- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- чуствате ли се ... ?
Та въпростът ми е дали се чуствате европейци, и какви са основанията ви ?
Raise your fist!
как
като ми прекъсва тока през нощта и нямам вода всяка сутрин ли?
по-скоро се чувствам като пещерняк в Европа
Първоначално написано от Mr. Nobody
баш!![]()
ПП:добра тема..дайте сега всички да изразим недоволството си ..ем да ама нищо няма да се промени
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Не !
Все пак живеем в България, която по манталитет и стандарт на живот се намира в Африка !
Първоначално написано от AnincetoSexy
подкрепям всичко написано до тук!!
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
някои държави в Африка са много по-развити от насПървоначално написано от XceSS
нали?..ама нека ни е гадно то ние си го правим тва..Първоначално написано от Mr. Nobody
![]()
100%бати работата
ама верно, въз основа на кво да се почуствам епвропейка? На тва, че парите за здравни осигоровки отиват за мерцедеси? За тва че стъпвам в лайна по центъра?
Че нямаме пейки здрави? Че инфалацията изяде спестяванията на родотелите ми? Че да си купиш вафла е лукс? Че в градския транспорт вуни на обор?
-Къде са хората - попита най-сетне Малкия принц. - Човек се чувства малко самотен тук
-Човек е самотен и сред хората - отвърна змията.
+1 x1000Mr. Nobody
МнениеПуснато на: Пон Сеп 22, 2008 4:34 pm Заглавие:
как
като ми прекъсва тока през нощта и нямам вода всяка сутрин ли?
по-скоро се чувствам като пещерняк в Европа
XceSS
МнениеПуснато на: Пон Сеп 22, 2008 4:36 pm Заглавие:
Не !
Все пак живеем в България, която по манталитет и стандарт на живот се намира в Африка !
Mr. Nobody
МнениеПуснато на: Пон Сеп 22, 2008 4:40 pm Заглавие:
някои държави в Африка са много по-развити от нас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Дам напълно съм съгласна с останалите,а и като гледам силно се съмнявам,че и изобщо някога ще се почувстваме европейци![]()
I am near you,
You don't see me.
Can you feel me?
closer than close.
Does it hurt? Does it burn?
Do you know what you've lost?
Are you scared of the dark?
аи ся се гордейте,че сте българи..ако можете ..xaxax![]()
И в миналото са ни гъзили и сега пак ни гъзят. Не ми говори за миналото. Аз живея в настоящето и мизерията е факт.
Териториално - да. Факт е,че България се намира в Европа.
просто и ясно - географски погледнато България се намира в Европа, така че нищо не ми пречи да се чувствам европеец.
за условия и стандарт на живот не ми се обсъжда..
хъхъ..
А ти чуВстваш ли се българин, при положение, че не можеш и една дума да напишеш правилно?![]()
По темата: Чувствам се европейка само по местоположение.![]()
Това ме разби!!!Еми тогава да продължават да дават документи на негрите и арабелите за да ги крадат и дърпат надолу!!!Първоначално написано от Chr!sSie
Не !!! Аз се чуствам българин и това ми стига!!!
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
по никакъв начин не се чувствам европейкае да де то това за географското положение на страната е друго
![]()
от тази тема ми стана тъпо.....обаче най-смешното е,че винаги се опитват да изкарат българия 'избраната' страна,единствената,която ще оцелее.англия потъва,българия остава..ама разбира се....то няма и какво толкова да се изгуби...
someone else...
Чувствам се балканец и ми е перфектно![]()
Първо избрах отговор "Не", но после се замислих и отговори с "Да". Защо пък да не се чувствам европейка, самия факт, че мога да пътувам навсякъде из континента само с една лична карта ме прави такава. Живея в голям град, от което развитие съм напълно доволна, не е мизерно и мръсно като преди, а и Варна е най-добрия град за живеене в България, така че на мен ми е все едно дали съм европейка или не, важно е да ми харесва мястото, където живея.
И с какво да се гордея?То няма с кво..горните мнения ги подкрепям напълно..![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Аз пък се почувствах за първи път европейка когато излазох от страната с лична карта без да ме гледат подозрително.