.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 82

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от vamp
    Баси погледите,баси чудото...Аз съм бил страшен варварин или напушвамцията и всичкото пиене са ми затрили мозъка...Сега си спомних как се умълчавахме и ме гледаха всичките момичета които съм целувал...
    Никога обаче не бях обръщал внимание на това,чак сега се присетих,то май така става при по срамежливите.В последно време е ставало с тъпи реплики или като вземат да се гушкат в мен и аз ги целувам.

Голям съм глупак,да забравя старата школа с погледите...

Благодаря много на всички,ако се сетите за още нещо пишете.
    Т`ва са стааарите пинизи
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Класиката си е класика.Навие ли се да ходи на кино с теб и да седнете на най задния ред в ъгъла,занчи ти е в кърпа вързана. Също така,както казаха преди мен може и да по пътя за вкъщи,когато я изпращаш.А за целувката на първата среща...ами аз досега все така съм била...ако той не ме целуне,аз ще го целуна,защото се нервя като не стане работата. И така... други начини...ми примерно следиш и действията и реакциите и съдиш по тях дали иска да бъде целуната.А принципно като се е навило момичето на среща,занчи има някакви очаквания..

Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Като я изпращаш до тях си е класика
    +1
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bai Toq
    Най-добре е когато го
    поискате взаимно.
    Точно

Фен
    Град
    Варна

Re: Подходящия момент да целунеш някое момиче?

Цитирай Първоначално написано от vamp
    Кога идва момента според вас,на мен само тази стъпка ми е трудна.Досега е ставало,запознваме се,лафчетата,пиене,танци-целувка.
    Ако обаче да кажем се запознавам с нея,излизаме 2-3 пъти,пишем си по скайп,тя ме харесва,но не обича да ходи по дискотеки и т.н.Не сме и на купон,а сме някъде на улицата?
    Тогава как да я целуна,в кафе е тъпо според мен,ами ако сме на пейка?
    Говоря за 1-вата целувка с някое гадженце,тая стъпка още ми е трудна.Удачно ли е на 1-ва среща?Ми ако се дръпне,да пробвам ли пак,един приятел така пробва цяла вечер и вече 1 година ходи с това момиче
    "Жената го сваляше явно и той беше озадачен и зашеметен, защото това му беше непознато. Сега той беше достатъчно мъдър, за да има търпение. Но...

Тя се притискаше в него. Очите и блещукаха като звезди. Тя разказваше вицове за целувки и целуване. На него му се прииска да я целуне, но не се поддаде на желанието си.

В края на краищата, момичето се отказа. И продължи нататък.
    - О, Боже – осъзна мъжът – Трябваше да я целуна. Следвах някакви философии и не бях себе си. Трябва да вярвам на инстинкта..."

Вярвай на стомаха си.

Сигурно ще попиташ "Как да вярвам на стомаха си?"

Как знае детето да яде?
    Ами, храната е точно пред него. То я подушва. Вижда я. Отделя слюнка.Същото е и с красивите жени! Какво прави детето след това?Вкусва храната.Но как ЗНАЕ кога да го направи?Неговите сетива му казват да го направи. То знае кога да яде, защото храната е готова, сготвена и поднесена пред него.Но кой механизъм му казва да го направи?Стомахът.Същото е и при жените! Те са подготвени за това. Те го мечтаят. Те го искат. О, небеса, определено го искат! Те са затоплени от твоя хумор, от твоето внимание, от техните желания, от твоите желания. Те са поднесени пред теб. Да не си мислиш, че тя е облечена с нещо, с което би се мотаела у дома? Не, тя се е облякла за теб! Жените не са орнаменти, на които да се възхищаваш. Те трябва да бъдат консумирани. Ти го знаеш. И те го знаят.Природата си има специална система. Нито една философия не може да ти помогне. Философиите, които „работят”, са тези, които най-силно доближават самата природа. Можеш или да се впуснеш по течението и да получиш това, което искаш, или да се мъчиш в адски болки. Така че слушай корема си!
    Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!

Град
    там където мечтите стават реалност
    Ясно е вече всичко
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Голям фен Аватара на 8992
    оф знаеш ли кфо ..... направо я наеби пред майкаи и баща и

Град
    Aitos
    Брато слушай не му мисли . То става ей тъй докато усетите и 2мата . при мен беше тъй :P

Супер фен Аватара на vivteen
    Град
    силистра
    подходящият момент човек сам си го прави иначе няма такъв

Nahvurli see ;D

Menee super mn me kefii nqkoi pi4 da mi se nahvurli.. vazbujda6to e
    ;] Hakuna Matata kopeleta xD

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    не, не и се нахвърляй!.
    а и също е доста дразнещо /поне за мен/ още да не сме си допрели устните и веднага да тръгне да ми пуска език.
    добре бе, брат, и аз се кефим да си играем с езика ти, ама и я сакам малко романтика, еби му майката
    алелуя.

Град
    столицата
    Този момент идва,когато разбереш,че и тя го иска.

Всички са минали през този проблем,спокойно!Когато ти дойде от вътре си кажи "каквото ще да става поне ще опитам нищо негубя"!А за времето и мястото..има ли желание,всичко става!

Цитирай Първоначално написано от slim__shadygirl
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Целуни я когато ти дойде отвътре.
    +1

мхммммммммммммммммМ

Тцтцтц Прочетох големи простотий който ми оправиха деня но и темата предрасполага към тъпи отговори(нищо лично към никой нямам)!Значи 1 с годинките почваш да осещаш момента ама играта е др.!Когато тя очаква да я целунеш просто тръгни да я целуваш и изведнъж си изварти главата и уснитети да са достатъчно близо до нейното ухо и ......(естествено трябва да кажеш нещо,ама само да не е "Айди да си ми гадже"или неква простотия от сорта)!Идеята на тази ситоация е да си поиграеш с нея и да я накараш тя да пойска толкова много целувката че сама да си я вземе!А за първата целувка предлагам!

Задължително трябва да й се обадиш четвъртък или сряда според зависи(от много неща) и от там се разбирате да гледате кино след това кафенце и разходка(това е стандарт за добро прекарване като нямаш самостоятелна квартира или поне работа със свой пари!)
    Ж-жената,М---мъжа
    -М:Ало!
    -Ж:Ало!

-М:Здрасти Ж. как си?!
    -Ж:Благодаря добре а ти?!

-М:Абе мани ме мен аз съм зле докато не те видя ......(трябва да се осети по телефона как го казваш с майтапчийски глас)
    -Ж:Хахаха добре бе .....(след като се исмее задължително се продължава мисълта)
    -М:Еми так си е!!Мислех да ходя с теб на кино ама си викам чек да я питам дали тя иска или да я открадна!
    (прекрасно накарал си я да се насере от смях и след това действаш!)
    -М:В събота дават "Нападението на хлебарките 3""отмъкването на хладилника" ще мина да те зема през вас!ОК!
    (тук винаги има 2 отговора НЕ и ДА) са давам само пример как да го направиш че да наклониш везните в твоя полза!
    Така след като го направиш всичко това с киното и кафето там по същия начин!забавен кретен и задължително не трябва да се прайш на чикиджия щото такива са само с Деси на се сещаш!

Малко се отклоних от темата но ти показвам малко жокери за да няма отказ за целувка!Така че успех момко и да знаеш че всяка жена е различна но си има модел на поведение и маниполация !Успех ман

emi ako ste v nqkoi park ili ne6to takova,sednali ste nqkade.Pregarni q i ottam natatuk 6te si doide momenta
    EclipseGST <<<I LOVE SPEED>>>

Ем да, то се усеща както всички казват, когато видиш момичето, че се застоява и се заглежда в теб...държиш и ръката, докосваш лицето и...може да започнеш със романтичен разговор, който се прекъсва от целувката... и т.н.

То си проличава като иска да я целунеш.

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Baby_b
    Като я изпращаш до тях си е класика
    Дам ...

Цитирай Първоначално написано от tarataikЪ
    на пейка в парка! тва е просто...оххх, спомени
    ти имаше и спомени зад блока

не знам защо го правиш толкова много на въпрос това, като не е нищо толкова сложно. Може би постепенно. Прегръдка, целувка по бузката и след като видиш реакцията и продължаваш по сериозната е не толкова бързо колкото си мислиш де Няма нищо лошо да е на първа среща ама то си зависи от момичето, нещата между вас и дали ще ти се отдаде подходящ момент

Еми може на пейка, може в градския, може навсякъде

Ти... идиот ли си?
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Град
    там където мечтите стават реалност
    Цитирай Първоначално написано от Jus7__Me
    Ти... идиот ли си?
    Не,просто съм станал скован сухар,който взе да мисли прекалено много и му е трудно да си живее живота просто така.
    За съжаление подобен начин на живот те кара да забравиш елементарни човешки неща и да си щастлив...
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Човече, ти явно си ебати фантазьора. Първо всяка вечер беше с различна, а сега питаш кога е удобния момент да целунеш момиче. Нали се сещаш, че ако си бил някъв ебати сваляча тва няма как да го забравиш?
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си