако го барне тоя ..... както и да е мисля , че ме разбахте какво имим в предвид аре HF

Цитирай Първоначално написано от Erica
    Цитирай Първоначално написано от housy
    Незнам само аз ли си мисля , че да се правиш на много бияч е тъпо?С тия химий за нищо не ставате.По-добре е да си поне малко грамотен , от колкото МУСКУЛЕСт изрод.Пич като те видях и...На 17 и се погледни на кво приличаш !!!!!! ОМФГ !
    Вярваш ли,че е той...?
    уаауйау ти ме уби

Незнам само аз ли си мисля , че да се правиш на много бияч е тъпо?С тия химий за нищо не ставате.По-добре е да си поне малко грамотен , от колкото МУСКУЛЕСт изрод.Пич като те видях и...На 17 и се погледни на кво приличаш !!!!!! ОМФГ !
    Вярваш ли,че е той...?
    Ами честно казано незнам , но ако наистина това е той ..... N/C
    Незнам за какво хората го правят това , за да станат яки и момичетата да им се кефят или просто за спорта???Пък и незнам дали изобщо момичетата се кефят на такива imbи ..
    Trance/House Only in my heart..

Цитирай Първоначално написано от Anavar
    Вярваш ли,че е той...?
    уаауйау ти ме уби
    Чак пък толкова...
    A qui

Цитирай Първоначално написано от tarataikЪ
    Цитирай Първоначално написано от GeRRaRD_IsKo
    я качи една снимка да видим кви резултати дават стероидите
    +1
    неми дава да качвам виш подписа ми
    какъв е смисълът от всички тия мускули??? ти си използвал най-хубавите си години да се тъпчеш с химия, след 10 години нали се сещаш на кво приличаш...не се обиждай, ама си е така...Както казах вече, усъвършенствай малко личността си...забавлявай се...както вие момчетата не обичате перфектни, но пък тъпи момичета, при нас е същото...общувай повече с хора, излизай с приятели, чети книги, човек спре ли да се развива, то все едно е спрял да живее. Айде, и късмет и в любовта, и във всяко начинание
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Вярваш ли,че е той...?
    Ами честно казано незнам , но ако наистина това е той ..... N/C
    Незнам за какво хората го правят това , за да станат яки и момичетата да им се кефят или просто за спорта???Пък и незнам дали изобщо момичетата се кефят на такива imbи ..
    секи сам си решева кво ше прави с своето тяло по добре да зобя от колкото да пия и да пуша поне несъм някой 50кг пиле

Що пък да си 50 кг бе ? Аз съм 70 , нито пия нито пуша и се чувствам супер. + Това не ти казах нещо , за да се заяждам , просто питах Правилно , всеки може да прави каквото си иска с тялото си , нали все пак си е негово А и не мисля , че да се зобиш е особено полезно.Ако тренираше без да взимаш химий щеше да е по-добре.
    Trance/House Only in my heart..

ама виж сега, вредата е едана и съща като това да пушиш 10 години прим, никой не ти оспорва правото да се "зобиш", както ти се изразяваш, при това колкото искаш, беше просто съвет с добре намерения...за теб това е било цел - да постигнеш такава форма, похвално е, че си направил всичко да го постигнеш, това показва отговорност, но още по-добре се показва тази отговорност, когато умееш да мислиш за последиците
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Цитирай Първоначално написано от tarataikЪ
    ама виж сега, вредата е едана и съща като това да пушиш 10 години прим, никой не ти оспорва правото да се "зобиш", както ти се изразяваш, при това колкото искаш, беше просто съвет с добре намерения...за теб това е било цел - да постигнеш такава форма, похвално е, че си направил всичко да го постигнеш, това показва отговорност, но още по-добре се показва тази отговорност, когато умееш да мислиш за последиците
    стероидите неса направеви за мускули дасе за болни хора най-често при болни пациенти от анемия или недостик на естествен тестостерон значи да не произвеждаш сперма тестостерона основния хормон който има директо влияние върху мускулите и синтеза на протеин и увиличаване на червените кръвни телца и още куп други работи за секи ст ефект на стероидите има протектор който те предпазва от от негативното им действие
    1.протектор за черния дроб карсил лив52 трасметил фет бчрнер
    2.ароматизация всички андрогени стероиди ароматизират и задържат вода в организма се наблюдава високо връвно нялгане и трупане на мазнини за тази рабато земаме анти естрогени нолвадекс тамоксифен и Мастерон и провирон с увиличаването на тестостерона се увиличава естрогена женски хормон следствие на таво се образуват женски гърди
    3.Проскар дхт блокер блокира превръщането на тестостерон на дихидротестостерон заде се избегне акнето и оплешивяването
    4.прегнил той стимулира собствения тест по време на земане на стероиди тестите спират да произвеждат тест сперма испадаш в стерилитет демек няма да имаш деца но за тва е прегнила за да върне ташаците в игра и да излети самолета и трибестан и кломит пак стимулират производството на собст тест
    5.без тренирофки и диета няма успех
    6.естествено че за вас страничните ефекти биха били много от ползване на стероиди ама на мен никакви защото знам как се използват и как действат тей протектори които съм ги писал за един цикал ти излизат около 1000-1500лв дано сте разбрали сичко и пак дане чувам че са вредни който знае как даги ползва знае

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: на 17 без момиче

според вас на ко се дължи факта че съм на 17г без момиче
    1.не обичам дискотеките и разни шумни места не излизам с приятели които неса много
    2.дали съм се одал много домашния живот и фитнеса блъскам като луд с щанги вече нз ко да прая нямам такова самучуствие които ги имат на улицата въпреки че има много здраво тяло ама нешту не на ред
    Запознай се с мацка от фитнеса.
    Лесно е.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Град
    ~~Where u want me to be ~~

Re: на 17 без момиче

Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    според вас на ко се дължи факта че съм на 17г без момиче
    1.не обичам дискотеките и разни шумни места не излизам с приятели които неса много
    2.дали съм се одал много домашния живот и фитнеса блъскам като луд с щанги вече нз ко да прая нямам такова самучуствие които ги имат на улицата въпреки че има много здраво тяло ама нешту не на ред
    Запознай се с мацка от фитнеса.
    Лесно е.
    Мхм

Град
    Стара Загора
    аз съм съпричастен към мъката ти, и аз съм на 17 без момиче и аз ще се отдам на щангите
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Голям фен Аватара на unicorn_f
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Цитирай Първоначално написано от didi_ty
    Е какво очакваш са да седнеме и да ти намерими ти самия си причината тъй като не излизаш не ходиш по дискотеки и ти се забиваш надолу образно казано почни да заговаряш момичетата и такам
    Къде пише,че ако ходи на дискотека,непременно,ще си намери момиче?
    ми то пълно там с пияни к*рви как няма да си намери

Град
    In Devil's Castle
    всяко нещо с времето си..ако пришпорваш нещата,нищо хубаво няма да излезе
    someone else...

am4i ei sq 6ti re6a problema tuka ima nqkvo mace deto e pisalo ei taq tema: На 15 без момче zemi i pi6i i zemete se vzemete ade uspeh

Цитирай Първоначално написано от MaMkaMy
    аз съм съпричастен към мъката ти, и аз съм на 17 без момиче и аз ще се отдам на щангите
    na pravilniq p1t si a bez steroidi ne gleday ko s1m pisal az imam opit s tqh i znam kak dagi polzvam zemi potreniray 2-3g polse na himiqta az imam 5g staj v zalata

Мисля,че е достатъчно това,което е казано по темата!..
    just a kid۵

Град
    Пловдив
    а ве к'во ревете ве има хора на по 30-35 години без приятел/ка

Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от MaMkaMy
    na pravilniq p1t si a bez steroidi ne gleday ko s1m pisal az imam opit s tqh i znam kak dagi polzvam zemi potreniray 2-3g polse na himiqta az imam 5g staj v zalata

ако ти си това отдолу на снимката страшно много си постигнал.евала
    toq dolu na podpisati po me kefi

Голям фен Аватара на S_L_A_D_U_R_K_A
    Град
    Пловдив
    Не е болка за умиране, живота е пред теб пък и плюс това вземи излез, запознай се с някоя. Няма как да ти падне от небето, освен в някой филм Не трябва това да ти пречупва психиката
    Жената цъфти, ако някой вехне по нея!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си