.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24
    Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас

уж съм на диета но.... :[

така ..эначи подложих се на следната диета :
    1ден-2кс. млека
    2ден-зеленчуци
    3ден-2кс.млека
    4ден-3-5 яйца
    5ден-500-800гр. пилешко месо
    диетата се спазва 2пъти общо 10 дни като max се свалят 8-9 кг а min 5-6 ... [ аэ съм на 15 .. 1.74 см иии .... 94 кг ..ужас.. ]аз тая диета я правих за 3 пъти ииии сякаш няма голям резултат ..само 3 кг съм свалила ..а като се погледна сякаш са повече ..побирам се в старити си дънки .. една фр каза да не очаквам мн в началото ... нз кфо да правя ..още повече се отчайвам..има ли смис. изобщо ??? така само повече се депресирам и ми пада самочувствието .. poprincip ne mi puka osobeno..no ot izvestno vreme imam чувството че вс ме гледат и не ме харесват кво да правя ..моля ви дайте съвет

10х предварително !

Нарушена т.1
    moderated by oth_fenka

Голям фен
    Град
    по морето
    потърси диетата на Дюкан, аз я спазвам и не съм останала нито гладна нито жадна, никак не е трудна , пробвай с нея ако искаш

диети sux
    движение му е майката гимнастика тичане и прочие

аэ съм на 15 .. 1.74 см иии .... 94 кг ..
    oooooh what a nice pig

Цитирай Първоначално написано от pavle-
    oooooh what a nice pig
    абе, цървул, я не се подигравай! Миличка, трябва да се движиш повечко! Преди време и аз бях качила пет излишни, пиши ми на лично, да ти дам едни много лесни и приятни упражнения, гарантират страхотен резултат, само след две седмици и веднага се забелязва
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Повече от фен Аватара на littlebaby
    Град
    Пловдив
    oooooh what a nice pig
    Голям кретен си...

През тези 5 дена само храните,които описа ли ядеш?Не е ли вредно това?Смисъл да се получи йо-йо ефекта Примерно може да комбинираш 1кс.мляко + плодове,или пък овесени ядки.Иначе фитнеса наистина помага много или пък бягане - сутрин и вечер + много течности

Цитирай Първоначално написано от GRRRRRRRRRR
    oooooh what a nice pig
    ееееееееееееееееееей задник !
    oooooh u like pigs ?

oooooh what a nice pig
    oooooh u like pigs ?
    никой не си избира как да изглежда...ако някой имаше такава власт, вс щяхме да сме перф...не виждаш ли че момичето иска да се промени...
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

Град
    София
    Резултата, който искаш да постигнеш е доста трудно начинание. Първо трябва да се ограничиш за цял живот на нисковъглехидратна диета, защото както я спреш, така ще качиш пак много килограми. В тази диета като месо се яде само пилешко и риба. Отделно заленчуци, определени плодове, много малко пълнозърнест хляб, дори никакъв и като напитки само вода или пресен плодов сок, НО НЕ купен.

Другото, което трябва да вършиш е страшно много движение, тичане, ако щеш плуване, за да можеш да гориш излишните калории, т.е. мазнини. Около 7000 килокалории са 1 килограм чисти мазнини. На теб примерно са ти нужни за деня 2500. Ако приемаш повече от тези 2500 ще качваш мазнини, ако е по-малко от необходимото ще гориш от запасите, демек от това, което е по тялото.

Моя съвет е да ходиш редовно, даже всеки ден, да тичаш по 45 минути, даже по 1 час най-добре. ИНТЕНЗИВНО! С времето ще можеш и по повече време да търчиш.

Успех и надявам се да ти е помогнало малко мнението ми.
    Don't tell me what I can or can't do !

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: уж съм на диета но.... :[

Цитирай Първоначално написано от buuu
    1ден-2кс. млека
    2ден-зеленчуци
    3ден-2кс.млека
    4ден-3-5 яйца
    диетата се спазва 2пъти общо 10 дни като max се свалят 8-9 кг а min 5-6 ... [ аэ съм на 15 .. 1.74 см иии .... 94 кг ..ужас.. ]аз тая диета я правих за 3 пъти ииии сякаш няма голям резултат ..само 3 кг съм свалила ..а като се погледна сякаш са повече ..побирам се в старити си дънки .. една фр каза да не очаквам мн в началото ... нз кфо да правя ..още повече се отчайвам..има ли смис. изобщо ??? така само повече се депресирам и ми пада самочувствието .. poprincip ne mi puka osobeno..no ot izvestno vreme imam чувството че вс ме гледат и не ме харесват кво да правя ..моля ви дайте съвет

10х предварително !
    лудо моме!

гледай калорий, грамажи и сантиметри и без да се усетиш ще започнеш да споделяш личен опит в темата за "хранителни разстройства", т.е - ще се побъркаш и поболееш простичко казано!

аман от простотия и суета: що не раберете, че метаболитният индекс е генетично предиспозиран и няма начин волево да го промените каквото и да ви говорят рекламите за поредното хапче или диета.

а пук като навсякъде където има ценители на истинската женска хубост - така и у нас по традиция се харесва не кльощавото, а здравото "моме". отглас от което е и манията за голеееееееми гърди. да сте видели някъде анорексичка с голееееми гърди?!

Град
    у вас
    Спорт и пак спорт и спорт спорт спорт.

Голям фен Аватара на Vincitore
    Цитирай Първоначално написано от tarataikЪ
    oooooh what a nice pig
    Миличка, трябва да се движиш повечко! Преди време и аз бях качила пет излишни, пиши ми на лично, да ти дам едни много лесни и приятни упражнения, гарантират страхотен резултат, само след две седмици и веднага се забелязва

ще ги кажеш ли ? : ))

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Stefityyy
    потърси диетата на Дюкан, аз я спазвам и не съм останала нито гладна нито жадна, никак не е трудна , пробвай с нея ако искаш
    Хахахаха и аз съм на тази диета Даже и книгата си купих.
    Гласувам с 2 ръце за тази диета. Много хора са доволни. Просто е супер.

Аз мразя диетите и съм ТВЪРДО против диети от рода на: само зеленчуци,само плодове..само сокове и вода.. Това само ви вреди!

Опитай на Дюкан! ето ти линк

http://dukanskirecepti.wordpress.com/

и ето жени,подлагали се на диетата:
    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=205763
    Smile!?

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Здравословното хранене и спорта му е майката
    Суетата.Моят любим грях.

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Абе не е трудна,ама как да не ти се прияде всичко забраненооооооо

Re: уж съм на диета но.... :[

Цитирай Първоначално написано от buuu
    1ден-2кс. млека
    2ден-зеленчуци
    3ден-2кс.млека
    4ден-3-5 яйца

10х предварително !

Нарушена т.1
    moderated by oth_fenka
    Пиши ми на лични !

vav edna druga podobna tema bqh pisala 4e pri vseki 4ovek e razli4no. kakvo iam predvid s tova ne e zadaljitelno kato e kazano 4e trqqa da otslabne6 7-8 kila 4e 6e gi otlabne6 za tfa vreme pri nqkoi e stanalo i sa otslabnali pri teb qvno trqqa poi4e vreme tfa e .Pak e na6to kat si svalila 2 3 kila nqkoi i tolkova nemogat !
    СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!

Може да отидеш при диетолог.Също така ако се запишеш на някои спортове, пак щи направят хранителна програма специално за теб.

Ходи сутрин да бягаш или някакъв друг вид спорт,но не очаквай резултати веднага..Няма смисъл от диети ако ще седиш по цял ден пред ПЦ-то.

oooooh what a nice pig
    Монитора ти да не е огледало бе, малоумник ... такива като тебе нямат място форум като този.

Сладурано, тичай, спортувай, храни се здравословно и ... ще стане
    Много хора са успели само защото искат ... искай ... дерзай ... ще стане

Голям фен
    Град
    по морето
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Абе не е трудна,ама как да не ти се прияде всичко забраненооооооо
    няма лесни неща..
    трай бабо за хубус

Град
    София
    В Дюкан няма почти нищо забранено. Освен мазните неща. Лично аз я спазвам,но НЕ СЕ ЛИШАВАМ от зехтин и пълнозърнест хляб /в малки количества/,защото организма има нужда.
    Майка ми е спазвала същата диета,но на друг доктор- Аткинсън. По този начин си е развалила жлъчката.
    Внимавайте с диетите.
    Smile!?

Nz ot de si, no vij nekoq tupalak, koqto jivee okolko vas i go pitai za hranitelna programa, no TRQBVA DA HODI6 I NA FITNES!!! INA4E NE STAVA! estestveno trqbva vreme, no spored men za 1 godina 6te ima mn golqm rezultat a sled o6te edna 6te si perfektna! Po dobre sega da trugne6 da gi svalq6 ot kolkoto kogato porasne6 6ot po trudno se svalqt(smisul nad 30 )-tova be6e tupo NO iVERNO ae deno sum ot polza!
    llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll llllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Повече от фен Аватара на macy_day_parade
    oooooh what a nice pig
    oooooh u like pigs ?
    Are you talking about yourself?!Sure you do Well,I don't know about the others,but I don't like you Satisfied?

Както и да е.Значииии....за мен най-добрата диета е ЗОНАТА.Вземи си една от книгите и я прочети.Страхотна е,но аз нямам време да я спазвам,пък и пия много алкохол...
    И още нещо- НИКОГА не прилагай такива скапани "бързи" диети върху себе си.Те са за хора без воля.Ако си такава трябва първо да се пребориш с това.Ако ще си щастлива като отслабнеш,значи просто отслабни.Не е толкова трудно,но не се увличай прекалено много-казва ти го бивша анорексичка
    -Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си