- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблема с Drogiranata ! До всички хора!
Хора, да ви кажа честно, не съм обедена, че тук трябва да ми е темата, но тъй като въпросната Drogiranata има проблем със секса, реших тук да я напиша!
Извинявай, Drogiranata, не искам нито да те обидя, нито да те нараня психически, но мисля че всички ще бъдат единодушни като кажа, че ти или прекаляваш с болни фантазии, или ... не знам ... не искам да те обиждам по никакъв начин!
Хора, айде да й помогнем по някакъв начин или ако не, да помогнем на всички абонати, които не искат повече да се занимават с нея! В смисъл ако някой модератор го чете това,,, не смятате ли някога да я баннете?... За нейно ... и наше добро?
Благодаря!![]()
P.S. da go eba , prosto q rzkaraite ot hubaviq sait, 4e tq prosto go razvalq!!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
<<Love is in the air>>
Jivotut e kato risuvane bez guma za triene!
Интересно ... ама не съм запознатаСега се чувствам изолирана
...
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
za6to puk ti da si izolirana?![]()
Prosto vuprosnata "drogiranata" e preminala vs granici na moral i disciplina!!!
Nru6ila e to4ka 11 i to ne vednuj , a pone 20 puti...
pogledni i temite i komentarite... burzi 6te se zapoznae6 !![]()
![]()
![]()
<<Love is in the air>>
Lol, zashtita na potrebitelq trygnala i po forumite [-o<
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Ne we , prosto mi pisna da 4eta neini komentari! nakudeto i da pogledna, vse ne6to e pisala i to vinagi kak mu go lapnala kak sa q nabili, kak q iznasilili...
Purvona4alno se draznih, ma sa ve4e mi stava jal za neq... se q iznasilvat! ti nekoi nepoznat,tu nekoi policai... a e na 16 (ako ne i po-malka)...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
<<Love is in the air>>
Така ... запознах се със случая![]()
![]()
Та наистина е трагично, но пък въпросната госпожица има 44 мнения, което си е скромно, почти всичките и теми за заключени, та мисля, че няма вече да ти боде очите
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
lil_candy, absoliytno prawa si, no zashto pishesh tema, s koqto nishto nqma da promenish?!..
Sasho1988
Варна..