- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прекъснат полов акт
Хич не е малка вероятността да забременееш от прекъснат полов контакт.Питай патило,а не старило,както са казали хората.Моята дъщеря е следствие от прекъснат полов контакт и бащата се майтапеше,че ще прави ДНК тест,като се роди,за да види дали е негово.Тя му е одрала кожата та се размина теста и сега сме едни щастливи родители.Между другото имах и друг опит по същата схема, завършил с аборт в болницата,не от същия мъж преди години.В началото пиех хапчета,но миналата година октомври ги спрях(и аз не знам защо-нямаше конкретна причина).От тогава до сега така се пазехме-с прекасване.Обаче в момента сьм една щастлива бьдеща мама.Така че и при нас се получи изненада-нали се пазехме.И ние така, но за 3 години не е имало изненади.Но аз имам познати които са забременели точно по този начин.По темата - аз забременях с прекъснат полов акт!!! Това не е пазене....макар, 4е сега пак сме така с татитоНие по този на4ин се пазихме и забременях, така 4е не е 100% гаранция. Е, не съжалявам за слу4илото се. Сега сме с презервативи първо, защото съм секцио и второ, защото не сме готови за друго дете.и ние така се пазихме 5 години, ама явно не сме се опазили достатъчно - резултата е налицеЕ, и ние след подобно "пазене" сега си имаме едно сладко бебче в къщи. Не беше планувано, но пък много желано, но сега вече не разчитаме на този метод, много ни е рано още за второ.Благодарение на прекъснатия полов акт сега съм бременна с близнация в 22 седмица
И ние се пазехме с таткото, и съвсем случайно забременях. Не сме разбрали как е станало, въпреки че не е свършвал в мен.
Но един ден ми закъсня и ....ето ти сега корем)
Така че за мен това не е изобщо сигурен начин за предпазване.При нас се получи абсолютно същата ситуация, татито каза че не можело да бъде. Да ама може и то точно когато бяхме си взели няколко дни отпуск. На следващия месец не ми дойде. Теста беше с две чертички. Даже нещо дните си пресмяташе...
таткото и накрая се увери, че си е наше. Беше много гадно. Ама всичко имаше много хубав край. Сега не може да се отлепи от детето.
Понякога и една капка стига. Сега твърдо съм на хапчета. Не вярвам в този начин на пазене.Сега се сетих, че майка ми ми е разправяла как баща ми я убеждавал, че ще я пази... И резултата съм аз от съвсем първия сексуален опит на майка. Да ми е жива и здрава - добре, че се е отказала да прави аборт.За прекъсването лично лекар ми е казал, че няколко секунди преди мъжа да свърши се изхвърля малко количество, без дори самият той да знае...така че....и т.н.Здравей мила, аз в момента чакам да се роди резултата от един прекъснат полов акт . Мъжа ми винаги е бил много внмателен, но принципно се отделят капчици течност, богата на сперматозоиди преди и да му е минало през ум да свършва. А ако си в овулация, това е повече от достатъчно.
Това че някоя го е практикувала с години и не е забременяла, не означава, че на ТЕБ няма да ти се случи.
Всеки организъм е различен, при някои бебето става като че ли "от въздуха", при други - не.
Това и аз го бях копирала в много теми"той не свърши в мен, може ли да забременея", ама някои хора са твърдо убедени, че на тях няма да се случи...
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Доста се наплаших от тези цитати.Не съм си и мислела,че е толкова голям риска.Трябва да имаме важна тема относно прекъснатия акт ,че да им дойде и на други акъла.
and i m so sick of love songs so tired of tears why cant turn off the radio
Мда това не е пазене.. Аз съм го практикувала само 2-3 дни преди да ми дойде когато вероятноста да се забременее е равна на 0. През останалото време презервативи или ОК![]()
Колко пъти съм го писала и повтаряла по темите не е истина .. И никой не обръща внимание .. Дано поне на тази тема, в която има достатъчно доказателства, обърнат!
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Много хубава тема, а откъде са вземани цитатите?
...
От един форум bg-mammaПървоначално написано от [*Cr!ST!AnO`STyLe*
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Това ми е пределно ясно,
и за това гледам да не го прекъсваме![]()
и аз....Първоначално написано от sky_l
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Не, тва определено не е начин за пазене от забременяване... Аз съм 90% сигурна, че и аз така забременях, така че...
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Ползвайте капути
Мдаа една моя позната също така забременя. Хем водиха подобен полов живот вече 3 години и накрая забременя ей така
И ние така се 'пазим' вече година и нещо.....така или иначе едно бебче няма да бъде отхвърлено,ако се случи
Smile!?
ужасно ми е претиснено.имам мои приятелки, които от години правят секс с прекъсване и не е ставало нищо до сега.оказа се че една моя приятелка точно така е забременяла наскоро. по принцим с приятеля ми използваме презерватив.....но понякога 4-5 пъти в месеца го правим 5-6мин без.до сега не е ставало нищо, надявам се че и този месец няма да е станало нищо.благодаря ви че сте писали по тази тема и да ме светнете.всички ми казваха-"като не е свършил няма как да забремеенееш". и аз си бях спокойна. но този месец ме е страх.определено вече няма да го правим без.дано да не е станало нещо.така като смятам не съм била в оволация...но знам ли точно кога ми е.с приятеля ми ни е рано още за бебе....искаме но след време.ужасно ми е притеснено и трябваше да го споделя.стискайте палци.при някои нищо не става а при други става.правим го от 2-3 месеца така и се надявам че нищо няма.приятелката ми след 4-5г забременя с прекъсване. вие след колко време така забременяхте? имам симптоми на ПМС обаче четох че такива са и симптомите при бременност
da,i az taka.daje pove4e ot 90%!Първоначално написано от Janeta_
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
определено това ще ми е за урок.надявам се че вече не е късно.определено това вече няма да се повтори.само да не съм бременна
![]()
![]()
![]()
Мила явно колкото повече знае човек толква повече се панира. Това че си прочела няколко поста не значи че си със сигурност бременна тъи че просто се успокои. По добре изчакаи до първия ден закъснение (ако има такова). А ако има такова вземи си един Шуър чек и провери. Късмет и дано спазиш обещанието си да не правиш повече такаПървоначално написано от svetli4ka
.
We were lost
On grinding ice
In fear and hunger
Dead winter reigned
In Araman
и аз така си мисля.този метод действа при някои.при едни става при други не.неискам да рискувам повече.
да се похваля всичко е наред.още повече се радвам че вече се пазим и не смеем пак да го правим с прекъсване![]()
Добре де. Тези момичета, които са писали (т.е цитатите им) са го правили без презерватив, така ли? Че нещо пак се оплетох, извинете... Имам в предвид, че презерватива си е повече от задължителен, м?![]()
Значи без презерватив даПървоначално написано от ~LaDy_Dy~
Но точно когато мъжът ще свършва го вади и ...
А именно заради предеакуялната течноста стават гафовете.
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ясно.Първоначално написано от scoobydors
)
ясно.някои го правят с прекъсване, но прекъсват много преди мъжът да свърши........
тц...капка образование нямате...земете да почетете малко книжки,вместо да се изтъквате с простотията си....![]()
![]()
![]()
стига с едни и същи теми де
![]()