.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Емо долл и има ли тя почва тук..

Модератора не ми обръща внимание по скайп,значи няма ина лично мн да ми обърне...
    Какво става? Защо Емо Долл с новия си скапан ник не е банната отново?

От: Hit 2 fit.
    До: Ice_Queen_
    Пуснато на: Сря Сеп 24, 2008 9:49 pm
    Заглавие: Re: )))))

Кой лицемерничи, бе? Егати тъпата патка си. Тая моя усмивка е подигравателна, ако не ти е ясно, пък и ти знаеш ли какво значи лицемерие? Все едно ще ида да кажа сега на Драганчо какво си казала, а на петканчо да ида да му кажа, че Драганчо е много тъп.
    Ае-лека и мека, то човек да не бъде мил.
    Ае, начукай си го.

Продължава да се заяжда и дълбае и в темите,ако държите ще се поровя и ще дам доста интересни коментари от тази особа.
    Някой модератор няма ли да се заеме с нея отново?
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

О, Боже, в темата за снимки написа, че който иска твоя снимка, да ти прати лично. И аз най-любезно те попитах дали на мен можеш да ми пратиш. Ти каза, че съм лицемерна и ТИ задълба нещата. Божеее, колко ограничени хора има на този свят.. Написах ти ОК, а ти продължи да ме обиждаш.

Тъпо, тъпо та дрънка ... 100 пъти Ви казах. Просто не и обръщайте внимание и рано или късно ще спре да пише ... Айдиътс ..
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    О, Боже, в темата за снимки написа, че който иска твоя снимка, да ти прати лично. И аз най-любезно те попитах дали на мен можеш да ми пратиш. Ти каза, че съм лицемерна и ТИ задълба нещата. Божеее, колко ограничени хора има на този свят.. Написах ти ОК, а ти продължи да ме обиждаш.

можеш да ми копираш поста и да ми покажеш къде те обиждам,обръщам се към теб с обидни и нецензурни думи.

Ами подписа на Емото?Нима не е отправено към целия форум?За една по-голяма картинка - веднага мерки и се маха- ами това?

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Какво се връзвате и ядосвате всички... не разбирам.
    Емо Дол е едно дете, което току що е влязло в пубертета и не знае какво да прави с цялата съпътстваща го агресия, недоволство и хормони.

А вие уж сте големи хора, които вече са към края на тинейджърството и се ядосват. Защо трябва да ни е толкова тежко, когато непознат ни напсува? И толкова ли е трудно да не отговориш на провокативното лично съобщение?

Хората си имат различни начини за изкарване на лошото настроение - едни се напиват, други циврят, трети се псуват по форумите. Не са разумни, да. Но защо хората, които уж са с акъла си не реагират по-адекватно на цялата работа.

Не мрънкай, Снежна кралице, защото си била млада и глупава (както всички сме били) и игнорирай

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    machoka q obicha

Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.

можеш да ми копираш поста и да ми покажеш къде те обиждам,обръщам се към теб с обидни и нецензурни думи.

Ами подписа на Емото?Нима не е отправено към целия форум?За една по-голяма картинка - веднага мерки и се маха- ами това?
    Хмм, преди това не беше цензурирано, но Сам90 ме помоли и го направих.

Супер фен
    Град
    в килера
    Виждам, че това е отговор на твое съобщение, или се лъжа? Пусни го и него, за да се прецени по-добре.
    Пък и не съм забелязала Емо Дол да е обиждала някого с акаунта Hit 2 fit, освен когато отговаря на чуждите нападки...
    Ако става на въпрос, има и други потребители, които обиждат и са за бан (пример - онези, на която всяка втора реплика им е ''на кафевО''), ама всички са твърде заети с Емо Дол...

Голям фен Аватара на sword
    А не мислиш ли, че заяждането и може да е породено от твоето отношение към нея ?
    Защо веднага гледате да обвинявайте другите бе ..

А не мислиш ли, че заяждането и може да е породено от твоето отношение към нея ?
    Защо веднага гледате да обвинявайте другите бе ..

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    machoka q obicha
    Да, просто е влюбен до уши в мен! Няма толкова влюбен човек, да знаеш!!!!

Действително е злобна, но повечето от вас тук дори не я забелязваха преди 2ма-3ма да почнат да я псуват

Град
    в мазето ;dd
    тя наистина понякога се вре много и не където трябва но някои я изкарват едва ли не чудовище и дори тръгват да се заяждат без причина просто за да са минали и те през нея и да има още и още повече сkандали не казвам че сега ти го правиш но виждам такива хора.. понякога и тя започва да обиждаа така че никои не е цвете мисля че мнооооооого спорове се направиха заради нея и заради други които не могат да си държат езика зад зъбите а и ти емо дол малко по спокойно :P

Супер фен
    Град
    в килера
    Цитирай Първоначално написано от Мeтоман88
    Цитирай Първоначално написано от zloto
    Виждам, че това е отговор на твое съобщение, или се лъжа? Пусни го и него, за да се прецени по-добре.
    Пък и не съм забелязала Емо Дол да е обиждала някого с акаунта Hit 2 fit, освен когато отговаря на чуждите нападки...
    Ако става на въпрос, има и други потребители, които обиждат и са за бан (пример - онези, на която всяка втора реплика им е ''на кафевО''), ама всички са твърде заети с Емо Дол...
    Проблем?Нещо против "онези"?
    Ми... примерно... ни мъ кефите, както вас ни въ кефи Емо Дол
    Ама не съм тръгнала да се заяждам и да псувам на ЛС, нали? Просто си казвам мнението.

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    ^ na kafevO

мале тия теми вече са ми до болка скучни.
    поне нещо ново да казвахте

Супер фен
    Град
    в килера
    И ти ли, Бруте
    Това ''кафевО'' толкова ми е влязло в главата от тоя форум, че сигурно и аз ще започна да го употребявам

Цитирай Първоначално написано от Мeтоман88
    Проблем?Нещо против "онези"?
    Ми... примерно... ни мъ кефите, както вас ни въ кефи Емо Дол
    Ама не съм тръгнала да се заяждам и да псувам на ЛС, нали? Просто си казвам мнението.
    Мн хубаво го каза.Уважаемата нека копира мойте постове от личните.. и да покаже кое я е засегнало.А знаеш ли как тръгна вс - когато аз направих един коментар ЗА МЕНЕ СИ в 1 тема и тя реши да си ВРЕ НОСА

Ice_Queen_
    До: Hit 2 fit.
    Пуснато на: Сря Сеп 24, 2008 9:36 pm
    Hit 2 fit. написа:
    Може ли твоя снимка с руса коса?

не съм сигурна дали изобщо си ме виждала,пък и точно на теб да ти пратя..нямаш ли кой да се заяждаш сега,че ми пишеш на мен?

Ice_Queen_
    До: Hit 2 fit.
    Пуснато на: Сря Сеп 24, 2008 9:42 pm
    Hit 2 fit. написа:
    Абе, човек да не бъде мил с вас! Просто поисках да те видя, а и в мнението си каза, че който иска снимка, трябва да ти пише на ЛС. Е, аз искам да те видя, чувала съм, че си много хубава. (:

кво значи човек да не бъде мил с нас?ми ти като си се държала като изкопаемо нима очакваш като кажеш било то с нормален тон нещо на някой да се прави все едно нищо нямало.чувала тя че съм била хубава,хах.ако държиш да я видиш ще почакаш да я кача някъде..приличам на албена вулева и е мн весела принципно

За жалост емотиконите не излизат

Сега ще ме карате да ровя из постовете и как псува и обижда без причина?Само кажете и ще набавя още материал

И темата хич и не е за ключ - Вс тийн е тамън.Това ни засяга лично.Не че нещо,ама спрях почти да влизам във форума и ми е писнало малкото пъти като реша да се натъквам на некви нейни изказвания,снимки,спорове и т.н.

Като гледам, помолила те е съвсем любезно.

Град
    In your pink dreams.. :]
    Аз не виждам какво толкова е направила!
    Обикновенно гледам как другите започват да я обиждат и тя ест отвръща..и даже мисля че понякога доста яко затапва "големите" батковци и каки и те още повече почват да злобеят..

Супер фен
    Град
    в килера
    В случая тя просто е поискала снимка, нали? Не се е заяждала и пр.
    Както и да е, това си е между вас, а аз може да съм изпуснала нишката на караницата

АХАХАХА неемм,детето само си каза че ми е писало цитирам : Кой лицемерничи, бе? Егати тъпата патка си. Тая моя усмивка е подигравателна "

с цел подиграФка..ама не за тва пуснах темата.Аз съм една от многото,просто тва ДЕТЕ получи БАН и би трябвало да получи пак,по сумати точки.
    Някой потребители преди година и нещо,като получиха и пак се регнаха,получиха предопреждение че пак ще се случи ако продължат.К,да предположим че е получила - тя продължава и ? Нима това поведение ще се толетира?Защо триете постовете на метоман и свастика,като тя се държи по същия брутален начин.

Повече от фен Аватара на TheLittleAngel
    Ох... не знам, кой кого е обидил и кой какво е казал, но един съвет от мен: срете да се ядосвате за глупости. Просто не си струва да си вдигате кръвното за такива работи. Радвайте се, дори и на най-малките радости в живота и ще видите, че така е по-добре.
    Като бебче да ме гушнеш,
    с ръце силни да ме обгърнеш,
    с погледа си нежен да ме стоплиш
    и след това, бавно да си тръгнеш...

Boote,
    стрейт майндърска си, личи ти
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    детски истории, а тя си е дете...

въпроса тук е: Вие деца ли сте?
    аз като влизам ще виждам нейните...няма пак да изреждам..ще се издразня,няма да влизам.и така поне още 10 потребителя..после още 10.. и накрая Тийн ще запустее заради нея,мисля за общото благо

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си