- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да и намекна за космите в дупето ?
Първите пъти,като рпавех секс не се бръснех изцяло отпред и 1-2ма миказаха
"Абе я се избръсни изцяло,че е по-готино за лизане".
Определено имаше ефект този им 'намек' хаха
Виж, просто й кажи,че би искал да я целуваш по цялото тяло,атия косъмчета не са ти мн приятни. Че отпред се е направила страхотно,но ако продължи и към дупето ще е СУУУУУУУПЕР![]()
Smile!?
И аз така си мисля .. Не вярвам да са толкова "меко казано дразещи" ......Първоначално написано от baby_bitch
Ако пък толкова искаш - поговори с нея .. а не да й бръснеш 'гъза', както казаха преди мен ..
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Докато спи й удари една лентичка.![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от baby_bitch
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от Lil' Dizz
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ае приятелююююююююююююю щом са клецате начи не си малак можеш са бръсниш ми обръсни ги кат ти пречат пък и др въпрос ти твойте косми на гъза търгаш ли си ги че да ти пречат чуждите?![]()
![]()
![]()
![]()
А ако толкова няма с какво да се занимаваш, избръсни си първо твоя задник и в никакъв случай да не пропуснеш веждите, краката, корема гърдите и косата че иначе ще изостанеш от модата гол охлюв А ако се потиш, ядеш, ходиш до тоалетната и ти се е случвало да се оригнеш, дори когато си бил сам, време е да сложиш край на живота си.Първоначално написано от merediana
![]()
Don't worry, be happy!
+23456789876567898765Първоначално написано от Bubbly
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
да иде на козметик
пък и да се бръсне е мн тъпо
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
гепи косачката за трева на съседа и кажи й да се нагъзи, и атакааа Ако не подейства земи Ел. Трион ;]
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
ot 3 stranici izpisani gluposti tova e nai-dobriq variantПървоначално написано от Mirelchetoo14
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Предложи и да си махне всичко на кола маска,усещането след това е страхотно и за двамата.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
да...и тя хич няма да усетиПървоначално написано от plmn``
![]()
Cruel Intentions
Първоначално написано от plmn``
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
казвам ти е, подари и самобръсначка и тя ще се сети за кво стаа въпрос
Нямаааа такъв смпх с тая темааа!!!! А отговорите... хахахахаха![]()
![]()
![]()
ше се пръсна...
![]()
mindscan
Отврат
ми кат ти пречат питай дали може да ги окосиш за да и виждаш газоцентралата![]()
Майко аве вий не сте ф ред, честно![]()
![]()
Смях братче
![]()
![]()
И аз имам косъмчета там и е трудно да се махат, сигурно и на нея и е трудно и не го смята за наложително. Ако се къпе и мие редовно няма за кфо да те е гнус от малко косъмчета, шот и ти имаш косми на главата, нали? А ти ако беше истински влюбен и държеше на нея нямаше да пускаш тема "гаджето ми има косми в задникаа и ме е гнус".. Аве кфо да си говорим
![]()
бахти...толкова много ли са? хахахах..казаха ти лентичка на виит докато спи...ако не ти лепне шамар-значи не е усетила! успех!
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
Да, но ще се обиди.Първоначално написано от Lil' Dizz
Автора, кво стана?
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride