.
Затворена тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 83 от общо 83
    Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Аз пък искам да питам нещо. Толкова много съм чела по този въпрос и пак не разбрах едно нещо. В тази предеякулационна течност четох, че може и да има, може и да няма сперматозоиди. Може ли някой по-компетентен да изкаже мнение? Смисъл дали за всеки мъж е индивидуално или...
    Няма такова нещо може или не може.
    В предеякулационната течност се съдържат минимален брой сперматозоиди,които при налична овулация могат да оплодят яйцеклетката.Да припомня,че за оплождане е достатъчен само един единствен сперматозоид.Макар ,че забременяване по този път се случва по-рядко,не е изключено да се случи и такава възможност съществува.Трябва да е ясно,че овулацията и бременността вървят ръка за ръка.

Цитирай Първоначално написано от Ronnan
    Само дето "дупката" от която се пишка и "дупката" в която влиза спермата, са две различни дупки
    Имал съм предвид момчето. Става въпрос за случаите при 2-3 полови акта един след друг, при които предеякулационната течност избутва останало количество сперматозоиди. При посещение на банята за уриниране и хигиена между актовете, този вид предпазване е по "надежден". Също е и по-хигиенично за мъжете, които прилагат тази процедура след мастурбиране.

Цитирай Първоначално написано от ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от Lorein
    Аз пък искам да питам нещо. Толкова много съм чела по този въпрос и пак не разбрах едно нещо. В тази предеякулационна течност четох, че може и да има, може и да няма сперматозоиди. Може ли някой по-компетентен да изкаже мнение? Смисъл дали за всеки мъж е индивидуално или...
    Няма такова нещо може или не може.
    В предеякулационната течност се съдържат минимален брой сперматозоиди,които при налична овулация могат да оплодят яйцеклетката.Да припомня,че за оплождане е достатъчен само един единствен сперматозоид.Макар ,че забременяване по този път се случва по-рядко,не е изключено да се случи и такава възможност съществува.Трябва да е ясно,че овулацията и бременността вървят ръка за ръка.
    Наясно съм с всичко това, но питах, защото някъде бях чела, че една двойка е ходила на лекар и са казали на мъжа, че в неговата предеякулационна течност нямало сперматозоиди... Стори ми се странно, затова реших да запитам. Може и грешно да съм прочела, може и да е единичен случай. Благодаря за отговора. На XxInn0cencexX също.

Повече от фен Аватара на Kurdokolenko
    Град
    Sofia City
    В предеякулационната течност, НЯМА сперматозоиди, освен ако човек е е еякулирал в някакъв период от време, преди появата на гореспоменатата течност.
    Сиреч, тя обира остатъците от спермата по уретрата.

http://en.wikipedia.org/wiki/Pre-ejaculate
    Ho Ho Ho, I'm using tEh internet

моя приятелка на (12 !!) от есента си изгуби девствеността и понеже гаджето ѝ (което е на 16 !!) много му стагал дори най-големия размер кондом,те го правят без! очакваме в скоро време приятелката ни да забременее

Viki_berk1
    Guest
    След като прочетохте тази тема се обедихте. Ако не желаете бебе, използвайте презарватив.

Супер фен Аватара на minchorna
    След като прочетох мнението ти се убедих.Трябва да влизаш в часовете по БЕЛ.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Тема от 2011-та, за Бога!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си