.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 49

Самотен ли си?!

Самотен ли си,защото аз сам самотна,няма приятели,няма никой.В училище сама на първия чин, съучениците се държат така все едно ме няма,ако нещо не сам написала-няма кой да ми помогне,сама,сама и пак сама това е да си нямаш никой,да си отделен от света като от друго измерение,писна ми да бъде така.....Ако може и помощ ще бъде супер мерси предварително

Ти ли се отделяш от света или света се отделя от теб Има разлика
    А за въпроса ти: Не, аз не съм самотна

пък ако може и помощ ще бъде много благодарна

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от may_be_different
    пък ако може и помощ ще бъде много благодарна
    Каква помощ ти трябва?

Ако мога ще помогна.
    Don't tell me what I can or can't do !

Град
    Ямбол
    бъди по общителна или поне опитай....
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Ами Бъди такава каквато си и ще си намериш хора ,които ще те харесат..
    А по темата :
    Не никак даже не съм самотен Влюбен съм до уши..Имам много добри приятели и ми е постоянно кеф...
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ami nameri si pone 1 priqtelka ot klasa a posle i pove4e........... az s16to v 1 period se skarax s nai dobrite si priqtelki v klasa i za malko nqmax nai dobra priqtelka s koqto da spodelqm vsi4ki taini no posle ne6tata se opravixa.............taka 4e b1di mila i prikazvai s xorata koito sa ti simpati4ni
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Ми защо нямаш приятели ?
    Иди някъде, запознай се с нови хора...В училище се опитай да завържеш разговор с някой от съучениците си...

ami neznam kakvi problemi sa te doveli do tova sastoqnie. i az bqh taka. kaji pove4e za deistviqta [tvoi ili 4ujdi], vseldsvie ot koeto si stanala tolkova samotna i moje i da uspeem da ti dadem saveti. pri men neshtata se opraiha s vremeto ... netrqa da ti puka, kogato spresh da mislish za tova idva neshto hubavo koeto ti pomaga ili otklanq vnimanieto ti ot si4ko ostanalo ;] uspeh.

Град
    L.A. \ Moscow
    [/b][/i] дай си скайп и ще си чатим... (лс)
    Raise your fist!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Запиши се на някакъв спорт. Ще се запознаеш с някой ...

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Явно изпитваш нужда някой постоянно да се грижи за теб и ако е възможно да поеме всяка една от отговорностите ти...не става така миличка, оцеляват най-добрите.Времената в които живеем са жестоки, и са доста малко хората, които ще ти подадат ръка...
    Нещата получени даром са твърде мимолетни, така че просто свикни да разчиташ изцяло на себе си.
    Успех.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Фен Аватара на naviacha
    Град
    София
    и как ние да ти помогнеме

Град
    Cofia
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Не...
    Не съм самотна...
    Толкова е красиво всичко в последно време...
    Както и да е...
    Знаеш ли какво правя,когато се почувствам самотна и нещастна и реша,че света не се интересува от мен?
    Прекарвам няколко часа във избиране на възможно най-добрата комбинация дрехи, грим и прическа, слагам си книга,която много обичам в чантата и излизам. Сама. Случвало ми се е да се мотая часове- да обикалям квартала, дори да се кача на автобуса и да отида някъде другаде и да се мотая там..Да се разхождам сама, и когато си харесам някое местенце да сядам и да чета там, после да ставам и да продължавам...И пак. Или когато е студено и например съм вървяла един или два часа да седна в кафе и да изпия едно кафе сама, гледайки улицата или четейки книгата. Супер добре ми се отразява. И в двата случай помага- в единият срещаш някой, който понякога се оказва важен в живота ти, в другия просто си прекарваш супер добре сам със себе си...
    Айде сега само някой да ми каже,че не е яко понякога да излизаш сам...
    В кой квартал си

опитвах да общувам с тях и като им говорех,по погледите им личеше,че ми казват"Я я гледай тая за кво въобще е тук??!"Какво ли не пробвах,отказах се вече,сега съм си самичка иии така.Аз съм си приятел сама на себе си.Страхотно...!Думи нямам....

Супер фен
    Град
    България
    Дали съм самотен?Да самотен съм!Нямам приятели вече.А щом се отнася до авторката запознай се с нови хора ,може да не ти станат приятели ,но поне ще има с кого да се мотаеш и ,ако тогава се чустваш сама явно проблема е в теб.
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Мило аз съм ти казвал много пъти да не се тормозиш за глупости явно съочениците ти или не те харесват като човек или ти завиждат до толкова че да те игнорират. Приказвали сме за класа ти и за оная офца ама нищо немога да направя

О, да! Самотна съм! Нещо по-лошо! Самотна съм сред тълпата, сред хората! Нямаме общи интереси сякаш ... говоря си с тях понякога, събираме се, може изляза с тях да пия кафе. Но се чувствам някак далечна, различна от тях, неразбрана. Трудно е да се опише колко съм несигурна ... помагам им... но мога ли да разчитам на тях? Допадам ли им ... трудно ми е да общувам с тях. И вероятно и те го разбират. Потърси приятели другаде, не само в училище може ... наистина ... запиши се на нещо, което ти е интересно, там ще срещеш хора, с които да си говорите, да излизате и така ... постепенно ще станете френдс
    Memento moriendum esse!

Град
    Sofia
    az ne sum samoten 6toto si imam mn priqteli no ot na6iq klas su6to ima edno momi4e koeto si sedi samo i ne stava cql den ot 4ina....mn se pritesnqva da govori nz za6to..ako ti ne si takava nqma pri4ina da si stoi6 sami4ka..aide kolko mn o6te hora ima ot toq klas govori si s tqh i 6te vidi6 4e dori i da si pirtesnena otna4alo posle 6te se otpusne6 i postepenno "6te se vpi6e6 v kolektiva na klasa"

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Не, не съм самотна, в момента всичко е толкова прекрасно. Нови съученици, нови познати, нови приятели. И всичко е толкова хубаво. И всички са супер дружелюбни. И до мен има хиляди хора, които ми помагат, уважават ме, обичат ме. И... знам, че повтарянето многократно на 'и', показва, че речникът ми е цифра беден, но какво ми пука? Всичко е толкова хубаво и приятно. И аз съм щастлива, много щастлива. И.. хъхъх.
    Все тая. Като си самотна, запознай се с някого. Не виждам лошо да кажеш на някого 'здравей, аз съм еди-коя-си, приятно ми е'. Всъщност.. никога не съм изпадала в твоето положение, но съм се чувствала самотна, макар и да е имало 45278 човека около мен. Може би, защото понякога просто искам да съм сама, да ми е скучно, да ми е самотно. Тогава просто се тръшкам на леглото с музика, и си стоя така 2-3 часа. После си излизам някъде, уж до магазина, а по пътя се запознавам с 54542 човека. Ей така, просто 'здравей'. Пробвай и ти. А това че не се разбираш с никой от класа.. не е толкова важно. Ако нямаш приятели в класа си, то можеш да си намериш извън него.
    Успех ти желая.

Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Не...
    Не съм самотна...
    Толкова е красиво всичко в последно време...
    Както и да е...
    Знаеш ли какво правя,когато се почувствам самотна и нещастна и реша,че света не се интересува от мен?
    Прекарвам няколко часа във избиране на възможно най-добрата комбинация дрехи, грим и прическа, слагам си книга,която много обичам в чантата и излизам. Сама. Случвало ми се е да се мотая часове- да обикалям квартала, дори да се кача на автобуса и да отида някъде другаде и да се мотая там..Да се разхождам сама, и когато си харесам някое местенце да сядам и да чета там, после да ставам и да продължавам...И пак. Или когато е студено и например съм вървяла един или два часа да седна в кафе и да изпия едно кафе сама, гледайки улицата или четейки книгата. Супер добре ми се отразява. И в двата случай помага- в единият срещаш някой, който понякога се оказва важен в живота ти, в другия просто си прекарваш супер добре сам със себе си...
    Айде сега само някой да ми каже,че не е яко понякога да излизаш сам...
    Това е много добър вариант.Само дето аз не го правя с книга, а си пълня айпода с музика и си сядам някъде да си слушам. Иначе и аз съм обикалял града безцелно...не е толкова лошо.

Голям фен
    Град
    В сърчицето на моето дяволче (sun)
    преди време бях в подобно положение.ясно ми е какво чувстваш,но ти самата трябва да се промениш,за да можеш да общуваш с хората.не казвам да променяш нещо във външния си вид,ами да започнеш да общуваш с другите хора.трябва да се освободиш от комплексите и страховете си,които ти пречат в общуването.говори с хората за каквото и да било.просто един ден докато си вървиш по улицата и видиш някой,който ти допада му кажи:"здрасти аз съм ******* и исках просто да се запознаем".пробвай да се увериш,че не е толкова трудно.та дори и да питаш колко е часа и после да се представиш.аз така се запознах с няколко човека,които сега са ми много добри приятели. не се предавай и не се ядосвай,че в твоя клас са смотаняци.в училището обикновено учат повече от 30 човека,така че сигурно ще намериш някой свестен човек.

Цитирай Първоначално написано от FeNuT
    az ne sum samoten 6toto si imam mn priqteli no ot na6iq klas su6to ima edno momi4e koeto si sedi samo i ne stava cql den ot 4ina....mn se pritesnqva da govori nz za6to..ako ti ne si takava nqma pri4ina da si stoi6 sami4ka..aide kolko mn o6te hora ima ot toq klas govori si s tqh i 6te vidi6 4e dori i da si pirtesnena otna4alo posle 6te se otpusne6 i postepenno "6te se vpi6e6 v kolektiva na klasa"
    Я разкажи повече за тва момиче..аз харесвам такива имаше една в моя клас дето не ставаше от чина и аз ходих при нея мн я искам още
    Sinan Sakic rulzzz

Запиши се на някъкви тренировки(отборни) за предпочитане

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си