- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прекъснат полов акт
Няма такова нещо може или не може.Първоначално написано от Lorein
В предеякулационната течност се съдържат минимален брой сперматозоиди,които при налична овулация могат да оплодят яйцеклетката.Да припомня,че за оплождане е достатъчен само един единствен сперматозоид.Макар ,че забременяване по този път се случва по-рядко,не е изключено да се случи и такава възможност съществува.Трябва да е ясно,че овулацията и бременността вървят ръка за ръка.
Имал съм предвид момчето. Става въпрос за случаите при 2-3 полови акта един след друг, при които предеякулационната течност избутва останало количество сперматозоиди. При посещение на банята за уриниране и хигиена между актовете, този вид предпазване е по "надежден". Също е и по-хигиенично за мъжете, които прилагат тази процедура след мастурбиране.Първоначално написано от Ronnan
Наясно съм с всичко това, но питах, защото някъде бях чела, че една двойка е ходила на лекар и са казали на мъжа, че в неговата предеякулационна течност нямало сперматозоиди... Стори ми се странно, затова реших да запитам. Може и грешно да съм прочела, може и да е единичен случай. Благодаря за отговора. На XxInn0cencexX също.Първоначално написано от ThisIsMe
![]()
В предеякулационната течност, НЯМА сперматозоиди, освен ако човек е е еякулирал в някакъв период от време, преди появата на гореспоменатата течност.
Сиреч, тя обира остатъците от спермата по уретрата.
http://en.wikipedia.org/wiki/Pre-ejaculate
Ho Ho Ho, I'm using tEh internet
моя приятелка на (12 !!) от есента си изгуби девствеността и понеже гаджето ѝ (което е на 16 !!) много му стагал дори най-големия размер кондом,те го правят без! очакваме в скоро време приятелката ни да забременее![]()
След като прочетохте тази тема се обедихте. Ако не желаете бебе, използвайте презарватив.![]()
След като прочетох мнението ти се убедих.Трябва да влизаш в часовете по БЕЛ.
Тема от 2011-та, за Бога!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!