- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичетата харесват ли слаби момчета?
6tom se pritesnqva6 4e si slab potreniray malko napravisi edin hr rejim hranise po 5 pati na den prez 2 4asa
ооо не![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Темата наистина е глупава ...![]()
Cpeden pructt za wac ,, za da cttane iinttepecno ; )) .
Amm az ne haresvam mnogo slabi mom4eta no sepak sa za predpo4itane pred debelite![]()
НAй-ГадNiqt начИн нЯкоЙ da Ti лиПсVa е Да buDe бЛИzo dO теБ, нО да ЗnaEш 4е NikoGa нЯма ДА gO iмА6!
Еми аз ги предпочитам като се замисля![]()
Ами по принцип си падам по-пълнички, но ако го обичам, тялото му няма да е от значение![]()
Оххххх, как обичам слабитееее ^^
Имала съм 2 приятеля които са слаби. ^^ Сегашния е слаб, с малко дупенце, перфектно коремче, слабичък, с тънко кръстче, о йеааа![]()
![]()
Обичам да прегръщам слаби момчета, може би защото не съм била с дебели или нацепени![]()
Но определено е яко кеф да си със слабичко момче.
Не говорим за кльощави индивиди на които им се четат ребрата или нямат дупе, а за просто хора, които не могат да пълнеят и да правят кой знае какви мускули.
Сегашния приятел е муцка, искам постоянно да му стискам дупето ^^ Обожавам коремчето му и е перфектно слаб за мен (приятелите и баща ми мислят че е много кльощав) но аз си го харесвам ^^ Пък и ходи на фитнес, просто тялото му е такова.
А ти (автора) ако не си харесваш тялото - работи над него !
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
да харесвам![]()
еммм...според мен няма значение какво е теглото,важното е характера...,но все пак това си е мое виждане и не всички мислят така за жалост наистина...ее сега съм си хaресала едно момче,което е слабо ии много готинo![]()
![]()
Но имам един приятел който си има коремче,но е супер забавен и с него никога няма да скучаеш
![]()
адски е забавен така че според мен не е важно теглото а характера
![]()
![]()
![]()
![]()
tAke a dIrty pIcture![]()
Аз съм 180см. 60кг., някой ще ме хареса ли?![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
слаби от типа на хилави зубари шахматисти или като телосложение по-слаби от дебелитеПървоначално написано от remus92
![]()
има няколко варианта...да е хилав шахматист,да е слаб(а не дебел) и да е слаб по характер и да не отстоява своето.
ще спомена по нещо и за 3те вида...не ме интересува шахматист ли е какъв е...не го искам дебел...дебелите се потят 4х повече->смърди гадно,аз съм гнусливае не,това не е причината
не харесвам хилчоци...да има нещо мусколи,плочки...кфо ше ми даваш постен прът
все едно да питаме мъжете дали харесват посни сливи...некфи хилави ;д;д
а иначе...мразя мъже под чехъл...точно ей такива,слабохарактерни,за които говорех...защото ако не отстоява своето,то е ебахти меката китка...винаги отстоявам мнението си!ако примерно предложа на 'приятеля си'(да предположим,че имам ткф) да гледаме Барби Рапундзел по БТВ...и той понеже е СЛАБОХАРАКТЕРЕН и за да се запази нашето 'приятелско-любовно' отношение да се съгласи...ГОСПОДИ...ТОВА Е БАРБИ РАПУНДЗЕЛ...аз бих отказала!![]()
НЕ!не харесвам слабохарактерни,нито хилави...харесвам хора със самочувствие(не по-голямо от моето),със воля,които я защитават иии със хубаво тяло...
а иначе да...теглото не е важно...характера е важен,но не бих тръгнала с некф 40 килограма...първо че ше се комплексирам,второ че е ГРОЗНО и 3то няма трето,но просто да напиша нещо ;д
Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!
Не,не харесвам някакви кльощави момчета...това не е най-важното,но не ми харесват
imam poznat koito mqsa na skelet kloito si e mahnal polovinata kosti i pak i puka da gi ebe
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
това не е от кой знае какво значение,ако моето облаче качи или свали 50кг пак ще си го обичам![]()
ee az xaresfam slabi mom4eta mn qsno i viso4ki 4e az sam dosta visokaa:P
umiram za nqkoi viskok da me gushkaa
![]()
БоЛКа Ли?-СеГа Я ВиДя!МьКа Ли?-СеГа Я РаЗбРа!EлА Ме ВиЖ ПрЕд ТеБ Ст0я с КьРвАВи РьЦе.BиЖ с УсМиВкА ТьПчА ТвОеТо СьРцЕ...МоЛи Се,ПлАчИ,КьРвИ В АдА ВаРвИ,ТаМ иЗгОрИ,оТ УжАС КрЕщИ и НаКрАя Сп0мНи Си За МеН и УмРи ..
Да , аз харесвам по-слабички момчета много са секси ;д![]()
Живота е една малка надпревара,в него всеки ден се преплита тъпатаа танка граница м/у живота и смъртта...! / Дрогата никога не казва - ''Обичам те'' !
това не е важното но не си падам много по тези кльощави момчета
Аз съм 1.90 и съм 84 кила(нормално тяло-нито дебел, нито много алтетичен). Годините няма да ги казвам, че ще ме помислят за някой оцелял след гръмването на атомния реактор. Мисълта ми е, че момичетата май повече си падат по слабите, защото мен много не ме заглеждат или поне не го показват, а и аз не съм много настъпателен ^ ^, тъй че всеки с вкуса си.
Разни хора, разни идеали
Па не ми харесват много слаби
е най-добре си е нормални
и дебели е гадно
но кокалести определено е ужасно
Обожавам много слабите момчета, нз защо е така, но мн ми харесват![]()