- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Прекъснат полов акт
Всеки тест си има определен момент на действие, т.е. да можеш да разчиташ на резултата. Аз съм използвала винаги Sure Check и по спомени на листовката пишеше, че засича бременност още на първия ден от закъснение на месечния цикъл. Така че на твое място бих си взела един такъв и бих се успокоила след отрицателния резултат.Първоначално написано от teengirl03
Не знам дали знаеш, но това, че се притесняваш от евентуална бременност, също би могло да забави цикъла ти. Както и много много други фактори. Това не е точна наука.
Направи си тест. Ако е отрицателен, отдъхни си. Ако не ти дойде в близките няколко дни, отиди на гинеколог, просто да видиш какво става.
И се пазете по друг начин. Аз си имам правило на статистики и публикации да не вярвам, но спор няма, че прекъснатия полов акт не е сигурен начин за предпазване. Дори имаше едно забавно статистическо изследване, което четох преди време, за еди-какъв-си период, еди-колко-си двойки, които не се предпазват и искат да имат дете - еди-колко-си забременели жени. За същия период, същото количество двойки, предпазват се с прекъсване на половия акт - същия процент бременности. Дори да не вярваш на статистики и публикации (като мен), дава повод за размисъл.