Цитирай Първоначално написано от vamp
Кога идва момента според вас,на мен само тази стъпка ми е трудна.Досега е ставало,запознваме се,лафчетата,пиене,танци-целувка.
Ако обаче да кажем се запознавам с нея,излизаме 2-3 пъти,пишем си по скайп,тя ме харесва,но не обича да ходи по дискотеки и т.н.Не сме и на купон,а сме някъде на улицата?
Тогава как да я целуна,в кафе е тъпо според мен,ами ако сме на пейка?
Говоря за 1-вата целувка с някое гадженце,тая стъпка още ми е трудна.Удачно ли е на 1-ва среща?Ми ако се дръпне,да пробвам ли пак,един приятел така пробва цяла вечер и вече 1 година ходи с това момиче
"Жената го сваляше явно и той беше озадачен и зашеметен, защото това му беше непознато. Сега той беше достатъчно мъдър, за да има търпение. Но...

Тя се притискаше в него. Очите и блещукаха като звезди. Тя разказваше вицове за целувки и целуване. На него му се прииска да я целуне, но не се поддаде на желанието си.

В края на краищата, момичето се отказа. И продължи нататък.
- О, Боже – осъзна мъжът – Трябваше да я целуна. Следвах някакви философии и не бях себе си. Трябва да вярвам на инстинкта..."

Вярвай на стомаха си.

Сигурно ще попиташ "Как да вярвам на стомаха си?"

Как знае детето да яде?
Ами, храната е точно пред него. То я подушва. Вижда я. Отделя слюнка.Същото е и с красивите жени! Какво прави детето след това?Вкусва храната.Но как ЗНАЕ кога да го направи?Неговите сетива му казват да го направи. То знае кога да яде, защото храната е готова, сготвена и поднесена пред него.Но кой механизъм му казва да го направи?Стомахът.Същото е и при жените! Те са подготвени за това. Те го мечтаят. Те го искат. О, небеса, определено го искат! Те са затоплени от твоя хумор, от твоето внимание, от техните желания, от твоите желания. Те са поднесени пред теб. Да не си мислиш, че тя е облечена с нещо, с което би се мотаела у дома? Не, тя се е облякла за теб! Жените не са орнаменти, на които да се възхищаваш. Те трябва да бъдат консумирани. Ти го знаеш. И те го знаят.Природата си има специална система. Нито една философия не може да ти помогне. Философиите, които „работят”, са тези, които най-силно доближават самата природа. Можеш или да се впуснеш по течението и да получиш това, което искаш, или да се мъчиш в адски болки. Така че слушай корема си!