- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подходящия момент да целунеш някое момиче?
Когато си глътнал 1,2 ментоса![]()
niama kak da ne useti6primerny gledai ia v o4ite ako i tia te pogledne i ostanete v taia poza 5 sekundi iasny 4e ve4e moje6 da deistva6. ako tia si otkloni pogleda 6e znae6 4e o6te ne e gotova a niama i da si otblusnat
da ne zeme6 da sko4i6 vurxu neia i da ia stresne6
a v kraen slu4ai ostavi ia tia purva da te celune. oba4e ne vsiako momi4e bi celunalo purvo primernu az ne bix
![]()
Аха мен никак не ме биваше в такива романтични неща.Досега съм се целувал по купони или преди да ги чукам,или вкарвам някоя реплика или почвам да ги прегръщам,опипвам и т.н.Досега не ми се е случвало момиче да тръгне да ме целува 1-ва освен когато бях малък и една много ме харесваше и не ме оставяшеПървоначално написано от cuv737000
Just_me,сега стана ли ти ясно?![]()
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
ние момичетата винаги чакаме момчето да направи първата крачка (колко сме готини)![]()
и по темата:..според мен когато погледите ви се срещтнат , тогава е някакси по удачно
Ми... неПървоначално написано от vamp
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
Поне за мен целувката е нещо красиво и се влагат чувства в нея...както със сексаПървоначално написано от vamp
казаха ми,че съм старомодна...че идвам от миналия век...всъщност...не ме засяга това до такава степен!Аз не бих целунала първа и също така не бих се целувала с момче на 1вата среща или в дискотека...също така неможе да ме срещне човек по дискотеките,шото не съм от онзи тип,които се напиват и денсят със всеки в дискотеката ;д на практика съм си старомодна!
+1niama kak da ne useti6 primerny gledai ia v o4ite ako i tia te pogledne i ostanete v taia poza 5 sekundi iasny 4e ve4e moje6 da deistva6. ako tia si otkloni pogleda 6e znae6 4e o6te ne e gotova a niama i da si otblusnat da ne zeme6 da sko4i6 vurxu neia i da ia stresne6 a v kraen slu4ai ostavi ia tia purva da te celune. oba4e ne vsiako momi4e bi celunalo purvo primernu az ne bix
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Няма подходяш момент, бе пичага. Всеки момент е подходящ зависи си от тебе как си го напра'йш... по всяко време мо'еш да я целунеш.... докато си ходите по улицата... д1рпаш я изненадващо - целуваш.... на пейката в парка.... в кафето, както каза ти... у вас.... у тех.... пред училище.... в училище.... навсяк1де пич...
Emi da to tva si idva ot samo sebe si...no naprimer moito mom4e az si go cunah 1-va,shtoto mi pisna da go 4akam cqla ve4er![]()
Наистина трябва да си усетиш кога е момента.Не мога да ти кажа определено място - целуни я еди си къде,защото ако тя не е предразположена няма да е яко.Просто улови момента.![]()
.. edno mom!Che s GOLQMO syrCe .. mom!Che koeto MOJE da ob!Cha .. no MOJE ! da mraz!i .. !!
Според мен е най-добре,като я изпращаш.Зависи от много неща,де.Може и да е на първа среща.Щом сте излезли на ''среща''(или както там му казвате,смисъл,че сте си излезли да прекарате деня/вечерта само двамата),значи тя си има едно на ум и знае,че ти я харесваш и т.н.,а щом е излязла с теб,значи и тя те харесваМного обяснения,много нещо казах
Та по тази логика,няма значение къде и кога ще я целунеш за първи път,но както някой беше казал,че като я изпращаш - това си е класика
![]()
az nqmam takiva problemi 4akam tq da me celune taka e nai dobre.samo nameci pravi i ako tq go iska nqma da izdarji dalgo![]()
Ти ще усетиш кога е момента![]()
Някои май много жестоко те е изл1гал... ти к'во за готина ли се имаш ?Първоначално написано от m0on lady
еми пробвай ... иначе точно за целувката ... не съм правила аз първата стъпка .. е не точно де![]()
Кой каза да нЕ и се нахвърля ?
Та това е много яко бЕ![]()
Първата ми целувка с момче (не изобщо , а просто с определено момче) е била такава и беше страхотна![]()
Няк'во аз си говора там нещо му обяснявам и си седиме на една пейка гушнати .. аз плямпам там и изведнъж .. ОПАПрекъснаха мЕ
мн0г0 е сладк0 така (:
Каааакто и да е ..
Let mE ask s0mething n0w (:
А как да разбереш к0га м0мче иска да те целуне ? Как да г0 накараш да разбере , че ти г0 искаш ? Ся попаднах на такъв пич дет0 никакъв намек нЕ му деистваникАкъв физически или психически зак0н нЕ г0 кара да ми даде друг0 0свен прегръдка
вярн0 , че п0 цели междучасия седиме гушнати и тн и тн .. ама .. аиде де .. ГУШНАТИ
и все пак м0же да нЕ съм пр0бвала т0чно нещото което ще станЕ
та .. идеи ?
![]()
Земи си топъл шоколад и го разсипи без да искаш след това еднаПървоначално написано от InnchetO`bE
ще изпита бахти чувството.Заляла си го с топъл шоколад и си го целунала
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
хахах да бе като я изпращаш до тях и баща й ва вижда ааа кефф![]()
![]()
ax ne e 4ak tolkova lo6o da te vidiat. lo6o e da te vidiat da po4nat da razpitvat i da iskat da se zapoznaiat s nego![]()
очите говорят повече от желанията![]()
(sun)
Или ще й обърне един цигански ако му е нова ризатаПървоначално написано от ™G-Baby™
![]()
Имах предвид да му залее дънкитеПървоначално написано от midle
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Много опасна македонка сиПървоначално написано от ™G-Baby™
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
mi purvata celuvka spored men trqbva da e na same samo dvamata-pred tqh kogato i kazva6 leka no6t,kogato vurvite po ulicata spri i i kaji kolko e krasiva i q celuni...eh romanti4ka sum kvo da napraq![]()
![]()