.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Супер фен Аватара на i'm so excited!
    добре де, само на мен емо дол не ми прави грам впечатление !?
    алелуя.

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Boote,
    стрейт майндърска си, личи ти
    Да бе, пънах се тука да пиша някъф разумен пост и никой освен теб не го забеляза друго щеше да е при стрейт майндовете

Saatana vittu perkele hate crew!

Мега фен Аватара на babity
    Я не ми се лигавете бе! К'во е направило момичето толкова, че вече се превземате толкова? Честно, през ... (който нямам) ми е за нея, ама пък вече прекалявате. Напоследък съм забелязала, че се заяжда предимно с хора, които са я наредили за нещо. Може да е грозна, да е тъпа, да ви дразни, всичко... просто разберете, че тя има правото да е тук точно толкова, колкото и вие и за разлика от вас (които се правите на безгрешни и непсуващи) ползва ЛС по предназначение, вместо да сипе помия пред очите на целия форум.

Авторке, ако толкова те дразни можеш да напуснеш форума по всяко време. Аз лично няма да плача много, а за другите нИ ме И*е!

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    Не само на теб ... но другите достатъчно нямат работа, за да се чудят с кой да се занимават .. И аз това се опитвам да им кажа ..
    “Her lips say no, but her hormones say 'Oh my God, yes, more.”

Цитирай Първоначално написано от HenykucT
    Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    Не само на теб ... но другите достатъчно нямат работа, за да се чудят с кой да се занимават .. И аз това се опитвам да им кажа ..
    Абсолютно.
    A qui

Мега фен Аватара на machoka
    Ама много сте интересни значи. 10 пъти ви казах, че хвърлям по едно око и чакам Хит 2 фит да ми даде повод да я банна, но уви, това за сега не се случваза разлика от много от вас.
    Като видях какво си постнала във вид на ваша комуникация, ти първа започваш да се заяждаш, а отваряш въпрос за нея?!

Колкото и да си повтаряте едно и също - по-добре забравете за 'случая Емо Долл' и си насочете излишното време за губене в друга насока, защото започвате да ме дразните.

'Кафевите хора' да се чувстват последно предупредени, че ми писна вече от техните олигофрении и ще ги разкарам групово от форума при първия най-малък повод, който ми дадат.

Дискусията приключи.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си