.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 83
    Oле ние всеки път така го правим с прекъсване ама да кажа че нищо не ми се е случило слава на бога ама вече ще знам да не го правя с
    прекъсване
    I belive in love!!! {P}

А ТАКА БРАВООО БРАВООО НА АВТОРА НА ТЕМАТА!!1 А ДАНО СЕГА НА ЛАПЕТАТА ДА ИМ СЕ ИЗЯСНИ КАК ТРЯБВА ДА ПРАВЯТ СЕКС!!1 СЪС ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ! няма такива глупости от рода на... " аз го извадих на време "

Да а някой да си направи труда да забележи, че това са омъжени жени а не тинейджърки на по 12 - 13 все пак в никой от посочените примери няма страх паника и гневни родители секс без предпазни мерки ... чак като можеш вече да си понесеш и последствията от една евентуална бременност

Мега фен Аватара на Rofl4e
    За тва си има аптеки ... не искам да го правя без презерватив до кото не се омъжа... пък и не виждам разликата дали ще е със или без презерватив..

Супер фен Аватара на NeZaPoznat
    След консултация със сестра ми, която е на 29 и скоро роди мога да кажа следното.
    Жената е способна да забременее само в дните наречени овулация които ца около 4-5 през целия месец и са накъде по средата между циклите. Всички други дни са неподходящи за забременяване т.е. невъзможни. Сперматозоидите са живи около 48 часа в матката и ако в тези 48 часа има овулация то става оплождане и съответно бременност.
    Казвам го с чиста съвест защото тя се ожени на 25 и 4 години се мъчеха да си направят дете като за целта минаха през всички възможни идиотщини. Не съм наясно с всички неща но това, което ми каза тя за мен е достатъчно. И аз не бях наясно до сега. Ако не ми вярвате влезте в някой друг форум и питайте хора специалисти за да не си мислите че ви будалкам.

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    ок,щом само през 4-5 дни има риск от забременяване....

Цитирай Първоначално написано от scoobydors
    Цитирай Първоначално написано от sky_l
    Доста се наплаших от тези цитати.Не съм си и мислела,че е толкова голям риска.Трябва да имаме важна тема относно прекъснатия акт ,че да им дойде и на други акъла.
    и аз....
    и аз ..
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

трябва да си се ползват кондоми шото иначе
    "- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."

Мега фен Аватара на t0d1t0
    е браво бе ... Заради вас от 2 седмици съм само на ръчна

Ем който не внимава ... Не че всичко ти е 100% сигурно ... В живота ти само 1 нещо е сигурно и то е смъртта! Така , че със , без... Който както иска да го прави
    Станислава

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Тук аз останах потресен! Прекъснатия полов акт е фактически да го изкараш преди да ти дойде?!?! Ами аз от над 10 години сексуален живот имам едно друго разбиране... вадя го, когато момичето се умори и свършвам на ръка... това прекъсване ли е? Иначе от секс не ми идва! Или ако реша да ми дойде, ми идва, но е много трудно! И е ставало като се замисля само с 2 момичета и то с презерватив, защото искаха заедно да свършваме. Хм... интересно е това прекъсване, което буквално си е прекъсване!

Доста се наплаших от тези цитати.Не съм си и мислела,че е толкова голям риска.Трябва да имаме важна тема относно прекъснатия акт ,че да им дойде и на други акъла.
    и аз....
    opredeleno i az mns e napla6ix

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Цитирай Първоначално написано от kotenceto121
    и аз....
    opredeleno i az mns e napla6ix
    Ми правете го с кондоми,като сте се притеснили.
    Патки....
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Ако не искате да станеме като Китай, ползвайте презервативи, моля ви се .
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Интересното е, че всички ги плаши само опасността от забременяване. Ами ефекта от прекъсването, от ваденето, от прекъсването на сексуалния акт, нима е по-малък стрес за организма на човека, дори той да не се усеща.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    Интересното е, че всички ги плаши само опасността от забременяване. Ами ефекта от прекъсването, от ваденето, от прекъсването на сексуалния акт, нима е по-малък стрес за организма на човека, дори той да не се усеща.
    Ще дойдат на мяра и ще хванат вяра

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

измислени са милиони начини за контрацепция , както и хапчета които се пият .. мисля че това е най-лошия начин за предпазване ( ако не се съчетава с хапчетата например)

абе хубаво е да се ползват презарвативи,не само за да се предпазите от забременяване но и от болести все пак

Доказано е,че 100% неща няма,НО презервативите засега са най-добрите контрацептиви за сигурност,защото имат двойното действие да предпазват от забременяване и от болести...докато противозачатъчните хапчета примерно предпазват само от забременяване...както и спиралата и т.н.... Затова в презервативите му е майката!

твърдението че жената е в овулация 4-5 дни е глупаво...самата аз се запознах доста обстойно с всичко свързано с опитите за забременяване, дните в които е възможно да се забременее и дори самото оплождане.
    Първо: жената е в овулация в продължение на 24 часа всеки месец, изчисляването на денонощието през което е в овулация става като пресметнеш колко дни ти е цикъла(като при жени с непостоянен цикъл това е проблем но при тях едва ли не е задължително ползването на тест за овулация) после в зависимост от това колко дни ти е цикъла изчисляваш средата и този ден се приема за деня в който сте в овулация...при обикновен 30 дневен цикъл се приема че овулацията настъпва на 15-тия ден но е възможно да се приеме че е и от 14ия до 16ия и да се провери посредством тестове които се намират във всяка една обикновена аптека!
    Второ:дори и в овулация на сперматозоидите им е доста трудно да "забременят" яйцеклетката на жената, тъй като минават през доста изпитания и им е доста трудно да се движат един вид срещу движението на вагиналното течение, което съдържа вещества, които убиват сперматозоидите или поне по слабите които не могат да оцелеят...така че им е доста трудно да стигнат до яицеклетката!
    Трето: на един вече оплоден ембрион му е адски трудно да оцелее през първите 8 седмици...
    НАДЯВАМ СЕ ДА ВИ БЯХ ПОЛЕЗНА!!!

А моя въпрос е безопасно ли е да се прави секс ако остават 1-2 дена докато трябва да и дойде?

Голям фен
    и ние бяхме на този метод, но сега взимам хапчета, но пък те не ми влияят добре и ми закъснява и мисля да ги спирам ... няма нищо сигурно

Banned
    Прекъснат полов акт - по този начин сме заченати 90% от нас

Цитирай Първоначално написано от lostfan
    А моя въпрос е безопасно ли е да се прави секс ако остават 1-2 дена докато трябва да и дойде?
    и аз това се питам.. някой знае ли ?

Мега фен Аватара на t0d1t0
    би трябвало,защото няма какво да се опложда,но от друга страна не се знае дали нещо не ти се е бъгнало в организма и тогава да ти настъпи овулацията... IT'S ALL IN GOD's HANDS
    Станислава

Цитирай Първоначално написано от skylover
    Цитирай Първоначално написано от lostfan
    и аз това се питам.. някой знае ли ?
    Има жени, при които овулацията съвпада с менструацията. Не знам до колко това е нормално, но наистина има такива жени. Така че, не, не е 100% безопасно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си