- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- плс помгнете по англ.език
трябва ми съчинение по анл.език на тема "как уча" тряа да опишем как учим плс помогнете и то бързо щото в петък тряа да го предам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
aaa и забражих нащо тряа да е на ниво шести клас знам че темата е тъпа ама не моа да се оправя с тфа съчинение
![]()
![]()
![]()
Хал хабер ли си нямаш от английския, че питаш тук?! Само ти си знаеш как учиш и т.н. и какви са ти процедурите или както искаш ги наричай там!
Според мен няма кой да ти помогне, това си е индивидуално, разбирам някакво есе да беше, ама от мързел да пишеш тук, айде моля, моля!
ми напиши как у4иш бе егатииии ве4е прекалявате! ся пък и темите да ви пи6ем, скоро може да ни викнеш в клас, да ти направим контролното, защото спешно е трябвало да идеш на кафе с компанията![]()
![]()
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Първоначално написано от sladur4etyYy
Аз съм на същото мнение като теб.![]()
предаваш бял лист и да мисля ,че това е достатъчно адекватно на истината![]()
Always somewhere miss u where i've been I'll be back to Love U again
Щом е съчинение на тема "Как уча" значи не учиш английски за първа година и би трябвало да можеш да си го напишеш.
Защо просто не напишеш следното изречение на английски :
"Включвам компютъра,влизам във форума на teenproblems.net и там моля за помощ,защото ме мързи.Добрите хора ми написват нещата и после аз наготово ги преписвам."
Би се вързало идеално със ситуацията,не мислите ли ?!Е,да,ама не и този път !Явно никой няма да и го напише.И плюс това съчинението си е строго индивидуално ще бъде много забавно да ти го напише някой зубар и после да си проличи,че не си го писала ти,защото може би ти не си такъв човек и всички да се хилят.
Поздрави и се постарай,хубавите оценки не падат от небето
Първоначално написано от LoupGarrou
Защо се ровиш в пепелта?
Там няма да откриеш огън....
Не знаеш ли,че с любовта е свършено,
щом някой,някога ти каже сбогом!
хах и ние имамхме нещо подобно по немски, ама то беше в час по немски.Смятай вие дето сте 6 клас ви дават такова елементарно нещо като на нашия клас, който караше за 2 седмици интензивен курс.Миии , ако нямаш добрия стар учебник, от който да закърпиш горе -долу нещо , е лошо.А иначе винаги можеш да кажеш на даскалката или даскала, че просто не учиш по английски и проблема е готов -няя съчинение.![]()
![]()
![]()
Сори , ама за коя година учиш езика, че не можеш да напишеш две-три изречения в сегашно време.Еми бих ти препоръчала да провериш в речник думите, който искаш да изполваш и ако знаеш как се съставят изречения -нямаш ядове.
![]()
![]()
Не е толкова трудно ...
Животът е един.Да го изживеем както трябва!