- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помогнете
От миналата година съм си харесъл една от моя клас. Изказах й чувствата си и тя ми каза че неиска да се захваща със съученици... и аз се отказах
но тази година нещо от вътре ми напомня за нея и сега искам да ви попитам как да разтопя сърцето й моляви погнете ми
Прадварително ви благодаря
Ами гледай да се сближиш колкото може повече с нея..В клас, по skype и т.н.
И ако те хареса изобщо няма да и пука дали сте от един клас.
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Щом те е одрязала още миналата година значи не иска нищо с тебприеми го и продължавай напред
![]()
пък ако не можеш си тегли ножа и да се свършва![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
С поялник...Първоначално написано от J{}nYy
Любовен поялник![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
tfa za sau4enicite e palnaaaa prostotiqqqq ako te haresva momi4eto ot nishto nqa da i puka... kato ti e otkazala vednaj i ne te e potarsila ne se zanimavai, seki si ima periodi v koito se seshta za predishni obekti na lubovta si, no trqa da gi prevazmogvash.
trydno e no e edinstveniq na4in ina4e samo she se naranish i she i dosajdash.
След като ти е казала, че не иска нищо, значи, че няма как да й "разтопиш сърцето". Не си давай напразни надежди. Само ще те боли!Първоначално написано от J{}nYy
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
значи няма никакав смисал???
но мисля че има смисъл защото, има известен интерес към мен (поне така личи) седи до мен почти всеки час
но незнам как да постъпвам аз съм мн бос в свалките
Когато някой ти каже, че не иска да е с теб, това значи, че не иска. Ако ще да сяда в теб!Първоначално написано от J{}nYy
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Недей да се захващаш с някой от училище, камо ли от класа ти... Тва е ебаси грешката и доста ще страдаш ...Преди подкрепях тва, че ако се харесваш с някой няма лошо дори да е от даскалото ти, но сега съм на съвсем различно мнение... Мани, мани, не се захващай, намери си друга
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Според мен не трябва да ставаш нахален и да й предлагаш пак, да й намекваш и такива неща.Остави я, това си е нейно решение дали да иска да има нещо общо с някой от класа й...Огледай се за друго момиче, което да ти хареса, може да ти привлече вниманието.
данеби да е осазнала чее направила грешка, сега да ме е поознала по-добре и иска да е с мен
+1Първоначално написано от Prophecy
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
абе пич тегли и една майна-като не иска да е с теб да си гледа работата-нито да седи до теб в час нито близо до теб да е и тва е -ако осъзнае какво е изгубила ще те потърси и така....но не възлагаи големи надежи
НАИСТИНА ВИ БЛАГОДАРЯ МНОГО!!!
ДО ИЗВЕСТНА СТЕПЕН МИ ПОГОГНАХТЕ МНОГО![]()
Какъв й е проблема като сте от един клас???С това меко казано тъпо извинение..е искала да каже.. "НЕ"!![]()