- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прекъснат полов акт
Бих казала ,че всичко е само суха теория ,а на практика не е така.И според мен ако момчето може да се контролира ,то не виждам да има проблем.![]()
sleda ot lubovta
Ъхъ....... Само дето момчето колкото и да се "контролира", няма контрол над предеякулационната течностПървоначално написано от Princessani
Ако не вярваш, че от това незначително нещо се получава живот - погледни в огледалото, ще видиш нещо голямо и още по-незначително, но живо
![]()
! Dumbass !Първоначално написано от OneGuy
Ти май не осъзнаваш колко си зле да се заяждаш с мен .Явно се опитваш да си дигнеш самочувствието по този начин .Първоначално написано от TheAnnoyingAwesomnes
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако се забременяваше от предеякулационната течност да съм родила не веднъж![]()
![]()
![]()
sleda ot lubovta
Можем да си вземем пример от тези цитати. За това помнете-
ВИНАГИ ИЗПОЛЗВАЙТЕ ПРЕЗЕРВАТИВИ !
+1Първоначално написано от rozova_lady
Който се смее над белега,не познава какво е рана!Уилям Шекспир
И аз в началото го правих така и ми зъкасня с 1-2 дена мн се наплаших и му казах че не искам още деца не само това че след 5 месеца ставам пълнолетна но и неискам да си прекъсна бъдещето затова сега си ползваме презарватив колкото да му се иска без аз не мога не само че не мога но и не искам прекалино ми е рано
Даже това че ползваме предпазни мерки аз си взимам тестове за да си се проверявам профилактично а не да питам като идиотка ....
Но мн момичета не знаят за това и все питат и задават тъпи въпроси ...
С приятелят ми имахме полов контакт 1 ден преди месечния ми цикъ,не използвахме презерватит.От околко 1 месец не се пазим по-друг начин,освен чрез прекъснат полов акт.И на мен сега цикълът ми закаснява с 6 дни.Правих си тест за бременност и е отрицателе.И сега съм много изплашена защоо не съм сигурна до каква степен може да се вярва на тестовете,а и още ми го няма мцКак мислите дали е възможно да съм бременна?
Аз вече 1 и 2месеца правя такъв секс с прекъсване..като усети че му идва и го вади и свършва на мен..и то всеки ден и до сега сме нямали никакви проблеми.Но и аз съм чувала за такива случай..не знам как точно се получава.
Пак съм аз..съжалявам че ви занимавам с моите проблеми,знам че всеки си има по нещо на главата,но съм сташно уплашена вече 10-ти ден ми закъснява мци незнам какво да правя
Как мислите дали да направя още 1 тест или да изчакам да минат 14 дни(чувала съм че чак след 14 тия ден тестовете отчитали евентуална бременност)??
![]()
Моля ви ако някои е изпадал в подобна ситуация или може да ми даде някакъв съвет за нея,нека пише ще съм му много благодарна
благодаря предварително
Свършил ли е в теб?Усетила ли си да ти мокри???И ти видя ли изопщо дали наистина е свършил на вънка???Първоначално написано от teengirl03
Всеки тест си има определен момент на действие, т.е. да можеш да разчиташ на резултата. Аз съм използвала винаги Sure Check и по спомени на листовката пишеше, че засича бременност още на първия ден от закъснение на месечния цикъл. Така че на твое място бих си взела един такъв и бих се успокоила след отрицателния резултат.Първоначално написано от teengirl03
Не знам дали знаеш, но това, че се притесняваш от евентуална бременност, също би могло да забави цикъла ти. Както и много много други фактори. Това не е точна наука.
Направи си тест. Ако е отрицателен, отдъхни си. Ако не ти дойде в близките няколко дни, отиди на гинеколог, просто да видиш какво става.
И се пазете по друг начин. Аз си имам правило на статистики и публикации да не вярвам, но спор няма, че прекъснатия полов акт не е сигурен начин за предпазване. Дори имаше едно забавно статистическо изследване, което четох преди време, за еди-какъв-си период, еди-колко-си двойки, които не се предпазват и искат да имат дете - еди-колко-си забременели жени. За същия период, същото количество двойки, предпазват се с прекъсване на половия акт - същия процент бременности. Дори да не вярваш на статистики и публикации (като мен), дава повод за размисъл.
Ние с моя приятел също се пазим с прекъсване на половия акт, аз обаче искам да забременея. Може ли някой да ми каже как може да стане това по-лесно?
Първоначално написано от eli1117
Уаааааауууу това не е ракетна наука-като свърши в теб например?! по време на овулацията ти?!!!![]()
![]()
![]()
А приятелят ти иска ли?Първоначално написано от eli1117
Ели си има пълното право да си задава каквито си ще въпроси. Това е някакво форумче, в което хората си задават тъпите въпросчета, дори да им знаят отговорите, britzy. Я да оставиш момичето на мира, то си знае какво е искало да каже. А и какво ни влиза на нас в работата какво тя иска. Ако мислиш, че има нещо лошо в забременяването - чудесно! Не забременявай. Това българите сме скапана нация. Имам един любим лаф - като не можеш да помогнеш, поне не пречи. А иначе, ти бъди щастлива и все така разбираща от всичко!![]()
Ей за тва една вазектомия и проблема се решава генерално.Пък и при .тея цени на капутите ще излезе по-тънко даже.
☆ Addicted to Addictions
Първоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
![]()
![]()
И как реши че вероятността е 0? Дори по време на цикъл има риск от забременяване
Готина тема, дано да им дойде акъла на лапетата... и се замислете малко, че освен забременяване има и много болести. Дори партньорът/ката ви да ви е верен/на наистина, самия той/тя може да не знае, че има нещо. Нали се сещате- аборт може да се направи, ама СПИН-а не повтаря...
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
ти си просто късметлийка?! аз забременях така... така че дори когато момчето се контролира и си го извади преди да свърши има опасност и тя се нарича предеякулационна течност. но аз бях просто малка и глупава, не си пресмятах овулация, не зачитах презервативите, бях против хапчетата... абе патка загубена отвсякъдеПървоначално написано от Princessani
![]()
Дори и да практикувате този вид предпазване ако непосредствено след секс, момчето отиде да пишка, шансът за забременяване става още по нищожен, защото урината убива сперматозоидите.
Само дето "дупката" от която се пишка и "дупката" в която влиза спермата, са две различни дупкиПървоначално написано от Musee
![]()
Не,не е индивидуално и се съдържат сперматозоиди във предеякулационната течност .Първоначално написано от Lorein
*фейспалм*Първоначално написано от Musee