- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да и намекна за космите в дупето ?
кажи го направо-харесва ми секса с теб,но имаш леко окосмяване около дупето,което ме смущава,знам,че си поддържано момиче,но ще се чувствам по добро ако жъпросните косъмчета ги няма. няма начин,по който да не я засегнеш,но ако държиш да ги няма тия космърлаци действай!![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Първоначално написано от Rise_Against
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от pinpin
+1![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
AMi ae i mom4etata da po4nat redovno da si brasnat topkite i zadnicite..da sa im meki4ki i togava da se oplakvat za momi4etata
моя е обръснат и готов за близане... жената вика - Педале, отюай си стрижеш гъзо,че устата ми се пълни със стафиди все път га го лижа... и аз ко да праа остъргах го.... ма нейния си е е*ал мамата, плаче за стрижок
www.antiki.bg - сайт за антики, колекции , обяви , монети и т.н.
Щом се оплакваш толкова от косъмчетата не прави секс с нея ! А и както и да и намекнеш да си ги махне ще е супер убидно поне за мен !!! А и откъде са тези простотии анален секс ! Секса е просто за размножаване, но явно ние "интелигентните"същества (хората) сме го превърнали в малко удоволствие ,но просто не разбирам как може да ти е приятно да ти го наврат отзадпросто не ми е ясно. Кой знае какви болки търпи момичето за да мое ти да си поне малко задоволен ,а ти пускаш тема за космите в задника й. Никое момиче не заслужава ЗАДНИК като теб (и +това не си секси имаш косми ...........
)!!!!!
махнал ги е, оня ден му го слагах и нямашеПървоначално написано от alex4ii
а ти махна ли ги когато той ти го слагашеПървоначално написано от djago
![]()
[quote="alex4ii"]не, изшкурка му се чепа, защото освен рунтавите къдрави косми имаше стафиди + нагар по гъзаПървоначално написано от djago
[quote="djago"]Първоначално написано от alex4ii
леле вече не мога да закуся ще ...........повърна абе как може да има такива хора с толкова гнусни помисли
![]()
срам ме е колко съм простПървоначално написано от alex4ii
аз повърнах вече.. даже ако искаш може да ти го предложа вместо твоята закуска ?
не задръж си гоПървоначално написано от djago
леле прост народ
![]()
![]()
изядено е.. намери ce по-сериозен ценител на повърня от теб...Първоначално написано от alex4ii
такова чудо като ценител на повърня няма И ще повторя даже май ще потретя:: МНОГО СИ ПРОСТПървоначално написано от djago
![]()
знам, че съм прост... сега предлагам фекалии за закуска - не изпускай златната възможностПървоначално написано от alex4ii
Първоначално написано от djago
![]()
![]()
![]()
![]()
Щи помагам в бизнеса ако искаш
![]()
![]()
![]()
![]()
Косми?!?За пръв път чувам момиче да има косми отзад...ми кажи й то не е казано че трябва да се поддържа само отпред,а НАВСЯКЪДЕ
Що бе ти с космат гъз ли ходиш ?Първоначално написано от baby_bitch
Първоначално написано от LuD_i_SaVaRsHeN
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
tova ma ybiiiiiiiiiiiiiii
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тва е нещо като да кажеш на приятелката ти че е понапълнялаи в двата случая не излизаш жив
![]()
Първоначално написано от pet_14
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()