.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: Къдрин

Къдрин

Еми .. някой може ли да ми каже какво представлява това,как се къдри с него,колко време е ефекта? Благодаря предварително!

кърди?? Кърдин?? Какво е това бе?
    Момиче съм

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от trittico
    кърди?? Кърдин?? Какво е това бе?
    И аз не схванах

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Оправих го.

ааааааааааааааа Къдрииииииииииииин имаш предвид...........е сори, не знам какво е......може да питаш в аптека
    Момиче съм

Супер фен Аватара на gabi_94
    за 1ви път го чувам, но ако някой се сети да разкаже малко повече. Какво точно представлява и какви къдрици прави?
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Град
    ~ПреД~ТебБб~
    google
    ВинаГи ПиТаЙ "Чичко Google"

Град
    Велико Търново
    Къдрина е препарат за накъдряне на косата.Дебелината на къдриците зависи от ролките с които се къдриш.Ефекта е около 6 месеца.И аз се бях заитересувала,но в последствие се отказах от темите които прочетох по различните форуми.80% от тях бяха доста шокиращи.Момичетата се оплакват,че след такива къдрене косата им се е сасипала и сега са късо подстригани,също така и че къдриците не ставали каквито искат.Моя съвет е да си пазиш косата и да не я съсипваш.Сега аз се навих да си купя маша с керамично покритие(пак уврежда косата) но ще използвам кристали и няка да се къдря всеки ден с нея

Повече от фен Аватара на mishmula
    Град
    В кошмарите
    Баба ми се прави с къдрин, седи и добре ама тя е на 65...
    Направи добро- яж л***о !

Зависи от косата...къдрина нв винги вреди. Майка ми се къдри така от както я помня а косата и е супер...нейната обаче не е много дълга и често я подстригва. Все пак повечето коментари които съм чела са негативни така че ако смяташ да се къдриш по добре първо се допитай до фризиор да ти обясни всичко

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Kras4eto_lp
    Зависи от косата...къдрина нв винги вреди. Майка ми се къдри така от както я помня а косата и е супер...нейната обаче не е много дълга и често я подстригва. Все пак повечето коментари които съм чела са негативни така че ако смяташ да се къдриш по добре първо се допитай до фризиор да ти обясни всичко
    Да права си.Аз също познавам хора които откакто ги помня се къдрят така и са им хубави косите,но наистина повечето коментари са негативни..

Точно за това, ако ще се къдрите с къдрин отивате при фризьор той да ви накъдри с неговите си препарати... а не с къдрин за левче от аптеката.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Благодаря на всички за коментарите,и така като чета май-май ще се отажа

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Mila,ima6 prekrasna kosa i ne si zalujaba da q precakva6 totalno s kudrin.Tova 6te e jivo prestuplenie.Predi 2god i az si bqh naumila da go izpolzvam,a maika 6te6e da me utrepe-pokaza mi neini snimki,kogato e bila na 26-26 se e nakudrila s kudrin,efekta be6e kudravo kato OVCA!Estestveno togava e bilo moderno,no i e otnelo 2god dokato si opravi kosata-za da izraste,poneje kudrina ne e ne6to koeto pada ot kodata.E opravila e polojenieto no e otnelo dosta vreme.Sega,sanskoro,si prikazvah s edna jena za kosi(neinata kosa e kato damadjana)nqma nikakva forma-kaza mi 4e predi e imala idealno prava kosa,oba4e iskala kudrava(koi kvoto si nqma) i tq se "frizirala" s kudrin-efekta bil u6tiq-kudravo kato na ovca bukvalno(a tova kudravo e grozno) i nqma opravqne!!! Taka,4e ne si zaslujava
    Ako iska se kudri s ma6a,s presa(mn hubavi kudrici stavat s pravata presa ako moje6 da si gi pravi6) ako 6te6 i s difuzer ama kudrin...

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Mila,ima6 prekrasna kosa i ne si zalujaba da q precakva6 totalno s kudrin.Tova 6te e jivo prestuplenie.Predi 2god i az si bqh naumila da go izpolzvam,a maika 6te6e da me utrepe-pokaza mi neini snimki,kogato e bila na 26-26 se e nakudrila s kudrin,efekta be6e kudravo kato OVCA!Estestveno togava e bilo moderno,no i e otnelo 2god dokato si opravi kosata-za da izraste,poneje kudrina ne e ne6to koeto pada ot kodata.E opravila e polojenieto no e otnelo dosta vreme.Sega,sanskoro,si prikazvah s edna jena za kosi(neinata kosa e kato damadjana)nqma nikakva forma-kaza mi 4e predi e imala idealno prava kosa,oba4e iskala kudrava(koi kvoto si nqma) i tq se "frizirala" s kudrin-efekta bil u6tiq-kudravo kato na ovca bukvalno(a tova kudravo e grozno) i nqma opravqne!!! Taka,4e ne si zaslujava
    Ako iska se kudri s ma6a,s presa(mn hubavi kudrici stavat s pravata presa ako moje6 da si gi pravi6) ako 6te6 i s difuzer ama kudrin...
    Ами с пресата как се къдри?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от elena_k
    Ami,mila,6te trqbva da otide6 vuv nqkoi friziorski i tam da ti obqsnqt-friziorkata ti naprimer.Az suvsem slu4aino otkrih tozi metod0trqbva6e da sum na svatba i otidoh pri moqta friziorka i i kazah 4e iskam kudrava kosa,no nqkakvi poredeni kudrici(kato nikoga puk az) i tuk tam da imam pravi ki4uri0da e buhnala i bqsna pri4eska,ne si padam po kokove i zalizani prostotii i tq mi napravi kudrici s pravata presa az bqh super u4udena i tq mi obqsni 4e tova sa nov vid presi0su6tite sa kato tezi kerami4nite za izpravqne no samata plo4ka e o6te po-ploska i dulga i kato se navie ki4ur okolo dolnata 4ast(kato na ma6a) to stava super gotina kudrica!Ostanah mn dovolna,posle pri druga friziorka bqh za pri4eska za bala mi i ve4e znaeh 4e iskam takuv vid kudrici i i kazah i tq me napravi.Tova e sravnitelno nov meto,mn e aktualen v momenta,u4udvam se 4e si model i 4e ne sa go pravili na kosata ti.
    Nai dobre 6te e da popita6 informativno friziorkata ti,ubedena sum 4e 6te ti haresa.Az si vzeh takava presa i se nau4ih da si pravq takiva kudrici-unikalno e!!!

Ami,mila,6te trqbva da otide6 vuv nqkoi friziorski i tam da ti obqsnqt-friziorkata ti naprimer.Az suvsem slu4aino otkrih tozi metod0trqbva6e da sum na svatba i otidoh pri moqta friziorka i i kazah 4e iskam kudrava kosa,no nqkakvi poredeni kudrici(kato nikoga puk az) i tuk tam da imam pravi ki4uri0da e buhnala i bqsna pri4eska,ne si padam po kokove i zalizani prostotii i tq mi napravi kudrici s pravata presa az bqh super u4udena i tq mi obqsni 4e tova sa nov vid presi0su6tite sa kato tezi kerami4nite za izpravqne no samata plo4ka e o6te po-ploska i dulga i kato se navie ki4ur okolo dolnata 4ast(kato na ma6a) to stava super gotina kudrica!Ostanah mn dovolna,posle pri druga friziorka bqh za pri4eska za bala mi i ve4e znaeh 4e iskam takuv vid kudrici i i kazah i tq me napravi.Tova e sravnitelno nov meto,mn e aktualen v momenta,u4udvam se 4e si model i 4e ne sa go pravili na kosata ti.
    Nai dobre 6te e da popita6 informativno friziorkata ti,ubedena sum 4e 6te ti haresa.Az si vzeh takava presa i se nau4ih da si pravq takiva kudrici-unikalno e!!!
    Ми аз по принцип съм с права коса и по снимки и навсякъде,мноооооооого рядко се кърдя,сигурно 2-3 пъти в годината,на фризьорите съм им казала да не ме кърдят,така че .. Но све пак ще опитам този начин,може и да ми хареса

Град
    В кошмарите
    После да не пишеш нова тема със заглавие "H E L P"

Цитирай Първоначално написано от Мушмула
    Ако си беше направила труда да прочетеш оментарите,щеше да разбереш,че след като разбрах,че косата се изтощава много се отказах Така,че ......

Супер фен Аватара на girl91
    darla_f, имаш ли снимка, за да видим какви точно къдрици се получават при този вид къдрене?

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Цитирай Първоначално написано от girl91
    darla_f, имаш ли снимка, за да видим какви точно къдрици се получават при този вид къдрене?
    Da,eto q-tova mi e pro4eskata za bala-nai-dolniq plast e prav a varhu nego padat vuprosnite kudrice-eto q

http://i.data.bg/08/09/25/1169976.jpg
    http://i.data.bg/08/09/25/1169978.jpg

Snimkite ne sa v gotoviq variant na pri4eskata,no kudricite qvno se vijdat.Ako se napravi obem otgore na kosata nazad stava 4udesno!

Град
    В кошмарите
    Цитирай Първоначално написано от Мушмула
    Ако си беше направила труда да прочетеш оментарите,щеше да разбереш,че след като разбрах,че косата се изтощава много се отказах Така,че ......

Прочетох, не се притеснявай. Видях как те агитират

Град
    Велико Търново
    darla_f а може ли да покажеш как точно изглежда пресата?Аз сега съм си наумила да си купя маша на Ровента ето снимка http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09025117
    Е може да казвате мнения за машата,ако някои я е ползвал доволен ли е???

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Ami,mila, s udovolstvie 6te ti pokaja presta,no 6te e po-kusno dnes,za6toto v momenta aparata e v muja mi, toi ne si e tuk.ako q snimam s tel snimkata 6te e gadna.A otnosno ma6ite-znam,4e mogat po4ti su6tite kudrici da se napravqt i s ma6a-no ne kato tezi na snimkata,koqto si pusnala-i moqta ma6a e takava oba4e Philips-ima edni ma6ti 4iesto tqlo(tva metalnoto,na koeto si naviva6 kosata)-ta tqloto e valnoobrazno i kato si naviva6 ki4ura kosa,toi se naviva hem po tqloto na ma6ata(za6toto nali e kruglo kato vsqka dr ma6a),hem po spiralovidnite vdlubnatini po samata ma6a i se polu4avat su6tite angelski kudri4ki.mn sladki.ako iska6 moje6 da gi durji6 na kosata si taka podredeni,ako iska6 moje6 sled kato se navie6 da topira6 kudricite s greben4e i da stanat ro6avi.6te se opitam da namerq v neta snimka na takava ma6a!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си