- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подходящия момент да целунеш някое момиче?
Кога идва момента според вас,на мен само тази стъпка ми е трудна.Досега е ставало,запознваме се,лафчетата,пиене,танци-целувка.
Ако обаче да кажем се запознавам с нея,излизаме 2-3 пъти,пишем си по скайп,тя ме харесва,но не обича да ходи по дискотеки и т.н.Не сме и на купон,а сме някъде на улицата?
Тогава как да я целуна,в кафе е тъпо според мен,ами ако сме на пейка?
Говоря за 1-вата целувка с някое гадженце,тая стъпка още ми е трудна.Удачно ли е на 1-ва среща?Ми ако се дръпне,да пробвам ли пак,един приятел така пробва цяла вечер и вече 1 година ходи с това момиче![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
mn filmi si gledalabe to si idva ot samo sebe si ,ne my misli tolkova i ako se drapne ne q celyvai pak,ne budi nahalen
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Като я изпращаш до тях си е класика
Този момент си се усеща. Няма как да го сбъркаш.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
на пейка в парка! тва е просто...оххх, спомени![]()
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
На мен би ми било неприатно някой да тръгне да се опитва да ме целува... Когато някой е настоятелен нарочно се дърпам....
Предпочитам аз да покажа че искам да бъда целуната и тогава да се действа. Не можеш да сбъркаш знаците на момичето така че по-добре изчакай тя да ти покаже подходящия момент.
Най-добре е когато го
поискате взаимно.
Не прибързвай,имаш достатъчно време.
Но също така и не протакай повече от 3-4 седмици
ухажвания,флиртчета и т.н.,че да не избяга
ОФФ
Един дядо видял как младеж
прави лицеви опори и си казал:
"ейй,момко,тя жената избягала..."
ОФФ
Гледай я като почва да се гушка в теб,
като си върти косата,като ти се умилква![]()
Иначе като се разделяте май
е добър вариянт,въпреки че не е
задължително да се целунете тогава.
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
Когато започна да се обеснявам нещо и онази не издържа и ми се нахвърля![]()
когато и двамата замълчите,независимо къде сте (ъф корс когато сте насаме!) погледни я в очите и ако тя те гледа с поглед "искам те" тогава действай![]()
Но според мен недей да бързаш,колкото повече "отлагаш" нейното желание ще се увеличи повече (естествено ако те харесва,както ти казваш) айде успех!
Най-добрата част от живота на човек са неговите малко, незапомнени постъпки, извършени с доброта и любов.
+1Първоначално написано от sasha_90
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
целуни я когато ти дойде отвътре
![]()
![]()
![]()
пък да става каквото ще
![]()
![]()
+5654Първоначално написано от Baby_b
АЗ СЪМ ЦАРЯ, БУРЕНИ !!!
На едно момиче си личи когато иска да бъде целунато,гушка се гледате постоянно в очите се едно иска нещо,абе като осетиш че трябваа действай !! Айде успех с първата![]()
I az sym na tova mnenie.No moje i da ne e bash na pyrvata sreshta.Prosto kato si trygvate,izprashtash q.Celuni q po buzkata pyrviq pyt kato primerno momcheПървоначално написано от Baby_b
![]()
I sledvashtiq kato si trygvate i se sprete pred tqh po pogleda i shte razberesh dali iska ili ne.. po pricnip ako edno momiche ochakva da go celunesh...pogleda i se spira v teb i trqbva da ti e qsno natatyk.No nedei da i se nahvyrlqsh s vsichka sila...Vajnoto e da nacelish momenta i da ne se pritesnqvash
Uspeh
+1Първоначално написано от tarataikЪ
![]()
Аве тя ще ти покаже кога иска да я целунеш ве .. Ще почне повечко да се гушка в тебе .. разни такиваТака че не се притеснявай , ще разбереш кога е подходящия момент
![]()
няма точно определено време и място където трябва да целунеш момичето ..когато го усетиш я целувайУспех
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Момента се усеща и не може да се сбърка.
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Велика идея!Първоначално написано от tarataikЪ
![]()
![]()
"един приятел така пробва цяла вечер и вече 1 година ходи с това момиче " ooo ako i ti taka 6 pravi6 zabravi.Tova e super dosadno i mn drazni nqkoi momi4eta i moje da vlo6i ne6tata.Moqta be6e kato bqhme sumi na tumnoto i na ulicataZn 4e zvu4i tupo,no vsu6tost be6e MN ROMANTI4NO.toi me be6e pregurnal i turpelivo me iz4aka za da ne me celune samo toi,ami i dvamata..iiiiiiiiiiiiiiii
be6e super
Баси погледите,баси чудото...Аз съм бил страшен варварин или напушвамцията и всичкото пиене са ми затрили мозъка...Сега си спомних как се умълчавахме и ме гледаха всичките момичета които съм целувал...
Никога обаче не бях обръщал внимание на това,чак сега се присетих,то май така става при по срамежливите.В последно време е ставало с тъпи реплики или като вземат да се гушкат в мен и аз ги целувам.
Голям съм глупак,да забравя старата школа с погледите...
Благодаря много на всички,ако се сетите за още нещо пишете.
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес