.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Супер фен Аватара на fake

Я ме открехнете за Виста...

някой има ли проблеми(бавене, нетръгващи програми) с уиндоус виста? понеже ей ся след малко ще ходя за лаптоп, пък той е с вградена виста иииии честно казано нямам идея дали да я махаме и да сложим XP или да си стоя с нея, доста хора се оплакват, че имат проблеми...де да знам, кажете ся кво да правя, че мамата си е ебало, а нямам и много време, след 2 дена се местя и сама хич няма да мога да се оправя...
    Boots and braces don't make racists!

Супер фен Аватара на Riot
    XP sloji
    vista e vyzmojno nai bygavata rabota
    Моля ?!

да бе, доста хора ми го казаха...ама доста хора ми казаха, че нямат проблеми с виста...
    на мен виста ми се вижда...прекалено PIMP.. де да знам...с тия часовничета, въртящи се когато пръднеш и още там каквито мании са сложили...нямам нужда от това, искам просто една бърза, удобна и лесна ОС..

Взимай си с Kubuntu лап топче. Сигурно с 300 лв ще е по-евтино.

да бе виста е бъгава бъгави сте вие аз съм с въста от 3 месеца и не съм хванал нито един вирус и не съм имал нито един проблем а конфугурацията ми не е от най добрите според мен ако имаш от 1ГБ рам и от и над 376МБ видео процесор от 1.86Коре 2 Ду си остани с виста ако си с по слаби си сложи ХП

Град
    L.A. \ Moscow
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    да бе, доста хора ми го казаха...ама доста хора ми казаха, че нямат проблеми с виста...
    на мен виста ми се вижда...прекалено PIMP.. де да знам...с тия часовничета, въртящи се когато пръднеш и още там каквито мании са сложили...нямам нужда от това, искам просто една бърза, удобна и лесна ОС..
    еми или няма да пърдиш пред компа, или ще си сложиш ХР
    Raise your fist!

ааа, искам да си пърдя..

vista 6te stane dobur za izpolzvane 4ak sled okolo 2 ili 3 godini za6toto sega ima tolkova bugove s programi igri i zatova zasega smqtam 4e ne stava

Цитирай Първоначално написано от Christ
    Взимай си с Kubuntu лап топче. Сигурно с 300 лв ще е по-евтино.
    Подкрепям с 2 ръце.

Но щом ти го дават с инсталирана Виста, нищо не ти пречи да изчакаш няколко дни и да видиш дали пък няма да ти е удобно. За мен лично Виста е поредната издънка на Microsoft и чиста загуба на време (и ресурси), но това не значи, че на теб няма да ти върши добра работа. Е, това "добра работа" с продуктите на Майкрософт е мит, но все пак... малко потребители се престрашават да минат на Линукс, макар че е безплатно, по-практично и по-щадящо компютрите ви.

Та моят съвет е да го пробваш и после да действаш. Сигурен съм, че и в бъдеще ще се намери кой да ти помогне с преинсталирането, ако се наложи
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Аз Vista няма да сложа докато не излезе SP2...
    Клик ми (:

Голям фен Аватара на moncho
    Град
    Истината е някъде там.
    Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    Да ви е гадно аз пък мисля да минавам на Линукс..
    Аз пробвах ама имах проблем с драйверите и не ми се занимаваше та пак съм си на ХП

Цитирай Първоначално написано от moncho
    Аз пробвах ама имах проблем с драйверите и не ми се занимаваше та пак съм си на ХП
    Ще видя как ще се развият нещата.
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    Аз си представям момиче с Линукс и как търси за всяка глупост драйвери или програми...

доста ме съмнява...
    Особено ако е като емо долл..
    СПРИ ДА ОТПРАВЯШ НАПАДКИ КЪМ МЕН ВЪВ ВСЯКА ТЕМА!

Мисля,че Виста е по-добра от XP-и като дизайн и като функционалност.Но повечето хора имат слаби системи и няма как да изпитат удоволствието от работата с нея.Не че моята конфигурация е много силна,но нямал съм забиване при нея, а и автоматично си открива update ,или driver-и за pc компонентите или периферните устройства.

///Това е мое мнение и то не задължава///
    /---_BE FASHION_BE COLL_---/

аз съм сас Windows Vista Ultimate и нямам никакви проблеми всичко си ми работи,мн съм доволен

Град
    Русе

Теми

как става да си сложиш др тема на компа щот съм пробвала и единственото нещо което става е да ми се промени картинката

Re: Теми

Цитирай Първоначално написано от vuvs
    как става да си сложиш др тема на компа щот съм пробвала и единственото нещо което става е да ми се промени картинката
    Десен бутон върху десктоп-свойства и тема.
    Ако си с Виста, де.

Град
    Русе

Re: Теми

[quote="Hit 2 fit."]
    Цитирай Първоначално написано от vuvs
    Десен бутон върху десктоп-свойства и тема.
    Ако си с Виста, де.
    [/quoteс
    с XP съм точно това правя и само ми се сменя картинката а при др мой фрз се сменя долу старт менюто иконите ..

exploitedteen, tova 4e tvoqta sistema se crash-va ne ozna4ava 4e i moqta trqbva ,nali???Kato ne ti haresva ne q polzvai

I az kazvam ,4e pri men ne se e kra6vala i si raboti mnogo dobre

Няма да съжаляваш.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си