- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подходящия момент да целунеш някое момиче?
Тцтцтц Прочетох големи простотий който ми оправиха деня но и темата предрасполага към тъпи отговори(нищо лично към никой нямам)!Значи 1 с годинките почваш да осещаш момента ама играта е др.!Когато тя очаква да я целунеш просто тръгни да я целуваш и изведнъж си изварти главата и уснитети да са достатъчно близо до нейното ухо и ......(естествено трябва да кажеш нещо,ама само да не е "Айди да си ми гадже"или неква простотия от сорта)!Идеята на тази ситоация е да си поиграеш с нея и да я накараш тя да пойска толкова много целувката че сама да си я вземе!А за първата целувка предлагам!
Задължително трябва да й се обадиш четвъртък или сряда според зависи(от много неща) и от там се разбирате да гледате кино след това кафенце и разходка(това е стандарт за добро прекарване като нямаш самостоятелна квартира или поне работа със свой пари!)
Ж-жената,М---мъжа
-М:Ало!
-Ж:Ало!
-М:Здрасти Ж. как си?!
-Ж:Благодаря добре а ти?!
-М:Абе мани ме мен аз съм зле докато не те видя......(трябва да се осети по телефона как го казваш с майтапчийски глас)
-Ж:Хахаха добре бе .....(след като се исмее задължително се продължава мисълта)
-М:Еми так си е!!Мислех да ходя с теб на кино ама си викам чек да я питам дали тя иска или да я открадна!
(прекрасно накарал си я да се насере от смях и след това действаш!)
-М:В събота дават "Нападението на хлебарките 3""отмъкването на хладилника" ще мина да те зема през вас!ОК!
(тук винаги има 2 отговора НЕ и ДА) са давам само пример как да го направиш че да наклониш везните в твоя полза!
Така след като го направиш всичко това с киното и кафето там по същия начин!забавен кретен и задължително не трябва да се прайш на чикиджия щото такива са само с Деси на се сещаш!
Малко се отклоних от темата но ти показвам малко жокери за да няма отказ за целувка!Така че успех момко и да знаеш че всяка жена е различна но си има модел на поведение и маниполация!Успех ман