- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Самотен ли си?!
Да самотна съм, останах без фр, а класа ми е 80% момчета, който са простаци,дори не желая да общувам с тях, но те са натрапницио... Да движа с едно момиче, но тя явно не желае да сме нещо повече от съученички... Нови фр, сигурно трябва да намеря... в някое кафе... в този малък град няма къде другаде, само че на мен кафетата и хората в тях не са ми по вкуса!
Да, самотна съм, но не по чак толкова жесток начин, както е при теб ..
Ако искаш ми пиши на ЛС скайпа ти и ще поговорим (:
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
ne sum,samo po fizika se 4yvstvam taka,za6oto sedq samaama neska pone sednah pred mom4etata te pone me razveselqvat
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
mi samo kato sam v nas sam sama bukvalno pak poprincip si se 4ustvam dosta samotna makar i da ne e taka koeto mai e po gadno![]()
Nikoga ne sam dovolna ot tova koeto imam se iskam pove4e i pove4e i kogato se skarah vednaj sas si4ki razbrah kakvo sam imala i sega go ocenqvam no nz pak si se 4ustvam sama i nz dali shte imam n6 koeto shte moje da mi promeni 4ustvoto no 4ak pak tolkova da nqmam NIKOI ne aztogava shte se pobarkam i neznam ne moga da izdarja ako ne prikazvam i neizlizam mnogo e gadno no i az bqh tei ne bash tei de no minalata godina po tui vreme ne izlizah nikade nqmashe s kogo no si4ko se promeni sre6nah novi hora priqteli nai doba priqtelka i si4ko sega si e okNadqvam se i pri teb da se opravi
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
ne se druj smahnato...promeni vun6niq si vid...POGLEZI SE ....vzemi im skype..btw ot kude si ? skype pamito_1..moje da mi pi6e6 sus udovolstvie bih ti dala nqkoi suveti i dori moej da se vidim i da si poprikazvame ama zavisi dali si ot sf![]()
Lubovta e igra,a vsi4ki v neq zaobikalqt pravilata ;]
Най-важното,което трябва да раэбереш е,че эависи от теб.Обстоятелствата,в които живееш эависят от теб-от нагласата ти,раэбиранията ти и,раэбира се,действията.Но според мен на първо място е нагласата ти,начинът ,по който раэсъждаваш.Той явно трябва да се промени въэ основи.А това не е никак лесно,но не е непостижимо.Всъщност аэ мисля,че нищо не е непостижимо.И това не е някакво тъпа оптимистична моя си нагласа,а нещо,в което се обедих по един и друг повод в живота си.Така че недей да се предаваш и не приемай сегашните обстоятелства като нещо непоправимо,което ще се эастопори на това ниво и няма да се промени.Ако поискаш да промениш нещата,ще успееш.Първо те съветвам да прочетеш една книга,която мисля,че ще ти се отраэи доста добре.Книга е на Джо Витале-"Ключът".Много добра книга.Не е като повечето на таэи тематика.Раэлична е и повлиява неусетно върху усещанията.Наистина те съветвам да я прочетеш.Другото,което те съветвам да направиш е да потърсиш и други контакти.Например,можеш да се эапишеш да тренираш някакъв спорт,эа да срещнеш нови хора.Новото начало е хубаво винаги,носи ти една освобождаващо усещане эа свобода,стига да се въэполэваш дава и нови хориэонти.Така че давай.It Depends On You.
Прекалено голям размер на картинката!
.: machoka :.
ами да ти кажа въобще не е красива но това не е критерий.Наистина страшно много се притеснява-от всичко като че ли.Когато нещо и кажеш тя прави странна физиономия,навела си главата на долу,и ти отговаря с буквално треперещ глас.Седи си с шушляковото яке както си е дошла-слънцето я печееее,на нас ни е жега,а тя като че ли не смее да го махне...много и се чудя на момичето...а вече 3-та година е в нашия клас и всички горе-долу ни знае какви сме,но тя никога не започва разговор и си стои на чина!!!Опитвал съм се аз и други от класа да я приобщим към компанията,но тя просто си е такава и не можем нищо да направим.Едва ли би я харесал...........Първо обаче се гледа човека отвътре,след това отвън.А тя иначе е мило и добро човечеПървоначално написано от srpsko_1988
,не мисли зло никому..ако нещо друго още те интересува пиши
Айде стига поези!
Омръзнало ми е дечица от 6 до 8 клас да ми разправят колко е труден живота!Самотни били пфхнахах няма такова нещо!!!
Хващаш телефона и гледаш телефонните номера и звъниш , все някой , ще се съгласи да излезете!
Към авторката : Съжалявам , че трябва да го кажа , но явно си доста тъпа и залюхана , че да не можеш да си намериш приятели...Нито те , нито ние сме виновни ЕДИНСТВЕНО самата ти!
Виж сега, разликата между самотен и сам е от небето до земята. Ако на теб ти е достатъчно да излезеш с някого и да се лигавите или напиете, на някои не им е.Първоначално написано от NightGuardian
![]()
По темата- май не съм самотна, по-скоро депресирана, за глупости естествено. Както и да е...
ПП На тъпите и "залюханите"им е доста по-лесно да си намерят приятели поради липсата на високи критерии. Между затворен мълчалив човек с труден характер и някакви специални интереси, и тъпак също има не малка разлика. В речника съществуват повече от 200 думи...
Don't worry, be happy!
еми..аз съм в ново училище..От най-общителните съм,имам предвид че вече познавам всички,виждаме се,не би трябвало да съм самотна..но съм..не знам защо..надявам се скоро до се оправя,шото не е хубаво
Разтворих се в теб
Разгледах деня ти
Отрових се в теб
Забравих за кратко да мисля за всичко
Останах с безплатните мисли за теб.
o0o0 ve4e stavam metulka ostavam si sama i sam v traur ot sq natatuk!!!
Ми да чувствам се самотна по някога..не че нямам приятели..напротив..но и аз нз що..иначе както казаха вече..запознай се с нови хора![]()
![]()
And you were strong,and I was not..
My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
I did
And now when all is done..There is nothing to say..
http://www.album.bg/mallsy_/
Аз съм си доста самотен. Не може да се каже, че нямам приятели, но общуваме(така да се каже) само в даскало и малко след него, т.к живея прекалено далече и трябва бая да пътувам до въпросните приятелиА най-добрият ми, за съжаление, живее в град на 200км от тук и по цял ден си говорим по skype ама кво от тва...
![]()
Trust, will, courage - the three things one must have!
Определено не съм самотна в училище![]()
![]()
Моя съвет е да се опиташ да общуваш с хора с които имате малко общи интереси...все ще се намери някой ,който харесва по-тежката музика като теб...можете да поговорите за някоя група и т.н..
Живота не е скапан,ти просто си срамежлива според мен![]()
spored mene ot samotata mn boli,az primerno na posleduk mnogo se izoliram,izgubila sum vqra v sichki okazva se che tochno na tezi hora na koito nai sum vqrvala nai me naranqvat .. mn e bolezneno
Poprincip sum veselqk chovek obicham shumnite kompanii i kuponite.no nz kakvo stava imam chustvoto che povecheto ot mladoto pokolenie se poburkaha vseki se zanimava samo s glupusti ,intrigi glupusti i kakvo li ne.iskam da imam takava priqtelka na koqto da durja spodelqm i t.n.
imah 1 priqtelka s koqto bqhme kato seatri ..vsichko obshto bshe .. no doide denq v koito tq mi zabi noj v gurba i sega naistina sum samotna i oburkana :S
ами много добър въпросПървоначално написано от Jumbie483
то и мен май моите "приятели" се опитват да се отделят от мен ама аз ставам нахален и не давам !! така че ебеш му майката и с всички сили се опитваш да не си самотна !!
ваУ рокс
Grell
Живота не е скапан, а напротив! Просто трябва да се научиш да не изпускаш моментите, които биха го направили интересен, а да се вкопчваш в тях, просто защото са шанс да научиш нещо полезно или просто да си прекараш добре. От къде мога да те посъветвам да почнеш. Ами от училище! Нима в класа си нямаш другарчета? Може и да не сте си толкова близки, но не е необходимо да се притесняваш от това. Все има моменти, в които вместо да седиш на чина си да кажем, впила глава ниско в земята, слушайки метъл да кажем в твоя случай, по-добре стани, разходи се из стаята, питай кой какво ще прави. Ако трябва придружи някои от съученичките си навън да изпушат по цигара. От там на сетне се залафирайте за всякакви теми, каквото ти дойде на ум. Ако щеш дори измисляй теми, каквито си харесаш и ги вмъкни в разговора. Елементарно е да подхванеш приказката стига да си в добро настроение! Просто почни да гледаш по-позитивно на живота и той ще ти се усмихне! Ще видиш, че колкото повече общуваш с дадени хора, толкова повече ще се сближите, дори до такава степен, че ще се търсите постоянно и никога няма да се чувстваш сама. Ако търсиш приятели, естествено може да пробваш и онлайн запознанста.
Успех!
i az bqh taka...razbiram te nap1lno...mn e gadno tova...no s te4enie na vremeto se namestiha ne6tata i se sdu6ih s nqkoi mom4eta ot klasa...pone ne bqh sam golemite mejdu4asiq...sled tova s epremestih v drugo u4ili6te i ne6tata potr1gnaha v1v savsem druga posoka...smeni si u4ili6teto i se opitai da se vnedri6 v noviq klas...nedei da strani6 ot tqh...p1rvoto vpe4atlenie e nai vajno![]()
![]()
Разбирач проблема ти аз също съм самотна .Имам една приятелка която май ме използва другите момичета не говорят с мен нито момчета,а момчето който харесвам въобще не обръща внимание че съм в класа.А също един Иван постоянно ме обижда,унижава,и ми скапва самочувствието.
П.С Можели да ми дадеж скайпа си и ако си от стара загора някой път да си уговорим среща за да си поговорим.Можели някой който ще прочете мнението ми да ми даде съвет за това как да се обличам,гримирам и общувам с околните.Ако ми кажете бъди себе си,няма защото съм себе си.
Опитай се да станеш по-общителна.По темата: в никакъв случай не съм самотна.