.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 83
    Бих казала ,че всичко е само суха теория ,а на практика не е така.И според мен ако момчето може да се контролира ,то не виждам да има проблем.
    sleda ot lubovta

Цитирай Първоначално написано от Princessani
    Бих казала ,че всичко е само суха теория ,а на практика не е така.И според мен ако момчето може да се контролира ,то не виждам да има проблем.
    Ъхъ....... Само дето момчето колкото и да се "контролира", няма контрол над предеякулационната течност Ако не вярваш, че от това незначително нещо се получава живот - погледни в огледалото, ще видиш нещо голямо и още по-незначително, но живо
    Цитирай Първоначално написано от OneGuy
    всички знаем, че мъжкия полов орган е мускул нали така
    ! Dumbass !

Цитирай Първоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
    Ъхъ....... Само дето момчето колкото и да се "контролира", няма контрол над предеякулационната течност Ако не вярваш, че от това незначително нещо се получава живот - погледни в огледалото, ще видиш нещо голямо и още по-незначително, но живо
    You said it!...

Ти май не осъзнаваш колко си зле да се заяждаш с мен .Явно се опитваш да си дигнеш самочувствието по този начин .
    Ако се забременяваше от предеякулационната течност да съм родила не веднъж
    sleda ot lubovta

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    Можем да си вземем пример от тези цитати. За това помнете-
    ВИНАГИ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ !

Цитирай Първоначално написано от rozova_lady
    Това ми е пределно ясно,
    и за това гледам да не го прекъсваме
    +1
    Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир

Повече от фен Аватара на LDto
    И аз в началото го правих така и ми зъкасня с 1-2 дена мн се наплаших и му казах че не искам още деца не само това че след 5 месеца ставам пълнолетна но и неискам да си прекъсна бъдещето затова сега си ползваме презарватив колкото да му се иска без аз не мога не само че не мога но и не искам прекалино ми е рано
    Даже това че ползваме предпазни мерки аз си взимам тестове за да си се проверявам профилактично а не да питам като идиотка ....

Но мн момичета не знаят за това и все питат и задават тъпи въпроси ...

С приятелят ми имахме полов контакт 1 ден преди месечния ми цикъ,не използвахме презерватит.От околко 1 месец не се пазим по-друг начин,освен чрез прекъснат полов акт.И на мен сега цикълът ми закаснява с 6 дни.Правих си тест за бременност и е отрицателе.И сега съм много изплашена защоо не съм сигурна до каква степен може да се вярва на тестовете,а и още ми го няма мц Как мислите дали е възможно да съм бременна?

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Аз вече 1 и 2месеца правя такъв секс с прекъсване..като усети че му идва и го вади и свършва на мен..и то всеки ден и до сега сме нямали никакви проблеми.Но и аз съм чувала за такива случай..не знам как точно се получава.

Пак съм аз..съжалявам че ви занимавам с моите проблеми,знам че всеки си има по нещо на главата,но съм сташно уплашена вече 10-ти ден ми закъснява мц и незнам какво да правя Как мислите дали да направя още 1 тест или да изчакам да минат 14 дни(чувала съм че чак след 14 тия ден тестовете отчитали евентуална бременност)?? Моля ви ако някои е изпадал в подобна ситуация или може да ми даде някакъв съвет за нея,нека пише ще съм му много благодарна благодаря предварително

Голям фен Аватара на kiki1991
    Град
    Ловеч/В.Търново
    Цитирай Първоначално написано от teengirl03
    Пак съм аз..съжалявам че ви занимавам с моите проблеми,знам че всеки си има по нещо на главата,но съм сташно уплашена вече 10-ти ден ми закъснява мц и незнам какво да правя Как мислите дали да направя още 1 тест или да изчакам да минат 14 дни(чувала съм че чак след 14 тия ден тестовете отчитали евентуална бременност)?? Моля ви ако някои е изпадал в подобна ситуация или може да ми даде някакъв съвет за нея,нека пише ще съм му много благодарна благодаря предварително
    Свършил ли е в теб?Усетила ли си да ти мокри???И ти видя ли изопщо дали наистина е свършил на вънка???

Цитирай Първоначално написано от teengirl03
    Всеки тест си има определен момент на действие, т.е. да можеш да разчиташ на резултата. Аз съм използвала винаги Sure Check и по спомени на листовката пишеше, че засича бременност още на първия ден от закъснение на месечния цикъл. Така че на твое място бих си взела един такъв и бих се успокоила след отрицателния резултат.

Не знам дали знаеш, но това, че се притесняваш от евентуална бременност, също би могло да забави цикъла ти. Както и много много други фактори. Това не е точна наука.

Направи си тест. Ако е отрицателен, отдъхни си. Ако не ти дойде в близките няколко дни, отиди на гинеколог, просто да видиш какво става.

И се пазете по друг начин. Аз си имам правило на статистики и публикации да не вярвам, но спор няма, че прекъснатия полов акт не е сигурен начин за предпазване. Дори имаше едно забавно статистическо изследване, което четох преди време, за еди-какъв-си период, еди-колко-си двойки, които не се предпазват и искат да имат дете - еди-колко-си забременели жени. За същия период, същото количество двойки, предпазват се с прекъсване на половия акт - същия процент бременности. Дори да не вярваш на статистики и публикации (като мен), дава повод за размисъл.

Ние с моя приятел също се пазим с прекъсване на половия акт, аз обаче искам да забременея. Може ли някой да ми каже как може да стане това по-лесно?

Мега фен Аватара на britzy
    Град
    In Lady Gaga's Starstruck 8-)
    Цитирай Първоначално написано от eli1117
    Ние с моя приятел също се пазим с прекъсване на половия акт, аз обаче искам да забременея. Може ли някой да ми каже как може да стане това по-лесно?

Уаааааауууу това не е ракетна наука-като свърши в теб например?! по време на овулацията ти?!!!
    Има само едно мнение-МОЕТО

Uploaded with ImageShack.us

Голям фен Аватара на Emilen
    Цитирай Първоначално написано от eli1117
    А приятелят ти иска ли?

Ели си има пълното право да си задава каквито си ще въпроси. Това е някакво форумче, в което хората си задават тъпите въпросчета, дори да им знаят отговорите, britzy. Я да оставиш момичето на мира, то си знае какво е искало да каже. А и какво ни влиза на нас в работата какво тя иска. Ако мислиш, че има нещо лошо в забременяването - чудесно! Не забременявай. Това българите сме скапана нация. Имам един любим лаф - като не можеш да помогнеш, поне не пречи. А иначе, ти бъди щастлива и все така разбираща от всичко!

Повече от фен Аватара на BgHtH
    Ей за тва една вазектомия и проблема се решава генерално.Пък и при .тея цени на капутите ще излезе по-тънко даже.
    Addicted to Addictions

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Мда това не е пазене.. Аз съм го практикувала само 2-3 дни преди да ми дойде когато вероятноста да се забременее е равна на 0. През останалото време презервативи или ОК
    И как реши че вероятността е 0? Дори по време на цикъл има риск от забременяване

Готина тема, дано да им дойде акъла на лапетата... и се замислете малко, че освен забременяване има и много болести. Дори партньорът/ката ви да ви е верен/на наистина, самия той/тя може да не знае, че има нещо. Нали се сещате- аборт може да се направи, ама СПИН-а не повтаря...
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Guest
    Ти май не осъзнаваш колко си зле да се заяждаш с мен .Явно се опитваш да си дигнеш самочувствието по този начин .
    Ако се забременяваше от предеякулационната течност да съм родила не веднъж
    ти си просто късметлийка?! аз забременях така... така че дори когато момчето се контролира и си го извади преди да свърши има опасност и тя се нарича предеякулационна течност. но аз бях просто малка и глупава, не си пресмятах овулация, не зачитах презервативите, бях против хапчетата... абе патка загубена отвсякъде

Дори и да практикувате този вид предпазване ако непосредствено след секс, момчето отиде да пишка, шансът за забременяване става още по нищожен, защото урината убива сперматозоидите.

Цитирай Първоначално написано от Musee
    Дори и да практикувате този вид предпазване ако непосредствено след секс, момичето отиде да пишка, шансът да забременее става още по нищожен, защото урината убива сперматозоидите.
    Само дето "дупката" от която се пишка и "дупката" в която влиза спермата, са две различни дупки

Аз пък искам да питам нещо. Толкова много съм чела по този въпрос и пак не разбрах едно нещо. В тази предеякулационна течност четох, че може и да има, може и да няма сперматозоиди. Може ли някой по-компетентен да изкаже мнение? Смисъл дали за всеки мъж е индивидуално или...

Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Аз пък искам да питам нещо. Толкова много съм чела по този въпрос и пак не разбрах едно нещо. В тази предеякулационна течност четох, че може и да има, може и да няма сперматозоиди. Може ли някой по-компетентен да изкаже мнение? Смисъл дали за всеки мъж е индивидуално или...
    Не,не е индивидуално и се съдържат сперматозоиди във предеякулационната течност .

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Musee
    Дори и да практикувате този вид предпазване ако непосредствено след секс, момичето отиде да пишка, шансът да забременее става още по нищожен, защото урината убива сперматозоидите.
    *фейспалм*

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си