.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3
    Мега фен Аватара на Infinity

ПОМОЩ за курсора

така значи свалих си една много готина програмка за смяна на курсори и си избрах страхотен курсор.реши да си изтегля още една да я видя каква още след самото натискане на финиша в края на инсталирането ми се избра някакъв отвратителен курсор без аз въобще да съм го избирала изтрих тъпата програма и се опитах да си избера пак от готината програма хубав курсор да ама не става този неще да се махне а е толкова грозен... МОЛЯ ВИИИИ ПОМОЩ!!!!![/i]
    To infinity and beyond.

Фен Аватара на WinHater
    Град
    Казанлък
    има по лесен начин да си смениш курсора без да се занимаваш с разни програмки... избираш си някой курсор ( *.cur) от някъде, може и от файловете на тия програмки и цъкваш на контрол панела, от там на Mouse,после pointers(2рото от ляво на дясно) и от там Browse и си избираш курсора който ти е харесал и после Apply и OK ... дано съм помогнал
    NUFF BUMBACLOTS N RASSCLOTS- ONE LOVE!!!

Цитирай Първоначално написано от WinHater
    има по лесен начин да си смениш курсора без да се занимаваш с разни програмки... избираш си някой курсор ( *.cur) от някъде, може и от файловете на тия програмки и цъкваш на контрол панела, от там на Mouse,после pointers(2рото от ляво на дясно) и от там Browse и си избираш курсора който ти е харесал и после Apply и OK ... дано съм помогнал
    това ще ти помогне

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си