.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: Подарък

Голям фен

Подарък

Започвам с раздела.. - този ми се стори най-подходящ а и отговорите най-бързи понеже нямам особено време.
    Брат ми има рожден ден, става на 18.Нямам си и представа какво да му подаря..това с парите ми се струва ужасно, макар че на него сигурно не.. Мислих си за плюшена играчка, но като го знам как ще ме одреже въпреки това съм навита много за нея, но сега се замислих не ли е малко.. любовно?
    Идеи??? Имам 2 часа, после всичко е затворено, а утре да му го дам в 7 часа вечерта ми се струва гадно.
    Благодаря предварително-

AMAN!

Някоя сладурска плюшена играчка,да го разсмее,нещо закачливо и един хубав мъжки парфюм Или си помисли за нещо,което е казал,че иска или харесва :P !! Късмет

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Ммм може някакъв парфюм или хубава блузка за друго не се сещам,иначе плюшената играчка не е лоша идея,но щом смяташ,че няма да му се хареса особено
    Суетата.Моят любим грях.

Купи му нещо,което иска или има нужда...Все пак ти е брат и трябва да си запозната какво го влече.
    A qui

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    блузка
    наргиле /ако пуши/
    лула /ако пуши/
    въдица /ако си пада по риболова/
    книга /ако обича да чете/
    някаква хубава запалка /ако пуши/
    шапка - пумичка или адидаска .. ако носи такива дрехи
    може чаничка настрани..напоследък доста нашумяха и при момчетата
    някой комплект - парфюм + афтършейв и сякви такива комбинациики.. или пък само парфюм!

П.П. идеята с плюшената играчка хич не ми допада

За сега се сещам за това!Ако измисля още нещо непременно ще драсна (:
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day

П.П. идеята с плюшената играчка хич не ми допада

(:
    Защо? На мен също някак си, но незнам защо..
    Инъче НЕ ПУШИ, парфюм - най много да се скараме, шапка..хм не, дрехи-никакъв шанс.

AMAN!

Аз сега не мога да те разбера.
    Вместо да излезеш и да оползотвориш оставащите ти два часа и да намериш нещо свястно, ти чакаш отговорите на някакви си хора.. Първо на първо, нищо няма да ти кажат, второ-така си губиш времето. Излизай и търси. ;ррр
    От София ли си?

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Аз сега не мога да те разбера.
    Вместо да излезеш и да оползотвориш оставащите ти два часа и да намериш нещо свястно, ти чакаш отговорите на някакви си хора.. Първо на първо, нищо няма да ти кажат, второ-така си губиш времето. Излизай и търси. ;ррр
    От София ли си?
    Стара Загора.
    До сега бях навън.Тук не е така..няма особено избор.Трябва да знам какво искам.

AMAN!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    плейстейшън,нещо спортно ако си пада на тая тема-топка,гирички,екип, карта памет ...чесно казано нещо което му трябва а не просто подарък

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от independence_88
    плейстейшън,нещо спортно ако си пада на тая тема-топка,гирички,екип, карта памет ...чесно казано нещо което му трябва а не просто подарък
    Нищо..
    Сетихх се, има мания към коли.Количка?

AMAN!

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    еми има игри със кормило ама са малко скъпи (в комплекта има и педали ,смисъл реална количка)... или няква тениска на алонсо или там някои от формула

Ми музика нещо.. някой оригинален диск на негова любима банда или пък DVD (концерт, клипове..).. книгата също не беше лоша идея, ако чете.. Предполага се, че ти го познаваш най-добре, нали ти е брат . Ще измислиш все нещо..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от KiFy
    Ми музика нещо.. някой оригинален диск на негова любима банда или пък DVD (концерт, клипове..).. книгата също не беше лоша идея, ако чете.. Предполага се, че ти го познаваш най-добре, нали ти е брат . Ще измислиш все нещо..
    Аз го познавам най-малко.Не си говорим особено..
    Ами до сега нищо.. игри-не
    не чете!
    дискове също..

AMAN!

E, щом и дисковете отпадат, не знам вече . Досега нищо ли не ти хрумна? Разгледай му нещата

Ланец или поне няква такава по-дебела сребърна гривна?

Голям фен
    Нищо не му взех
    ще минем на парите пфф
    Благодаря ви все пак.

AMAN!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си