- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прекъснат полов акт
Oле ние всеки път така го правим с прекъсванеама да кажа че нищо не ми се е случило слава на бога ама вече ще знам да не го правя с
прекъсване![]()
![]()
I belive in love!!! {P}
А ТАКА БРАВООО БРАВООО НА АВТОРА НА ТЕМАТА!!1 А ДАНО СЕГА НА ЛАПЕТАТА ДА ИМ СЕ ИЗЯСНИ КАК ТРЯБВА ДА ПРАВЯТ СЕКС!!1 СЪС ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ!няма такива глупости от рода на... " аз го извадих на време "
Да а някой да си направи труда да забележи, че това са омъжени жени а не тинейджърки на по 12 - 13все пак в никой от посочените примери няма страх паника и гневни родители
секс без предпазни мерки ... чак като можеш вече да си понесеш и последствията от една евентуална бременност
![]()
За тва си има аптеки ... не искам да го правя без презерватив до кото не се омъжа... пък и не виждам разликата дали ще е със или без презерватив..![]()
След консултация със сестра ми, която е на 29 и скоро роди мога да кажа следното.
Жената е способна да забременее само в дните наречени овулация които ца около 4-5 през целия месец и са накъде по средата между циклите. Всички други дни са неподходящи за забременяване т.е. невъзможни. Сперматозоидите са живи около 48 часа в матката и ако в тези 48 часа има овулация то става оплождане и съответно бременност.
Казвам го с чиста съвест защото тя се ожени на 25 и 4 години се мъчеха да си направят дете като за целта минаха през всички възможни идиотщини. Не съм наясно с всички неща но това, което ми каза тя за мен е достатъчно. И аз не бях наясно до сега. Ако не ми вярвате влезте в някой друг форум и питайте хора специалисти за да не си мислите че ви будалкам.
ок,щом само през 4-5 дни има риск от забременяване....![]()
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
и аз ..Първоначално написано от scoobydors
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
трябва да си се ползват кондоми шото иначе![]()
![]()
"- Ако обичаш едно цвете, което съществува само в един екземпляр сред милиони и милиони звезди, това стига, за да си щастлив, когато гледаш звездите. Мислиш си: "Моето цвете е там някъде..."
е браво бе ... Заради вас от 2 седмици съм само на ръчна![]()
![]()
![]()
![]()
Ем който не внимава ... Не че всичко ти е 100% сигурно ... В живота ти само 1 нещо е сигурно и то е смъртта! Така , че със , без... Който както иска да го прави
![]()
Станислава
Тук аз останах потресен! Прекъснатия полов акт е фактически да го изкараш преди да ти дойде?!?! Ами аз от над 10 години сексуален живот имам едно друго разбиране... вадя го, когато момичето се умори и свършвам на ръка... това прекъсване ли е? Иначе от секс не ми идва! Или ако реша да ми дойде, ми идва, но е много трудно! И е ставало като се замисля само с 2 момичета и то с презерватив, защото искаха заедно да свършваме. Хм... интересно е това прекъсване, което буквално си е прекъсване!
opredeleno i az mns e napla6ixПървоначално написано от scoobydors
![]()
![]()
Ми правете го с кондоми,като сте се притеснили.Първоначално написано от kotenceto121
Патки....
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
Ако не искате да станеме като Китай, ползвайте презервативи, моля ви се .
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Интересното е, че всички ги плаши само опасността от забременяване. Ами ефекта от прекъсването, от ваденето, от прекъсването на сексуалния акт, нима е по-малък стрес за организма на човека, дори той да не се усеща.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Ще дойдат на мяра и ще хванат вяраПървоначално написано от Ilikeliljon
![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
измислени са милиони начини за контрацепция , както и хапчета които се пият .. мисля че това е най-лошия начин за предпазване ( ако не се съчетава с хапчетата например)
абе хубаво е да се ползват презарвативи,не само за да се предпазите от забременяване но и от болести все пак![]()
Доказано е,че 100% неща няма,НО презервативите засега са най-добрите контрацептиви за сигурност,защото имат двойното действие да предпазват от забременяване и от болести...докато противозачатъчните хапчета примерно предпазват само от забременяване...както и спиралата и т.н.... Затова в презервативите му е майката!![]()
твърдението че жената е в овулация 4-5 дни е глупаво...самата аз се запознах доста обстойно с всичко свързано с опитите за забременяване, дните в които е възможно да се забременее и дори самото оплождане.
Първо: жената е в овулация в продължение на 24 часа всеки месец, изчисляването на денонощието през което е в овулация става като пресметнеш колко дни ти е цикъла(като при жени с непостоянен цикъл това е проблем но при тях едва ли не е задължително ползването на тест за овулация) после в зависимост от това колко дни ти е цикъла изчисляваш средата и този ден се приема за деня в който сте в овулация...при обикновен 30 дневен цикъл се приема че овулацията настъпва на 15-тия ден но е възможно да се приеме че е и от 14ия до 16ия и да се провери посредством тестове които се намират във всяка една обикновена аптека!
Второ:дори и в овулация на сперматозоидите им е доста трудно да "забременят" яйцеклетката на жената, тъй като минават през доста изпитания и им е доста трудно да се движат един вид срещу движението на вагиналното течение, което съдържа вещества, които убиват сперматозоидите или поне по слабите които не могат да оцелеят...така че им е доста трудно да стигнат до яицеклетката!
Трето: на един вече оплоден ембрион му е адски трудно да оцелее през първите 8 седмици...
НАДЯВАМ СЕ ДА ВИ БЯХ ПОЛЕЗНА!!!![]()
А моя въпрос е безопасно ли е да се прави секс ако остават 1-2 дена докато трябва да и дойде?
Прекъснат полов акт - по този начин сме заченати 90% от нас![]()
Първоначално написано от lostfan
и аз това се питам.. някой знае ли ?
![]()
би трябвало,защото няма какво да се опложда,но от друга страна не се знае дали нещо не ти се е бъгнало в организма и тогава да ти настъпи овулацията... IT'S ALL IN GOD's HANDS![]()
Станислава
Има жени, при които овулацията съвпада с менструацията. Не знам до колко това е нормално, но наистина има такива жени. Така че, не, не е 100% безопасно.Първоначално написано от skylover