- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прекъснат полов акт
Хич не е малка вероятността да забременееш от прекъснат полов контакт.Питай патило,а не старило,както са казали хората.Моята дъщеря е следствие от прекъснат полов контакт и бащата се майтапеше,че ще прави ДНК тест,като се роди,за да види дали е негово.Тя му е одрала кожата та се размина теста и сега сме едни щастливи родители.Между другото имах и друг опит по същата схема, завършил с аборт в болницата,не от същия мъж преди години.В началото пиех хапчета,но миналата година октомври ги спрях(и аз не знам защо-нямаше конкретна причина).От тогава до сега така се пазехме-с прекасване.Обаче в момента сьм една щастлива бьдеща мама.Така че и при нас се получи изненада-нали се пазехме.И ние така, но за 3 години не е имало изненади.Но аз имам познати които са забременели точно по този начин.По темата - аз забременях с прекъснат полов акт!!! Това не е пазене....макар, 4е сега пак сме така с татитоНие по този на4ин се пазихме и забременях, така 4е не е 100% гаранция. Е, не съжалявам за слу4илото се. Сега сме с презервативи първо, защото съм секцио и второ, защото не сме готови за друго дете.и ние така се пазихме 5 години, ама явно не сме се опазили достатъчно - резултата е налицеЕ, и ние след подобно "пазене" сега си имаме едно сладко бебче в къщи. Не беше планувано, но пък много желано, но сега вече не разчитаме на този метод, много ни е рано още за второ.Благодарение на прекъснатия полов акт сега съм бременна с близнация в 22 седмица
И ние се пазехме с таткото, и съвсем случайно забременях. Не сме разбрали как е станало, въпреки че не е свършвал в мен.
Но един ден ми закъсня и ....ето ти сега корем)
Така че за мен това не е изобщо сигурен начин за предпазване.При нас се получи абсолютно същата ситуация, татито каза че не можело да бъде. Да ама може и то точно когато бяхме си взели няколко дни отпуск. На следващия месец не ми дойде. Теста беше с две чертички. Даже нещо дните си пресмяташе...
таткото и накрая се увери, че си е наше. Беше много гадно. Ама всичко имаше много хубав край. Сега не може да се отлепи от детето.
Понякога и една капка стига. Сега твърдо съм на хапчета. Не вярвам в този начин на пазене.Сега се сетих, че майка ми ми е разправяла как баща ми я убеждавал, че ще я пази... И резултата съм аз от съвсем първия сексуален опит на майка. Да ми е жива и здрава - добре, че се е отказала да прави аборт.За прекъсването лично лекар ми е казал, че няколко секунди преди мъжа да свърши се изхвърля малко количество, без дори самият той да знае...така че....и т.н.Здравей мила, аз в момента чакам да се роди резултата от един прекъснат полов акт . Мъжа ми винаги е бил много внмателен, но принципно се отделят капчици течност, богата на сперматозоиди преди и да му е минало през ум да свършва. А ако си в овулация, това е повече от достатъчно.
Това че някоя го е практикувала с години и не е забременяла, не означава, че на ТЕБ няма да ти се случи.
Всеки организъм е различен, при някои бебето става като че ли "от въздуха", при други - не.