Аз съм момиче на 20 год..Първият ми път когато го направих бях на 14-15 год с момче на 21, което тогава не знаеше че съм девствена ,тъй като знаете как е на таози възраст, че момичетата се правят на много отракани и Болеше ме малко тогава, но не тече много кръв и той ме пита какво става но аз казах че ми е дошло и така..едва ли е повярвал но и аз не признах .Следващия път когато го направих беше след 1-2 год с друго момче, при което пак не изпитах никакво удоволствие при акта, а ми се искаше.. От тогава насам не съм правила повече опити ,защото се страхувах ,че пак ще е същото и няма да изпитам и грам удоволствие а само болка . А много ми се искаше и желание не ми е липсвало но не посмях..
Сега преди 2 дена се усамотихме с едно момче и в момента в който проникна в мен изпитах ужасна нетърпима болка, но не му казах. Не можахме обаче да довършим акта, защото в момента в който той извади члена си за секунда беше в кръв .. Аз помислих .че може би ми е дошло и му казах това, но сега не ми тече кръв т .е.. Не е било това! а и трябва да ми дойде след около 2 седмици...
Сега наистина незнам какво става.?? Не съм девствена, а ми тече много кръв при проникването .. Дали не е, защото от толкова време не съм го правила?? и има ли изобщо това такова значение след като химената е била разкъсана..
Не знам вече какво да мисля но този път наистина зверски ме болеше и не знам дали пак ще пробвам някога.. И ще изпитам ли оргазъм и някакво удоволствие от секса и как защото от все сърци го искам, но не и да ме боли повече така..