- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- имам нужда от съвет...
Здравейте..от година и нещо не съм писала тука но просто имамнужда да споделя...пиша барзо така,че сигорно ще има доста правописни грешки....Имах една ужасна дълга връзка от разтояние..и реших да я приключа и да се хвана с нещо по сигорно и сериозно...аз съм студента във Варна и лятото работех в едно заведение като сервитиьока....ДОколкото ми казаха,някакво момче ме беше харесало м и всяка вече идело заради мене да ме гледа и разпитвало свой приятел който ми беше мн редовен клиент и добър познат за мен....да кажем,че не бях го забеляза докато неговият познат не почна да ми натяква колко мн ме харесвал М. и искал да сме заедно...даже не бях се сетила кое е момчето защото компанията беше голяма и нямаше как всички до еидн да ги помня...оказа се че е сладур но уви аз още си обичах бившият и необичам тея оредени неща...зажалост и моята най одбара приятелка и колежка на работа започна да ми досажда и тя....гоовореше постоянно за него колко бил добър,сериозен и било време да си хвана някой дет да ме обича...най накаря му дадох шанс пихме 2-3 кафета само двамата но уви...за мене беше просто поредният дет ме харесал и дет няма никакъв шанс да е с мене...но момчето не се отказа....така ме гледаше на работа..даже като управителя ми викаше ме успокояваше,говореше му на него да не прави така абе страхотен разбирате ли...и стана някакви глупости на работа и целият персонал до един беше уволнен...вечерта това момче ме прибра с колата си до у тях...аз бях решила да си сабера багажа и да се прибера във Велико Търново за месец преди учебната година щот без работа нямаше и пари и нямаше смисал само да седя и да харча...тогава той ме целуна и не знам..тая целувка обърна всичко в мен...не знам как минаха 3 часа в целувки и преградки но като тръгвъх към нас и си събирах багажа ми стана тъжно за него и за тва че може да стане нещо а аз си тръгвам...но той започна да ми пише смси...да ми звъни..даде ми тва което бившият не ми даваше-внимание,любов...след 2 седмици се върнах за 2 дена у Варна за един рожден ден и бяхем заедно няколко часа но перфектни...ЗНаете ли,че винаги става нещо и губя тва дет сикам..щом ме накара да се влюбя за толкова малко...след тва пак се прибрах....брояхме дните...преди 4 дена ми каза че ме чака,че ще ме посрещне на гарата,че ме обича и че казал дори на техните за мен....но следващите 3 дни не ми вдигаше не ми отг на смсите..беше нервен..не беше момчето на 25 уравновесено дет знаеше какво иска,дет идеше за едно кафе до търново само да е с мен за някой друг час....каза че не зане дали сиак да го търся че иска да си поговорим като си дойда след 3 дена у варна...че някой неща не харесвал,че мн сам го търсила....и аз бях туш щото той ме търсеше не аз....вчера ми звънна и каза че има друга...че слага край на всичко и не искал да разбирам от друго място...всичко ми се срина...щот хлътнах мн...не мога да спя от както станаха тея неща а след 4 дена си хдоя към варна за постоянно...исакм да си го върна мн се влюбих ако имате някакви идеи...като ми каза тва аз му тряснах тела и до там...просто нямах сили даже да чуя дали ме е лъгал или я е срещнал някаде....2 месеца секи ден ме търсеше .... моля ви дайте съвет![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Стой си мирна, той ше разбере ква глупост е направил. Надявам се...
Животът е адът описан в Библията!
мацка ... я не му се давай, горе главата
ще дойде следващия ... този просто те е искал за бройката, поне от това което прочетох. (морски галрус) поне сега като си студентка не би трябвало да имаш проблем да си хванеш друго гадже ....
Не го търси вече.Просто няма смисъл .Може би в началото,когато той те е търсил и ти си го отбягвала му е било хубаво.Но сега след като вече те има,не може да те оцени.И да искаш не можеш да промениш нищо.Най-добре остави всичко в ръцете на съдбата.Пожелавам ти успех и горе главата.![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Мерси мн на всички....дано ме потърси...мн искам да съм снего и мн хлатнх...и одавна просто не бях се чувствала толкова щастлива с някой...след няколо дена си хдоя към варна и той зане кога....да видим дали ще ме потърси може и да се осазнае макар да не знам дали си е харесал друга или е с друга...но май и аз заслужавам малко да съм щастлива....така,че няма да го търся и ще видя времето ко ще покаже...
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
+4еПървоначално написано от TPAKTOPUCTA
![]()
Първоначално написано от sasha_90
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
+++1Първоначално написано от milo moe
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Той е направил глупост нали ? Защото момчето е тичало след нея толкова време и тя не та не....Еми да и той е постъпил кофти като е направил така,тя се е влюбила в него ,а той след 2 дена повече не ме търси,тъпо е.....Първоначално написано от MiMcHeToOo
един съвет към момчието,ако има все още нещо към момчето да го потърси,да излязат на едно кафе да се разберат и тва е.....